Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Ja nemaldos, tad man zvanīja, bet nestādijās priekšā. Es pats izvilku no viņiem kas tie tādi ir.

Piedāvāja maksāt par rēķinu 6eur mēnesī un viss esot neierobežots. Piedāvājums esot vienreizējs, jo ko tādu es nevaru dabūt pie sava operatora uz vietas. Tad prasīju, kas jūs tādi esiet, ka es nevaru dabūt to pašu tikai oficiāli pie savējiem. Vienā brīdī viņa vairs nespēja atbildēt uz maniem jautājumiem un pati nolika.

Galvenais, ka zvanīja uz darba telefonu, nevis privāto. Teicu, ka par darba telefonu nav jāmaksā un ir vienalga cik ir rēķins.

edit: zvanīja vakar.

Edited by emys
Link to comment
Share on other sites

Arii man bite apmierinaja, bet kad pazvanija ""piedirsas " pieminētais nr. un piedavaja 3.99eu uz 1gadu neierobezhoti zvani/sms un 500Mb neta, nevareju atteikt :) Pēc gada jaskatās ko kas atkal man labāku piedavās :) Bitei tomēr foršāks palīdzības dienests, foršāki atgādinājumi un vēl visādas foršas fīčas :)

Link to comment
Share on other sites

Bitei tomēr foršāks palīdzības dienests, foršāki atgādinājumi un vēl visādas foršas fīčas :)

Es arī jūtu cik bitei forši pisās zona un līdz ar to arī nets PAT ~50km no Rīgas. Uz Liepājas šoses ir vairāki melnie punkti, kad neķer teju vispār. Un tas makes me sad un makes want to bek to lmt

Link to comment
Share on other sites

Kāds no šejienes var pārinstalēt operētājsistēmu ar samaksu no manas puses, draudzene nopirka portatīvo, tur iekšā windows 8 no kura vajag tikt vaļā. Viņa neorientējas vispār tur, vajag kautko vienkāršāku nezinu vista vai tml.

Dators ir Rīgā. Ja kas pm man, un sarunās kur varēs tikties.

Link to comment
Share on other sites

Pēc nedēļas būšu LV. Kāds var izlīdzēt un ieteikt labu priekšapmaksas sākumkomplektu...

Interesē tarifi ar sulīgi treknu internetu. Zvani un sms ir maznozīmīgi.

paldies

edit.

Esmu ieguvis info, ka okartei esot gļuks. Ķipa, 1gb data, neierobežoti sms un 50 minūtes. Un tas tarifs gļukojot, ka internets esot bezgalīgs. Kā esot ieviestas tās 50 minūtes, tad esot nojūgusies sistēma. Kāds šito var apstiprnāt? :D

Edited by kept
Link to comment
Share on other sites

Es jau pāris gadus lietoju okarti :) Īsti nemaz negribās pāriet uz pieslēgumu vai citu operatoru. Pasūtu divus tarifus (1.41eiro katrs), nosaukumi "nedēļa internetam" un "nedēļa sarunām", pirmais dod 1GB internetu, otrs neierobežotus zvanus un sms. Mēnesī izmaksas zem 12 eiro, nekad nav aptrūcies nets vai sarunas :) Neesmu gan pētījis kādu laiku pieslēgumu veidus, varbūt es skarbi pārmaksāju.

Vienīgā štelle, kas mani kaitina - pludmalēs vai braucot piemēram ar ričuku uz Vecāķiem, nets pazūd. Nu, vismaz nevar paklausīties online radio vai soundcloud. Pēc idejas LMT nets nav nemaz tik sūdīgs, nez ko lai dara.

Link to comment
Share on other sites

Starpcitu, varbūt kāds nesen ar Raini ir lidojis kaut kur. No pirmā aprīļa atcelta tā lidostas drošības nodeva, kas bija jāiegādājas atsevišķi. Turpmāk tā tiks iekļauta biļetes cenā, es biļetes nopirku marta beigās un lidoju prom rītdien - kā tur ir, man arī tā nodeva būs jāiegādājas? Vai arī būšu laimīgais, kurš ieekonomējis piecus vai cik tur tos eiro :)

Internetā tā arī neatradu attiecīgo informāciju, visiem komentiem izgāju cauri.

Link to comment
Share on other sites

Bitei tomēr foršāks palīdzības dienests, foršāki atgādinājumi un vēl visādas foršas fīčas :)

Bite ir kool, aizvakar zvanīju un pirms operatora atbildes noskaita jauku pantiņu taads mazs apjukums un pilniigi smaids sejā parādījās nevis kā citur zvanot atbild taads nelaimiigs operators un intonaacijaa jau dzirdams "tak atpisies" tonis

Link to comment
Share on other sites

Pie normāla pakalpojumu sniedzēja operatoram vispār nevajadzētu būt vajadzībai zvanīt. Bet nu tas tā.

Tu laikam dzīvo savā mazajā sapņu pasaulītē, kur viss ir perfekts un apkārt tev ir eiforijas burbulis :D

Ja es vēlos savu tarifu nomainīt, man pakratīt pirkstu un tas notiks? Vai tomēr labāk pazvanīt operatoram un pateikt lai viņš to izdara? Bet nu tas tā

Edited by B3NDE
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Nu un cik bieži tarifu mainīsi? :) Vai tad pie LMT plānu nevarēja nomainīt pats @manslmt? Vismaz es pats ar operatoru neesmu vajadzības dzīts runājis gandrīz nekad, varbūt pāris reizes 10-15 gadu laikā. (ja neskaita zvanus no operatoriem ar visādiem debīliem jautājumiem un pārvilināšanu)

Nu prieks, ka tev dzejolīts var izmainīt dienu. Laikam trausla dvēselīte :D

Link to comment
Share on other sites

Par LMT supportu arī nevaru sūdzēties. Laiciņu atpakaļ bija izsūtīts kļūdains rēķins ko automātā apmaksāju un izveidojās pārmaksa. Sazinoties ar LMT atbildēja normāls čalis, vārda "normāls" viss tiešākajā izpratnē. Nebija kā parasti ir pārlaimīgi uķi puķi pīkstuļi kas parasti kaitina. Problēmu uzreiz neatrisināja, bet nākamās dienas laikā atzvanīja tas pats čalis un jau sarunas laikā atnāca SMS, ka nākamais rēķins ir ar "-" zīmi.

Bite iepriekš ir bijusi un tik ātri cik aizgāju pie viņiem tieši tik pat ātri aizskrēju atpakaļ pie LMT. Man kur darbā ir ļoti daudz jārunā pa telefonu kaitināja, ka bija random zvanu disconeti pie ilgākām sarunām - pa brīdim čakarējās zona esot Rīgā. Un supports ar pantiņiem - WTF - sounds so laaaame.

Link to comment
Share on other sites

lmt ir labāks par biti, jo vajadzīgā brīdi tu sazvanīsi vajadzīgo cilvēku, nevis teiks, ka šis cilvēks pašlaik nevar atbildēt, kautgan stāvam viens otram blakus ar pilnām zonām-un bitē tā saka ļoti bieži, zona arī bieži pazūd ja ieej mežā pasēņot, kautgan tele2 arī tā agrāk bija(tagad nezinu), lmt pat dziļākajā mežā vismaz1 strīpiņa, bet pats lietoju biti jo sarunas savā starpā pa velti, rēķins man parasti ap 3 eiro menesī :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...