Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

sluT, lūdzu pieveries un nepļūtī visur kur gribās.

ar savām pārgudrībām sāc drusku kretinēt.

man jau kaadu laiku atpakalj, cereeju, ka nomierinasies, izradaas, ka nee, beidzot tas ir pateikts!

Ar katru nākošo postu Tu izcelies vairāk un vairāk ar savu intelektu - GO FOREST, GO! :slap:

Tu laikam esi paaraak stulbs, lai saprastu par ko es runaaju! Un uzreiz deelj sava mazaa iq atbildi ar uzdirsienu, . Tev ir 25? :D driizaak 15, tik tupa visur postot uz njifu

kapeec tu centies mani aizskart? :D tas tak nav iespeejams :D

Edited by KRISTIINE -_-
Link to comment
Share on other sites

spriezhot pec komentariem pie vinja profila bildes - tu tikai izdariiji pakalpojumu iemetot sheit linku uz vinja profilu , chelam stateni patiik kachaat :D labi , pohuj , nav jau vinjs neko izdariijis , vnk stounaa bespridelu raksta :> kam negadaas ..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ej tu nost.... Ku šodien hrenova! It kā vakar labu mantu dzērām, bet nez kapēc šodien ir tik hrenova :P Tātad īsumā... Vakar aizbraucu uz Rigu , pieregjistreejos viesniicaa... Aizeju paeedu pusdienas , vopshem zviedru galds bija labi noklaats . Un hopcaaa satieku Nak3d :) Pec semināra iehavoju dažus alus , iečekojos nummuriņā,ar kuru varēju palikt uz driķeri . Izrādās ka internetā iepriekš bija jaiečekojas viesnicas nummuriņā . a kā man to zināt? :D Uztaisiju bēdīgo sejiņu, pateicu ka laikam autoostā būs jāguļ un hopcaa operatīvi man piešķīra nummuriņu :) Sākumā jutos vīlies, kad uzzināju ka katram tikai 5ali tiks piešķirti jo pirms tam mums specialus kuponus izdalīja, kurus iemainīt pret šmigu :DD Sākām ar welcome drinkiem, laikam blue lagoona taa bija (šņabis+sprite+citrons+zilais sirups) Ja sākumā likās ka tur nemaz nav alko, tad man pēc 10tā acis sāka līmēties , pox ka īsti laikam katram pa 1nam bija paredzēts Tad kad welcome drink beigušies , atradu čikoritu , kura dala tos kuponus un kurai bija arī VIP kuponi ar kuriem var ņemt ko grib bārā :D Vopšem kabata bija pilna :D Sākus ar Hennesiju, pārgāju jacku ar colu :) dabeidzu ar Backardi :DD 2:00 kad disene beidzās savu pilno kabatu iemainīju pret šmigu... :) Gājām uz nummuriņu tusēt :) Naked`am 3:00 pa nakti radās ideja, ka vajag Eskort meitenes :DD 2vas uz 4triem . Lai zvanot Casham , ka viņš zinās kur dabūt :D Protams neveixmīgi,cash gulēja kā lācis 1188 arī nevarēja palīdzēt, taxisti aprašņāti :) Neviena kuce uz viesnīcu negribēja braukt, visas tikai pie sevis aicina :( Ieliku Naked guleet pie kaut kada igauņa, no rīta Nakedu tur vairs neatradu :DD Vopshem satusējām arī ar broļiem lietuviešiem un Tere Tere igauņiem :) hvz 5:00 laikam iegāju gulēt :) NO rīta pamostos a blakus gultai 2 alus kausi ar jacku :DD bleee 4 stundas ar autobusu braukt uz Liepaju bija mirstoši :)

  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...