Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Par to intervjū: žēl, ka ne puika jēdzīgus tekstus prot rakstīt, ne "pieaugušāks" cilvēks prot kritiski domāt. Bet tās jau mūsdienas, каждый суслик в поле агроном.

Lol, tikko pamanīju spogulī, ka pa šodienas kurjerēšanu iedega kakla-krūškurvja rajons. Zvizdec, vairs nebūšu baltā šokolāde )):

Edited by aphrodYte
Link to comment
Share on other sites

Hey, gignieši!

Jūtu, ka būs jauns dzelzis šīs/nākamās nedēļas laikā (sen bija laiks) :knite:

Par to interviju - puisis(nottārs) tāds nekāds, aizstāvēties nevar, atbildēt nevar, žēl skatīties - tādus ražo mūsdienu sabiedrība. Par ko domā tas "Dj" arī nav skaidrs, saprotams, ka tā sev nepiesaista normālu publiku. Bedre, kuru vada kaut kāds kompleksains resnis.

Link to comment
Share on other sites

Oļa atkal zvanās. Kopš piektdienas vakara jau neliek mierā maita...

200fewy.png

Laikam būšu parādā palicis tam spe**** konteineram.

Par to notāru runājot... Ko jūs te tagad melšat nu niekus? Vai tad viņam dziesmas nav pilnīgi sūdi? Vai tad viņš nesauc sevi par reperi? Vai tad viņš netēlo baigo rīmētāju? Bet kad viņam normālu jautājumu uzdod, tad viņš nevar pāri lūpai pārspļaut. Savam vecumam neatbilstošā brieduma stadijā viņš atrodas, tas arī viss.

Nevar būt reperis bez viedokļa.. Hip Hops ir par domas izteikšanu un message padošanu klausītājam. Šis saklausijies Florida, iedomājies ka tas ir reps un iedomājās ka viņš arī var būt reperis. Starpība ir tāda, ka mūsdienu populārā fancy sūda ražotāji Florida un Timatijs bērnībā ir apmeklējis logopēdu, bet notāra vecāki acīmredzot naudu nožēlojuši logopēdam + slānijuši viņu katru dienu ar bambusu, jo viņš uzvedas kā slānīts suns. Žēl tādus cilvēkus. Viss jau ir labi, kamēr netēlo to kas neesi.

Tātad atgādināšu - viņš ir reperis bez viedokļa. Tas ir kā emo, kurš neraud, bokseris kuram nav bijis šķaidīts deguns, jeb chihuahua(fake suns)...

Edited by Vircsnieks
Link to comment
Share on other sites

afro, man kamera ir tik lielā rīcībā cik man var viņu iedot. es neīrēju, man ļoti labs draugs dod viņu bez maksas, ja viņam nav filmēšanas

Un ar montāžu nodarbojos, jā.

Link to comment
Share on other sites

Labākais repaks mums ir Kapkeiks-"Skatos logā gaisma deg,viena pati esi tu,tumšu stūri noskatu :DD,veikals ir vaļāāā āā āā, :DD :DD noslīd tavas biksiņas,patīk tavas ciskiņas,nogurst manas rociņas,tūlīt jau galāāā āā āā,bet tāā āā āāā āāā,bet tāā āā āāā āāā,bet tāā āā āāā āāā,ir tikai mīlestība." :giggle:

Labs. :lol:

Edited by IgorsTINGERE
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...