Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Nu nezinu, viens joks no viņa likās smieklīgs, bet vispār tas čalis tāds nedaudz retardēts liekās, vispār kā runā un tā... Arī pati uzstāšanās diezgan neizstrādāta... Labāk jau Reiniku uzbāzt uz skatuves, lai skrien.

Nu nezinu kā viņam izdevās pārējos tā sasmīdināt un kāpēc, lai tādu laistu tālāk ar 3 zvaigznēm, jūs tiešām viņu gribētu redzēt uz skatuves kaut kur un par to maksāt? 3 jokus no sevis izspiež un "Okay, more?"

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nu pagaidi nightmare, viņš sasmīdināja viņus, tur jau tas points. Tomēr tur arī ir vajadzīga drosme (jeb retardisms (?)), lai dotos uz skatuvi otro reizi mēģināt. Man tomēr ir prieks, ka Latvijas vārds parādās šajā šovā. Varbūt nav tas labākais sniegums, bet 3 zvaigznes dabūja.

Link to comment
Share on other sites

Narvesenā var/varēja nopirkt žurnālu lieliem onkuļiem un tantēm Tete-A-Tete. Kādam nav idejas kas to izdod vai vismaz kura valsts? Principā interesē tikai līdzi nākošā filma (hvz kura izdevuma, varētu būt ap 2008. gada vidu) ar tādu pašu nosaukumu.

Link to comment
Share on other sites

Narvesenā var/varēja nopirkt žurnālu lieliem onkuļiem un tantēm Tete-A-Tete. Kādam nav idejas kas to izdod vai vismaz kura valsts? Principā interesē tikai līdzi nākošā filma (hvz kura izdevuma) ar tādu pašu nosaukumu.

Kaut kam graujošam jābūt tajā filmā ja tu viņu gribi atrasti...

Link to comment
Share on other sites

haham, pa retam

Eu, ko jūs doma par šito?

Es tiešām norēcos, go Gatis! :D Nebija gana labs reperis ( ja esat redzejuši pirmo daļu), bet kā komiķis ir zbis! :D

Pirmais Latvietis, kas sasmīdina Simonu :D

haha, nesen redzēju. Pa ilgiem laikem esmu lepns, ka es esmu latvietis.

bombing hard un tāpat ahahahahaha

:aha:

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

Varbūt tā pēc dažiem gadiem, pamazām atradinot krievu nacionālistus no pārliecības, ka Uzvaras dienu viņi var uzurpēt savām vajadzībām un latviešus no domas, ka šeit notiek zvērinātu ienaidnieku pulcēšanās, Uzvaras parka svinības varētu kļūt par kaut ko baudāmu jebkuram Latvijas iedzīvotājam, bet salūta skatīšanās 9. maija vakarā atkal būtu tikai salūta skatīšanās nevis politiskas nostājas manifestācija.

http://sedlenieks.wordpress.com/

Link to comment
Share on other sites

viņi pārāk daudz ar krievijas republikas simboliku apkārušies, lai latviešiem varētu koncertā kas likties baudāms.. un tās veco dāmu dziesmas, kas tiek dziedātas pec manām domām ir tikai slāviem domātas

Link to comment
Share on other sites

Blah. Man te ar pirmo dienu , kaa normals laiks. Beidzot var ieksh garden pachillot.

NEvaru saprast, vai palieku vecs, vai kas, bet nevaru vairs atrast nevienu speeliti ar ko nosist laiku. Visas vinjas liekas vienadas, crysis, rage, fallout, gta, kas tik vel ne, viss pamegjinats. drusku iepatikas 2012 fifa.

Savadak aiz garlaicibas var nomirt. beidzot iegadats kautkads auto, tagad vajag pieekonomet lai var strashno apdroshinashanu nopirkt.bljadj 147 paundi menesi. Tiesa, jacer , ka pierunashu vienu anglju kolegji panjemt uz sevi un tad additional drivers piestukjet klat, cerams pielauzishu vinju, tas summu samazinatu vismaz uz pusi ;)

Nekad vairs nedzershu ar jaunajiem darba koleegjiem...2traa diena kad man joprojaam iri suudigi :( Kauns pa visu seju, bildes es ceru ka neredzeeshu, priekshniecei aciis labak neraadiities. Nekad nejauciet Jageriiti ar alu... un NEKAD 1dienaa nepiedzerties :( :( :( Esmu ļoti ļoti bēdīgs :(

Kas Tev liedz viņu reģistrēt Latvijā, un tipa iebraukt izbraukt no valsts katrus 3 mēnešus?

Gūd, ko Tu te stāsti cilvēkiem, jāgeris ar užavas gaišo alu ir pats labums :)

p.s. cik tad krī norulēji?

Edited by Hazzer
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...