Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Kas tad, ja ne galvenie? :D Btw, neņemat ne no viena nevienu Cd-key. Neviena. Es te tirgojoties papisu steam acc tāpat kā. Vnk aktivizeju chalja doto product key un tas steam supportam raksta, ka ir nozagts vinjam acc, proti, mans acc. Nofočē to product key, izstāsta pasaciņu un tiek pie jauna email, paroli un tā tālāk. Shodien atnak vestule gmail, ka nomainits uz citu email. Viss jau butu kartiba, ja nebutu dabujis stattrak awp (30 jevro vertu mantu), chalis nogaidijis kad tieku pie kaut ko un metas virsu zagt manu aakji. Varat apskatit maarketaa awp redline stattrak field tested pa 34.00 eiro. Nupat iemetis lai pardotu un aizsutitu sev kadas speles par manu pikji. Principa nenjemat no neviena product key, jo steam supportam teiks, ka nozagts acc un ir vadijis to product key ieksha, tatad steam support saprot, ka tas ir vinja acc. Ritdien jagaida atbilde no steam support. Aa un ja, man steama tada pati bilde kaa te, so yeah. Trade history jau vareshu redzet kam un kas ir sutits, treidots un ta talak. Peace, im out.

Link to comment
Share on other sites

Kļūdījos. Man nozaga dēļ falšā linka kur ievadīju savus steam datus. Paldies maddn par info. Gaidu steam atbildi. Aizsūtīju ar kādu karti iepircies esmu, kādas ir bijušas paroles, e-pasti un tā tālāk. Ievadītu cd-key no diska, vēl product key no indie spēlēm n shit. Nezinu ko vēl vajadzētu sūtīt, lai pierādītu, ka tas ir mans. *čalis pārdevis manu stattrak awp pa 30 euro un sapircis dota 2 treasure atslēgas*

Link to comment
Share on other sites

Nu traki ar tiem Steam accountiem.

Domāju, ka Tev neviens nemainīs niku jo tu tikai 17. janvārī esi reģistrējies - respektīvi šāda nika izvēli nenovelsi uz pumpu apsēstas sejas problēmām pubertitātes gados. :)

Link to comment
Share on other sites

Niku nomainīt aizņem kādu 1 minūti, no tā laika 10 sekundes aiziet logojoties adminpanelī, un vēl kādas 20 meklējot niku... Te ir runa par cilvēku slinkumu un vēlēšanos izpalīdzēt ;)

Nebūt neiet runa par patērēto laiku vai sinkumu - domāju, ka problēma ir tur, ka nu pat kā useris ir pats izvēlējies sev šādu niku. Uzliks nākamo un pēc četriem mēnešiem apniks un lūgs atkal nomainīt.

Link to comment
Share on other sites

Nezinam stāstu - nerunājam. Uz pirmo acc ko reģistrēju ar savu oriģinālo niku nenāca aktivizācija. Gaidīju 2 dienas, bet nekā. Biju mēģinājis desmit reizes pārsūtīt, bet no aktivizācijas koda ne miņas. Tāpēc uztaisīju šādu, randomā ienāca prātā tāds niks un tā staigāju, vēlējos nomainīt, bet nekā. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...