Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Nu ne gluži :muahaha: Vnk Jāņi tak aiz muguras bija,un es biju skaidrā... Aij kaut kaa pedeejaa laikaa juutu ka mana imunsistēma ir sabrukusi,jo visu laiku baigais nogurums,pox vai dzer vai nee,vai tusee vai nee, vnk speeks saak izzust un miegs nomāc ātrāk nekā agrāk!

Link to comment
Share on other sites

:)

Man vispār nekā no tā nebija, labi es uz šnabi aizgāju, kad bija puss pudele, bet vienalga.Vienīgi aizejot mājās, baigi ēst gribējās, likās ka kurijis esmu.

EDIT: uzmuti jau izliku, nejau tapēc, ka biju pālī. Spontāni

Edited by anti jesuz
Link to comment
Share on other sites

Iesaki kko labāku, ja esi PRO čalis, nedzer jau kādu laicīnu!? (Okey, draugam palikas 19, kožu jau kopš viņa dz. dienas, tb, 8 maija. Seņči arī biki pidd prātu dēļ tā, ka visu laiku vakaros nāku sutā mājās. Pēc kkāda 5. jūlija ((pēc Laumām)) līdz bīčam ir jāņem brīvs no alko!)

Link to comment
Share on other sites

Es tak nesaku, ka es nedzeru, protams ikdienā to nedaru, bet arī kad to daru neuzskatu, ka te to vajadzētu pieminēt, tomēr pastāv uzskats normāliem cilvēkiem, ka dzert vairāk ir negatīvi nekā pozitīvi. Vai ar ko tādu būtu jālielās? :)

Link to comment
Share on other sites

Bleeee! Umiraju!Vakar izgaju ar domu vnk pachillot jurmalaa,protams! Alinsh pec alinja un ashaas domas DAVAI uz klubu! Davai davai! taa kaa pulkstens bija paari 22:00 atcerejos ka no 1na dzeka var kaut kaadu krutku dabuut! NU vo pa 8Ls panjemam 1,5l kaut kaadu kjirshu shnjabi :) Nopirkaam 1l kolu, un aijdaa :) Shodien prosta umiraju! Galva saap,suudigi,klepus, mineraalits nav pa rokai! :( Alus leduskapii arii nav,naudas ariii nav... Pizduj! Majas laikam ap 4:00 biju!Kaut kas atveda,iepazinos ar zajebenako veceni meigjinu draugos atrast! :P Gribas pipat,bet arii negribas...Ja uzpipashu bus pizdausken!

Link to comment
Share on other sites

hmm.. Vai kads zin pamacibu ar tadu stilu panjem to shitik te, to shitik, to no ta un audzee.. proti ka lai majas apstakljos es izaudzeju? :)

Man liekas ka shis jautajums nav pretlikumigs.

varbut kads zin linku prieksh dummies? varbūt pat LV?

Link to comment
Share on other sites

SASISTĀKS!

ok, braucu uz Liepāju iesniegt doķus skolā. bet huiņa tāda, ka vispār nepārzinu Liepāju. Pat virzienu nezinu kur jāmočī, kad izkāpšu autoostā. Taksim arī neiešu maksāt, sanāks pārāk tālu līdz Ūlihu ielai ar taksi. Jāmēģina ar kautkādu busu vai ko tādu tur nonākt.

Link to comment
Share on other sites

:D Vienīgi pāli pa tumsu ziemā apmaldīties ir iespējams :D Kādā skolā mācīsies?

Jūras koledžā/skolā. Šodien neizdevās aizbraukt, jo biju piemirsis par ārsta izrakstiem kautkādiem. Rīt braucu, kāds ir no Liepājas? Varētu kādu alu paņemt pasusināt kopā un parādītu, kā tikt līdz tai ūlihu ielai. :D

:blink:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...