Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

jamauc uz kkadu australiju dzivot...

Padzīvoju tur mazliet itkā bija normāli bet visu laiku bija jauzmanās no čūskveidīgajiem un tarantuļveidīgiem čomu sakoda viesnīcā 2mēnešus slimnīcā nogulēja pis to austrāliju :buslabi:

Link to comment
Share on other sites

a kam tu te esi vajadzigs?

Labi, pārformulēsim teikto. Atļaujai dzīvot Austrālijā tev nepieciešams kaut ko sniegt tai valstīj, nevis kļūt par kārtējo gastarbaiteri. Tātad augsti kvalificēts darba spēks. Tas attiecībā uz Austrāliju.

Runājot par tavu atbildi - prieks, ka jau spēj komunicēt bērnudārza "Tu esi kaka - pats esi kaka" līmenī. Tas ir acīmredzams progress.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kā es tagad gribētu redzēt visas tās eiroskeptiķu sejas..

Kādas sejas? :D

ES gatavojot dokumentus, ka bernudārzos mācīšot par homoseksuāļiem :D un ES ļauj savazāt pilnu Eiropu ar visādiem pabirām, tu man liekas labāk dzīvo Europe for muslims ne?

Link to comment
Share on other sites

Ja kaut kas tads beigas sanaks par to homoseksualu macisanu vai ko viņi tur, tad manus bernus bernudarzos neredzet, nekad. Kuram kranam kaut kas tads var ienakt prata???

Varbūt izplatu baumas, bet Suņu būdā gāja par šo te runa un ja nekļūdos, tas bija raidijums kurā bija Streips un viņs to arī apstiprināja - katrā ziņā nav dūmu bez uguns.

Protams, Latvija ir maza valsts un bez kaut kādas kopienas neizdzīvosim, jo neražojam visu, bet nu nevajag tur safanoties par ES. Mums te vēl ir mierīgi, bet AK, Francija, Vācija ir padarītas par mēslainēm. Nu nebūs mierīga dzīve ar citas ticības/rases pārstāvjiem, jo viņi līdzīgi kā krievi Latvijā kačās pravas.

P.S.

Baltie cilvēki uz pasaules ir tikai aptuveni 1 miljards un skaits sarūk, kamēr afrikāņi drīzumā būs vairāk kā aziāti un dzīvo nabadzībā. Saprotu, ka Eiropa ir salīdzinoši neapdzīvota un ar bagātīgu zemi, kur var ražot pārtiku, bet nu gribētos lai arī baltajam cilvēkam ir kur dzīvot.

Link to comment
Share on other sites

Suņu būdā bija par to runa, skaidri atceros. Uzradīsies Hitlers otrais un iztīrīs pāris miljonus. :D Man piemeram ir vienalga - vai melns, vai dzeltens, vai balts. Saaksies tulit rashan provocetie suudi un vel vairak baltos patiiriis.

Link to comment
Share on other sites

Ne par to ir staasts. Jautaju tev tpc, ka gribeju piedavat pievienoties roleplay serverim. :) Vakar saakam spelet un reali labs mods, bet pagaidaam esam tikai divi, tapec mekleju cilvekus. Kas un kaa vari atrast fastforwardgaming saitee. Nepateikshu tev linku, jo esmu pie tabletes. Guuglee atradiisi, ja ir interese. Braukaaju ar M5 chornij bumer un parvadaju ielenes. :D

Link to comment
Share on other sites

pamekleju yt, ideja +/- skaidra, kaut kas lidzigs atlis life ar vairak iespejam...paskatities yt kadus labus izgriezumus ok, pasam spelet :nja: + esmu ta pieradis pie dayz grafikas, ka arma 2 liekas konkrets step backwards, chars skrien tik tizli.. :D

Link to comment
Share on other sites

Es īsti nesaprotu kā tur ebay/paypal ar tām valūtas maiņām. Es piemēram iestatu savu ebay valūtu kā GBP, tad eju uz ASV ebay un gribu kaut ko nopirkt, viņš uzreiz pārkonvertē uz UK mārciņām (pēc diezgan laba kursa), es tik nesaprotu vai tas ir galējais kurss, vai viņi vēl kaut ko novelk pēc tam. Būtu labi, ja būtu kāds kalkulators vai kkas tamlīdzīgs, bet es nemāku atrast.

EDIT: tikko sačatoju ebay supportu, it kā saka, ka nekādi extra fee netiks aplikti, bet liekas pārāk labi, lai būtu patiesība :D

Edited by Zorg`s
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...