Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Camel

Es te katru dienu ienaaku lai palasiitu ko interesantu , bet vieniigais ko redzu ir ''Gulbja twitteris'' , :slap:

Varbūt tāpēc, ka viņš tagad rāda ļoti labu sniegumu tenisā? Duh.

Un par tām 'man purse' - paskaties Camel Active veikalā, Spicē. Es, kad meklēju sev tādu, tur biju noskatījies vienu normālu, zem divdesmit latiem cenā, variantu. Beigās gan nopirku citā veikalā (kaut kāds cepuru veikals) pa Ls20 (noname), jo man obligāti vajadzēja melnu.

Link to comment
Share on other sites

Tagad visi slavas dziesmas viņam dzied,kad čalis kādu laiku atpakaļ bija melnajā svītrā,tad visi spēcīgi nodirsa,eh ko gan es brīnos,tas jau ir ar visu tā!

Nezinu, man viņš vairāk kā personība patīk. Atklāts, tiešs, tipisks latvietis. Neliekuļo kā pretīgie rietumnieki. Un liekas, ka arī bagātība nav viņu sabojājusi.

Link to comment
Share on other sites

gulbis atstojs, labāk fanojam visi par to kādu golu ruģiks šodien iesita bundeslīgā! vot tā bija normāla bomba

Meklēju tiešii to video,bet neatradu,ja ir links iemet!

Link to comment
Share on other sites

nu tādu pušku katru dienu neisitīs :) labi arī ka pacēlās bundeslīgas snaiperu sarakstā uz dalīto 7 vietu. ar kolēģi kas spēlē virslīgā saderēju, ka ruģiks iesitis vismaz 10 bankas pirmajā sezonā BL pašlaik puika neliek vilties.. domāju diezgan reāli nākamsezon anglijā ka jau spēlēs

Link to comment
Share on other sites

Vispār interesanti atcerēties, kā mainījies spama topiks. Atceros, gadus atpakaļ 'totalitārisma laikos' vienu brīdi bija noteikts, ka nedrīkst rakstīt mazāk par diviem, trim teikumiem, nedrīkstēja bārstīties ar smaidiņiem un kur nu vēl likt kādu komiksa bildi. Vārna bija garantēta.

Tagad, skatos, ar sportu saistītie posti netiek godāti.

....

[Mirklis pārdomām]

Link to comment
Share on other sites

Mans i-pods mani galīgi neklausa. Nevaru ielikt dziesmas caur itunes. Visu laiku nācās tikai pie library pievienot dziesmas un sasinhronizēt. Tagad viņš reāli neko negrib darīt. Stāv pārdesmit dziesmas, kuras vajag iemest, bet uz poxu grūti kaut ko izfunktierēt. Any help?

Vot riktīgs pavasaris ar zobiņiem. Aiz loga saule spīd, bet laukā ap nulli, sniegs tikko uzsnidzis un vēl vējš kā traks nesās.

Link to comment
Share on other sites

Man bij līdzīgi ar iPod touch, vajadzēja atjaunot muzīku, nebiju neko mainījusi kopš laķops noplīsa...uzlieku uz jaunā iTunes, tas, protams, liek visādus sinhronizācijas sūdus taisīt ar īPodu. Izdomāju atvērt mūzikas folderi un vilkt iekšā Itunes, tajā sadaļā, kur rāda, kas tev jau ir iekš īPoda. Nostrādāja un nevajadzēja neko sinhronizēt.

PS. Man aitjūni vispār riebjas un kaut ko tur pētīt ir kā govij līdz aviācijai, tāpēc manu ieteikumu var arī neņemt vērā ;)

Edited by procrastinator
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...