Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

atceros pirms paaris gadiem macho rakstiija ka chiiterus vajagot skatiities bez [] , ar [] pieshuus kubus kur to nebuus jebkuram +/- sakarigam speletajam.

TU DEMO noskatījies? Gudri dirst nav malku cirst...Es skatijos bez WH, un skaidri bija redzams, ka vinsh ar kubiem redz to ko es BEZ neredzu... Kapiche? Jaskatās spēli kopumā, kā spēlē labs pretinieks!

Link to comment
Share on other sites

Kāda atšķirība vai viņš ir skatījies, vai nē. Jums tas ir jāvērtē bez [] palīdzības. Sākam visi admini skatīties ar [] un viss, tas ir ok un pieņemami. Ejam serverī ar [] sēdēt specos un viss kārtībā. Tas ir apmēram tas pats, kas nopirkt tiesības, nevis tās nolikt. Nemākam atšķirt, tad sūkājam pirkstu. Adminiem vajadzētu prast atšķirt kas ir, un kas nav. Ja ir tik lielas bažas, tad lai ievēršas vairāki admini tajā lietā un izskata kopīgi, nevis skata ar [].

Ko domājat par notiekušo Ukrainā? Es nesaprotu kādā jebanā sakarā Krievijai ir kaut kur jāiejaucas? Kur krievi - tur sūdi.

Link to comment
Share on other sites

Random džeks pasaka kaut ko sakarīgu uz ko tev nav ko atbildēt. Čūpojos arī ar vietējiem čigāniem un kačakiem, kāda tev razņica ar ko es esmu draugos? Tu skaities admins, bet lieto kubus, lai kaut ko varbūt atkostu. Staigā tālāk, kuberi. Saukšu tevi tagad tā, jo ļoti labi pārzini [] saites un ko tik vēl nē.

Link to comment
Share on other sites

Tavos pienākumos ir ietverts izskatīt lietas ar [] palīdzību? Esam ļoti inteliģenti, mums nav ko pateikt pretī, tāpēc sāksim lietot lamuvārdus un sūtīsim kādu citu mācīt. Good luck with that, master. Tādu piemēru mēs radam spēlētājiem. :)

Link to comment
Share on other sites

Admina pienākumos uzturēt kārtību serverī. Neviena nepatiesa bana (būtu tikai nebans) man nav, sūdzības par mani nav. Tiesības es nevienam neprasīju, spēlēju tik reti, ka man par tām vienalga. Tomēr, ja ir tad daru kā es uzskatu par pareizu.

Tev vispār kāda starpība kā te kāds demo skatās? Ne es tevi serverī esmu redzējis, ne jau nu arī mēnesi reģistrēts čītera draugs un humble bundle biznesmenis forumā man mācīs ko darīt.

No manas puses diskusija izbeigta.

Link to comment
Share on other sites

Man pie kājas vai par tevi ir sūdzības, vai nav. Vai tu spēlē bieži, vai nē. Man par to ir pilnīgi un galīgi vienalga. Varbūt neesi mani redzējis tur, jo es tur nespēlēju? Iemācies atšķirt bez []. Piesienamies par to - cik ilgi esmu reģistrēts, kādi ir mani draugi, ar ko tirgojos. Varbūt vēl piesienies cik man ir pirkstu un vai man kreisais kājas īkšķis nav līks? Good luck and have fun. [] [] []

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...