Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Jā...Cilvēku aprobežotība laikam spēs pārsteigt mūžīgi. Jūtos slikti, jo tam lielajam jājējam centos palīdzēt ar meitas sporta veida izvēli. Tas bija kā iedot bomzim naudu šņabim.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

gurduma pilni rituma momenti ar atmošanos un rīta tēja,kas pārvēršas par vakara un tad jau nakts tējām,triecies pret vannasistabas flīzēm, bet atmosties ar nogulētu roku vai svešu matu nokairināts. tā zūd datumi,tā zūd dienas,bet ritenis rit uz priekšu un nepatur neko.

skrietuves rajons ir apklusis,saburzītas segas un pusaizvērtas grāmatas. nepilnībā gatavs eksāmeniem. paša ideāla aktieris un iekšēja ideālisma sprungulītis. tas turās uz b2 grafīta zīmuļa,gluži kā galva dumji karājas uz tiem diviem skriemelīšiem.

vokālā dziedāšana ir mana virsjostasvietas kaislība.

Link to comment
Share on other sites

Jā, šodien uz darbu braucot arī pamanīju. Nepietiek ar to, ka dēļ autobusiem tā šur tur par joslu mazāk, pie Daugavas stadiona veselu ielu menti nah nobloķējuši, lai arī uz tās ielas nekas nenotiek. Tukšums.

Link to comment
Share on other sites

Varbūt kādam ir reāla pieredze ar HTC one? nevaru saprast, gribu vai negribu viņu. Vai labāk tomēr s4?

Gribu vienkārši andri.

Pirms pāris dienām ieķēru one, pagaidām esmu ļoti apmierināts. Salīdzināt gan nezinu,jo neesmu spaidījis to s4.. :D

Edited by ForesT
Link to comment
Share on other sites

http://www.db.lv/cit...asniekus-396813

Kurš Tev pārdos 40 Ls vērtu biļeti par 10 ls? No sākuma palasi internetu un tad met te iekšā kaut kādus krāpnieku saitus.

Nu jā, biš sapisos. Tviterī izlasīju un tā. Domāju, ka tas tā arī ir, jo ik pa laikam ir kādas akcijas uz biļetēm banku klientiem.

Un vispār, kā tie krāpnieki nomaskējas? Takš parādās konti uz kuriem tiek pārskaitīta tā nauda. Tur tālāk aiziet kaut kādas piramīdu štelles?

Link to comment
Share on other sites

paradas bomzha vards uzvards un konts, tad no konta aizsuta uz citu cilveku dominikaanaa un tad suta uz latviju, pecak tere lohu naudu. Var arī izņemt kešā, piemeram, bomzim ir otrks konts bankā, kura atbalsta karšu limitus uzstādīt pašam klientam, tālāk jau viss ir vel vieglāk. Nekas sarežģīts tur nav. Varianti ir.

Tas tapat kaa dara ar laukjiem, iedod kjepaa 100lvl un pasakam, lai aiziet uz banku, atver kontu, 50LVL patur sev, otrus 50 ieskaita konta, pēc veiktajām operācijām karte tiek nodota krāpnieka rokās. Tālāk jau sekojošie mēsli nāk pār tā lauķa galvu.

Edited by Epix
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...