Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

nu jaa, labāk maksāt 3x vairāk

ko tu tur muldi, lakjiks letak, ta nu megapikjis.

Es vairak domaju kada attieksme ir pret darbiniekiem, tad tada pati pret klientiem gan jau arii.

Baltikaa ir bijusi miseklji, bet viss atrisinats atri un attieksme pret klientiem super.

Link to comment
Share on other sites

Protams var nemt kaut kaadus leetos panda, alviksa etc. Katrs brauc pec savam iespejam un katram ir savas prasibas. Esmu rekinajis, ka ar baltic ir aptuveni 30% dargak braukt neka ar alviksa vai panda, bet divas dazadas sajutaa, braucot ar alviksa vienmeer pastav iespeja, ka aizvedis uz mezhu, ar baltic braucot zini, ka ari ja paali aizmigsi lidz majam aizvedis, un ja telefons izkritis, atradis un atdos.

Starpiba ir kamaa ? Baltic taxi saadi te klientu standarti ir pienemti un darbojas uz visaam mashinam un visiem vaditajiem, tapec nebaidoshos teikt, tas ir drosakais taxi. Ar tadu domu vins ari tika celts augsha, lai izpulkjeetu to vecos taksistus ar sapuvushiem mersedes vai jauniem, kam ir tendence apchakaret cilveku, kas neruna vietejaa meelee.

Letaajos takshos shaadu standartu nav un nebus, tapec te ir japalaujas uz cilveku godigumu, vasara palika Iphone 4 draudzenei, baltaja Toyota Yaris taxi, piefiksejam to, kad taksis brauca projaam, meginajam panakt taksis iespieda, zvanam dispicerim, neviens neatsaucas... Tajaa pashaa laiak bratuks alviksa atstaja telefonu, onka pacela un pieklajigi pieveda pec 30min, protams 2ls iedevam par braukshanu. Te ir vairak taada kaa laimes speele, kas bus, kas nebuus, ari tur strada labi cilveki ar augstaam morales normam, bet gadas ari savadak...

Katrs brauc ar ko grib un kaa grib, ja man ir japiemaksa 3ls par to lai lidz lidostai aizvestu tiira un jauna mashina, tad why not, kadam citam varbut 3ls ir nauda ar ko pec tam est visu dienu....

Link to comment
Share on other sites

Guest Teletuubijs
"Un pienāca 2012. gada decembris, un zemei tuvojās asteroīds, un visi bija panikā, jo domāja, ka pasaules gals klāt. Un nokrita asteorīds Centrālamerikā, taisni uz maiju senā akmens kalendāra, kurš beidzās 2012. gada decembrī, un bija triecienvilnis, un putekļi un dūmi... Un izklīda dūmi un putekļi, un redzēja cilvēki, ka no debesīm ir nokritis jauns maiju kalendārs līdz 32118. gadam. Un blakus gulēja otrs akmens, mazāks, un uz tā bija rakstīts: "Nākamais kalendārs jums tiks atsūtīts vecā kalendāa beigu datumā. Paldies ka izmantojāt mūsu akmens kalendārus!""
Link to comment
Share on other sites

Duraks,divas dažādas lietas,ekstrēmisti un Islāms!

Ak tad tā, ja? Absolūts patriarhāts(daudzsievība, sievu nomētāšana ar akmeņiem), antisemītisms, publiskas nāvessodu izpildes, džihādi(skat. wiki.), mošejas uz katra stūra pieder pie normālas, mierpilnas pasaules?

Link to comment
Share on other sites

Fakinā US valdība atkal paļubomu taisa "Terorismu" lai varētu vel kaut kur ar bezsmadzeņu zaldātiem aizbraukt pēc naftas vai opiātiem kā Irākā un Afganistānā.

Pasaule iet uz leju, jo bagātākajiem ir par daudz naudas, lai tūkstošiem cilvēku dzīvības uztvertu augstāk par insektu dzīvībām un pie tam cilvēki ir tik stulbi, ka nemaz nevēlas pretoties zombēšanai. Ieskaitot mani.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...