Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Ja tas kādam palīdz, tad man arī ir puņķītis uzmeties. Varbūt rīt jau viņš (puņķis) būs lielāks, jo šodien daudz braucu un saņēmu daudz kondiškas.

Link to comment
Share on other sites

Googles search rezultātus droši vien tīra.

Bet uzraksti Twittera supportam savu sāpi.

edit: ja grib regulāri tīrīt, tad tev, manuprāt, jābūt programmētājam. ar viņu API izvilkt visus tvītus un izdzēst, es esmu to darījis, bet vai tur rādīja 3 gadus vecus tvītus neatceros )

Edited by DoubleT
Link to comment
Share on other sites

Sportisti, ārsti un vienkāršie iedzīvotāji!

Kāds viedoklis par ''Piena spēku'' ? Cik labi aizstāj ikdienas olbaltumvielu avotus? Vai garšīgs? Cik lietderīgs pēc fiziskām aktivitātēm? Kas viņā kaitīgs? Vai var salīdzināt ar proteīniem? Vai cena ir adekvāta? ^_^

Edited by bacard
Link to comment
Share on other sites

Piena spēkā 100 gramos ir 9 grami olbaltumvielu, cheap ass pulverī 100 gramos ir 71.1 grams. Piena spēks maksā 50 santīmus par 460 gramiem, tātad 100 grami izmaksā gandrīz 11 santīmus, grams olbaltumvielu - 1.22 santīmus.

Pulveris maksā apmēram 25 latus par 2.25 kilogramiem, 100 grami maksā Ls 1.11, grams olbaltumvielu - 1.5 santīmus.

Tīri teorētiski tas piena spēks ir izdevīgs, ja nemaldos, centrāltirgū līdzīgu suslu varēja lētāk dabūt. Parastā piena spēka pluss ir tāds, ka nav cukura.

Es tāpat labāk izvēlos pulveri, ērtāks lietojams, ērtāk paņemams līdzi un dozējams.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Garšīgs, tas jau vairāk pēc garšas, kas kuram tuvāks. Tāpēc katrs būtu jānogaršo vien pašam un jānonāk pie secinājuma, kurš vai kuri garšoja labāk. Viņš ir ļoti labs OBV avots pēc treniņa. Vismaz joprojām dzirdu par viņu labas atsauksmes no vairums cilvēkiem, kas trēnējās un lieto šo regulāri. Cena arī apmierinoša.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...