Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Nezinu, ko esmu palaidis garam, bet man vairs avatara nav bildes :D

Kaut arī man dīvainā veidā simpatizē Šīns - esi laipni aicināts piebiedroties pulciņam :)

Par situāciju varu vien piebilst: "Nestrīdies ar idiotu, no sākuma viņš tevi novedīs līdz savam līmenim un tad sakaus ar pieredzi" © da hrenviņzin kas.

Marks Twens

p.s. Kas te vispar 2vaas dienas ir mainijies, lasu postus nesaprotu, 4o pa 4o :coffee:

Link to comment
Share on other sites

Jāieprovē tie Maggi idea maisiņi, ko te baigi reklamē. Cerams beigās nebūs ārā metams. Šodien baigais slinkums kaut ko pērties un eksperiimentēt. Gardēži varētu padalīties ar foršām vistas gaļas receptēm, man sāk aptrūkties idejas un receptes. Pašam pie sirds vairāk iet vistas krūtiņas/filejas. Šad tad arī kādu stilbiņu vai spārniņu asākā marinādē un uz grilla patīk pacepināt.

Rīt jau pie jaunā darba jāķeras klāt. Cerams, ka pie ābola jau pēc mēneša nenobesīs rukāt :)

Tie Maggi maisinji ir lieliski, ja nav nekaadas citas idejas, vieniigi vinjiem tiem maisiijumiem ir kaut kaada viena kopiiga sastaavdalja, kas beigaas liek tai vistai garshot visos variantos +/- vienaadi.

Vistas shinjkjiishi njamnjam sanaak peec shitaa taisot - http://virtuve.calis...i-francu-gaume/, vieniigi tas ir taads diezgan trekns pasaakums deelj saldaa kreejuma :)

shis ir taads "pro" variants - http://www.fotoreceptes.lv/stilbs.html, es vienreiz taisiiju un bija ljooooti garshiigi, vieniigi baigaa kjeepa.

Link to comment
Share on other sites

...

shis ir taads "pro" variants - http://www.fotoreceptes.lv/stilbs.html, es vienreiz taisiiju un bija ljooooti garshiigi, vieniigi baigaa kjeepa.

bļahamuha. paldies par šito recepti. tam čalim vispār ir foršas receptes, bet šo biju palaidis garām. šitā jāizmēģina.

p.s. - kāpēc es nevaru "laikot" tavu postu?

Edited by DoubleT
Link to comment
Share on other sites

JA tev poxa no alus, un alu tu vairs negribi redzeet, ar ko labaak ir salaapiities? Poxa no alus tas laikam ir pats briesmiigakais kas vien var buut...Hmmm spriezhot pec foruma aktvivitaateem es 1:00 esmu bijis majas, tatad viss ir OK...Nebutu vel uz darbu bijis jaiet vispar butu super duper bijis... Velnsh ritaa jaiet vel uz 30gadu jubeleju, znachit atkal bus jadzer.... Moshk janoperk SUPER BINGO, moshk 7dien paveicas un man saksies jauna dzive..

Link to comment
Share on other sites

Yo.

Fo shizzle ma nizzle. Es esmu sameties, yo. TIkko atnācu mājās, jo vairāk uz Vecrīgu nevaru iet. Rītdien jāceļās samērā laicīgi, yo. Kāpēc man bija tik smagi jāpielejās, yo. Rītdien taču laicīgi jāceļās... Šovakar, lūdzu, nevienam man nezvanīt.

Man liekas, ka es šo tekstu uzrakstīju samērā labi. Rītdien no rīta to pārbaudīšu.

Es paļubomu uzlikšu modinātāju uz 2 naktī un Tev uzzvanīšu ar tekstu Suprise Motherfucker! :D

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Izgaju cauri topikam un sapratu, kapeec mans vairs nava avatara :)

Teletubijs malacis, ka teica Marks Twens, noveda visus lidz savam limenim un uzveica ar pieredzi, ceru, ka Divits sho visu ir palaidis garam un chilo, nevis kartejo reizi iejaucies, ja ari man nav taisniba, zheel.

You go Girl w4ck0

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...