Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Raksts tulkots no angļu valodas.

Katru gadu 9. maijā Krievijā tiek svinēta uzvaras diena. Viņi šajā dienā svin uzvaru pār Vāciju Otrajā Pasaules karā. Tā noteikti nebij tikai Krievija kas sakāva Vāciju. Tie bij arī amerikāņi un briti kuriem bij nozīmīga loma kara iznākumā.

Komunistiskās Krievijas uzvaras diena patiesībā ir kauna un barbarisma slavināšanas svētki. Laikā pēc Otrā Pasaules kara viņi veica neaprakstāmu nežēlību ne tikai pret vācu vīriešiem, sievietēm un bērniem, bet arī pret saviem tautiešiem un cittautiešiem.

Krievija-svin-Ebreju-1.jpg

1.

Masveida izvarošanas un zādzības kļuva par Vācijas ikdienu. Kad naida pārņemtie krievi uzsāka savu atriebības pilno gājienu pret vācu tautu pēc kara beigām. Komunistu zvērības pēc kara turpinājās vēl ilgi un šī ir viena no vēstures tumšajām lappusēm kuru visādi mēģina slēpt un noklusināt, lai tikai īstā patiesība nenāktu gaismā. Krievi paši nogalināja miljoniem savu tautiešu kā arī izvaroja aptuveni 2 miljonus vācu meiteņu un sieviešu vecumā no 8 līdz 80 gadiem. Tiek lēsts, ka neskaitāmas sievietes tikušas izvarotas un nogalinātas viņu vīriem un brāļiem to redzot, kamēr uz viņiem tiek tēmēts ierocis. Ja kāds mēģināja pārtraukt šis zvērības viņš tika uz vietas nošauts. Sievietes kuras izdzīvoja neskaitāmās izvarošanas un vēlāk palika stāvoklī vai nu veica brutālus abortus vai pameta bērnus slimnīcās. Bij gadijumi kad sievietes, lai netiktu izvarotas izdarija pašnāvības nošaujoties vai noindējoties.

Šis bij viens no Otrā pasaules kara komunistu lielākajiem noziegumiem. Neskaitot fotogrāfiju viltošanu kurās tika izmantotas ainas no pašu komunistu zvērībām. Internetā ir atrodama ļoti daudz informācija par šo visu. Liela daļa cilvēku neko nekad nav dzirdējusi par Krievu zvērībām pēc Otrā Pasaules kara Vācijā, jo viss tika rūpīgi slēpts.

Krievija-svin-Ebreju-2.jpg

2.

80 gadus veca sieviete ir sagrāvusi gadu desmitiem slēpto taboo par izvarošanām kuras viņa pārcietusi no padomju karavīriem pēc Otrā Pasaules kara. Viņa ir sarakstijusi grāmatu par Sarkanās armijas zvērībām ceļā uz Berlīni. (Why Did I Have To Be A Girl) tā saucās šī grāmata kuru ir sarakstijusi (Gabriele Koepp) Vārdu un uzvārdu netulkoju. Pirmā grāmata publicēta zem upura īstā vārda. Tā ir mokoša sevi necienoša nožēlojami agoniski kontrolēta un krievu noliegta līdz pat šai baltai dienai.

Krievija-svin-Ebreju-3.jpg

3.

Attēlā (Gabriele Koepp) viņa tika vairākkārt izvarota kad bij vien nepilnus 15 gadus jauna. Šīs zvērības veica Krievu karaspēks.

Miss (Koepp) bija viena no 2 miljoniem meiteņu, sieviešu kuras izvaroja padomju karaspēks. Viņus iedrošināja viņu līderis Josifs Staļins kurs uzskatija, ka tas ir kā laupījums pēc kara un Hitlera iebrukuma ar atstātiem 26 miljoniem kritušo krievu karavīru. Dažas nedēļas pēc tam kad krita Berlīne 1945. gadā izvarošanas epidēmija bij tik ļoti slikta, ka pat katoļu baznīcas sāka atbalstīt abortus, bet ar izņēmumiem. Miss (Koepp) joprojām bij problēmas ar miegu un viņa izvairijās no romantikas, jo tas bij smags pārbaudījums pēc viņas pārdzīvojumiem. '' Priekš manis seksualitāte bija tikai vardarbība tā viņa izteicās''.

Tikai viens numurs ar stāstu Sieviete Berlīnē pēc kara tik publicēts, bet par tā patiesumu visi šaubijās.

''Es biju vairāk kā bērns'' Uzrakstīt to nebij viegli, bet kurš gan cits to darītu ja ne es sacīja (Koepp) kundze. Viņas grāmatā tiek runāts ne tikai par viņu, bet arī par visiem pārējiem upuriem. Eksperti kas intervēja izdzīvojušos saka, ka daži no izdzīvojušajiem izvaroti pat 12 reizes, bet citi upuri no 8 līdz 90 gadiem burtiski izvaroti līdz nāvei. Miss (Koepp) pastāstijas Vācijas ''Der Spiegel'' žurnālam Tas notika 1945. gada 25. janvārī kad viņai bij 15. gadi un viņas māte bēga no krieviem. Viņi dzīvoja (Schneidemuehl) bijušajā Vācijas reģionā Pomerānijā kas tagad atrodas Polijas pilsētā kuru sauc Pila.. Viņa un viņas māsa pameta pilsētu nākamajā dienā lopu vagonā kurš itkā devās uz Berlīni, bet tas tika uzspridzināts un viņas māsa pazuda bez vēsts kad vilciena dzinēju uzspridzināja krievu izšauts artilērijas lādiņš. Pēc tā viņa savu māsu vairs nekad neredzēja.

Nākamajā dienā mazā ciematiņā sākās šausminošais pārbaudījums. Padomju karaspēks uzsāka kādas mājas ''tīrīšanu'' kurā atradās viņa... Viņa tika divas reizes izvarota pirmajā dienā un pēc tam divas reizes nākamajā rītā. Viņas mēģinājumi slēpties istabā kurā bij citi bēgļi bij veltīgi , jo vecāka gadagājuma sievietes viņu notvēra un pasniedza viņu krievu karaspēkam kurš pārmeklēja māju. Nākamajā rītā tā bija tā sieviete kura mani nodeva krievu virsniekiem. Viņa raksta: Es nicinu šīs sievietes Viņu smagais pārbaudījums izvarošana pēc izvarošanas dienu pēc dienas tas notika divas nedēļas līdz viņa tika aizvesta uz lauku saimniecību un slēpta no padomju armijas. Viņa rakstija sirdi plosošu vēstuli savai mātei kas nekad netika publicēta kas viņa joprojām ir: Šeit neviena nav kas nāktu uz manu atblstu. Ja tikai tu būtu šeit. Man ir ļoti bail, jo man vairs nav mana ''slimība'' ( Ar slimību domātas mēnešreizes) Tas ir bijis gandrīz 10 nedēļas. Esmu pārliecināta, ka tu man varētu palīdzēt. Ja tikai dārgais dievs to nedara uz mani. Ak dārgā māte, ja vien es nebūtu atstājusi tevi. Viņa atkal ar savu māti satikās 15 mēnešus vēlāk Hamburgā, bet viņa teica, ka viņas māte bij palikusi auksta un kad viņa mēģināja runāt par savu sāpi un ciešanām tā esot novērsusies. Viņas māte jutās vainīga par to ka atstāja viņu un māsu vienas...

Krievija-svin-Ebreju-4.jpg

4.

Krievija-svin-Ebreju-5.jpg

5.

Staļins Maskavā labi zināja kas notiek Berlīnē, jo saņēma neskaitāmus ziņojumus no vāciešiem par sarkanarmijas grupveida izvarošanas aktiem.

Natālija Gesse un viņas tuvs draugs zinātnieks Andrejs Saharovs bij redzējuši Sarkanarmiešus darbībā. 1945. gadā viņi kā padomju korespondenti rakstija, ka krievijas armijas karavīri izvaro katru vācu sievieti vecumā no 8 līdz 80 gadiem. Tā bija izvarotāju armija un nekas vairāk.

Krievija-svin-Ebreju-6.jpg

6.

Daudzas sievietes izdarija pašnāvības, lai nebūtu jācieš nežēlīgās izvarošanas.

Krievija-svin-Ebreju-7.jpg

7.

Krievija-svin-Ebreju-8.jpg

8.

Krievija-svin-Ebreju-9.jpg

9.

Izvarošana Austrumprūsijā 1945. gada februāris.

Krievija-svin-Ebreju-10.jpg

10.

Vācu sievietes guļ mirušas uz ielas pēc tam kad krievu armijas karavīri bij viņas nežēlīgi izvarojuši un pēc tam nogalinājuši. Berlīnē 1945. gadā.

[/center]

Izmanotie avoti:

http://google

Link to comment
Share on other sites

Paldies par info, nekads parsteigums nav, tikai zel, ka sii informacija parasti talak par Latvijas robezu neaiziet un cilveki otraja krastaa joprojam svin 9.maiju ka uzvaretaji. Cinities ar so idealogiju ir bezjedzigi, jo intelekta limenis cilvekiem, kas svin sos sveetkus parasti beidzas ar berniba ieliktu digli, ka 9.maijs ir super un visi, kas ir pret Krievijas uzvaru ir fasisti.

Cerams, kadreiz varesu par so padiskutet ar cilveku, kas sirdi nav rusofiils un speesim vienoties kopiga patiesiba, tikmer draugi Vacieshi maksa joprojaam "ebrejiem" un citam tautam par pari nodaritu un Krievija, kas izveica tiesho tos pashus darbu katru gadu svin sos sveetkus :)

Peace out !

p.s. Vakara tiekas cs 1.6 !

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...