Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Šo piektdien jāatlaiž bremži vaļā un jānodod tā pa riktīgo. Brīvdienas decembra otrajā pusē tiek skaisti izgrieztas, esmu škrobīgs... ( tā maigi sakot ) Visi plāni dirsā un to paziņo tikai šodien, kad atvaļinājumam jau vajadzētu sākties no rītdienas plkst 14:00. PZDEC!

Gūdīj, turi buru un neatlaid līdz Jaunajam gadam!

Link to comment
Share on other sites

2010-12-11 @ 08:26 - 11:26 de_inferno 03:00:26 0 36 0 0.00% 8.11% 125.36 Diff: -160.74

lol

tikko lasot hi dady topiku iegaju statos... norm pasaciens... pec tusinja, ka majas nonacis neatceros... tjip ap 7iem no rita man teica ar alinju un makjiisha kolu rokas. pamodos gulta ar visam drebem, pie PC staveja ieprieksh minetie dzerieni + ieraksts konsolee, ka nepareiza parole. Saku limet filmu, paskatos, ka niks nomainits uz gign respektivi. jsn... vakar esmu spelejis... Yeah ! :unsure:

Link to comment
Share on other sites

bļa uzcirtos jaunajās drēbēs, iešu uz balli :) interesanta balle zem zaļumiem solās būt un notikties.

pagājušajā kā jau cienīgā ballē dabūju izvicināties no sirds.. baltais krekls ieguvis pieskaņu. cerams ka KAUT VIENA pāķu balle bez tā mācēs iztikt, kā nekā jēzuliņš jau jālaiž iekšā :)

Link to comment
Share on other sites

Man pa nakti taads putenis bija, vienkaarsi unbelievable komeedija. Atvelku maajaas vienu lelliiti, shpili villi viss gultaa notiek, nu davay pamainiisim tagad pozu, pa kuciski, nu davay tulit stutees iekshaa un karo4e sarauj kreisaas kaajas stilbu krampiii :D un es ar staavoshu daiktu un sarautu kreiso kaju krampii nezinaaju ko dariit smieties vai raudaat, bet tomeer saakaam ritiigi smieties :D takaa filmaas psc :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...