Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Huļi mana vakardiena ir bijusi tāda pati, kā vairumam te?

Huļi es vakar sņabja vietā nepaņēmu pāris aliņus?

huļi es laicīgi neaizgāju mājās?

HHHHUĻI?

un vispār bļa, hhhuļi man bļoda jau otro dienu netīra?

Edited by ep1dem1c
Link to comment
Share on other sites

Ēdu biezpienu no netīras bļodas kā īsts vecis! Vakars arī bez alko tīri sakarīgs, tik daudz maziņās vienu viet Liepājā sen nav manītas. Spaiņiem! Spaiņiem, ka es jums saku! Normālus zaļumus ar vairs neviens netirgo, vai nu pārāk maigs bullšits, vai nu pretīgs, gruzīgs bullšits.

Link to comment
Share on other sites

Huļi es nevaru izdomāt vai braukt uz Liepāju dzert Prison Bārā, jo uzstāsies Dirty Deal Audio??

Tas ir k-kas baigi labs? Šodien jāpaceļ pārdesmit glāzes vienās dz/d svinībās, un iespējams, būs jādod ielās, značit Prison bārs būs viens no checkpointiem.

Link to comment
Share on other sites

Ja par dzeršanu, tad par dzeršanu.

Vakar viena blondā atdeva Jack Daniel litrīgo tāpat vien - atteikt jau nebūtu ētiski, divatā iztriecām pirtī un gājām uz bāru, izkāvāmies, sabīdījām taxi un braucam uz māju. The End.

Link to comment
Share on other sites

Viens no labākajiem pasākumiem @fontainepalace ar vislabāko kompāniju. Nereāla trakošana, lēkāšana, svīšana + laušanās sacensības, kurās uzvarēja masīvi vīri un viens jauns spēcinieks, kura vārdu jau vairs neatceros.. Šitik operatīvs un jauks, kontrolēts pasākums sen nebija bijis, uztaisījām tādu ballīti, kas nograuza jumtu visai Liepājai...

Link to comment
Share on other sites

Vakar pirmoreiz biju tautā iecienītajā "rudens Siguldā", kā arī pirmoreiz sanāca nobraukt ar gaisa vagoniņu, ko es visu laiku nezināmu iemeslu dēļ saucu par gaisa baloniņu. Bija forši, sevišķi up and down kāpelēšana no Krimuldas līdz Siguldai, nākamreiz jābrauc ar velo un jālaidelējas pa velo līkloču kalniem ^^,Kopā sanāca iztērēt par visu ~7ls , ieskaitot arī gardu paēšanu un benzīnu. Gut {:

Un vakara zvans bija jauks WTF : D paldies par wtf`u, tas vienmēr ir forši, sēdēt lielām acīm un īsti nesaprast, kas un kāpēc notiek tā, kā tas notiek. He

Edited by aphrodYte
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...