Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Es tavu profilu skatos tapec , lai varetu ierakstit pie komentiem profila tev , vai iepostot kadu skaistu bildi :)

z162176798.jpg

Tu esi maza kaza , kurai pietrukst uzmanibas. Tu nedoma , ka es skatos tavu profilu citu iemeslu dēļ , nevis cik tu "daiļa" esi , par to vēl var diskutēt , tu vispar veikalā letei pāri redzi ? HAHA Es tā pieduros uz tevīm.

P.S. And please dont tell that picture isnt true.

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

Njam, es ar novilku to I Love Paris - laikam rīt janostās, ja jau laba :)

Šodiena izdevusies. Pēc vakardienas dzeršanas diezgan labi jūtos, bet tgad kkas vēderā griežas, bet man liekas tas no neešanas, jo nav apetīte.

Umm, par to "atrodidraudzeni" - prikols labs, ja to dara īstajā laikā, īstajā topikā un teksta ziņā, lai skan EPIC un var ierēkt :D

Lab, esmu apņēmības pilns paēst.

Laikam iešu gulēt, rt tak bļa 1diena - galīgi piemirsu :D

Ok, swīt drīms ! :D

Link to comment
Share on other sites

Vēlamies Tevi informēt, ka sakarā ar dažādu nodokļu paaugstināšanu sākot ar 2010.gada 1.martu esam spiesti ieviest samaksu par vairākiem esošajiem pakalpojumiem, kas līdz šim bija bez maksas. Sakarā ar nodokļu paaugstināšanu palielināsies dažādi mūsu administratīvie izdevumi, kā arī domēna vārda draugiem.lv uzturēšanas izdevumi.No 1.marta draugiem.lv ieviesīs maksu par vēstuļu sūtīšanu 0,1 santīms par vienu nosūtīto vēstuli (mēs saprotam, ka visiem tagad ir grūti ar naudiņu, bet 0,1 santīms par vēstuli, taču nav nemaz tik daudz un kopējiem spēkiem mēs pārdzīvosim šo krīzi )Lai iegūtu kredītu vēstuļu sūtīšanai jums būs jāsūta sms ar kodu SMS uz numuru 159. Maksa par pakalpojumu Ls 0.49 (PVN iekļauts) tiks pieskaitīta Tava mobilā telefona rēķinam. Šis pakalpujums ļaus Tev nosūtīt 490 vēstules, plus mēs Tev dāvināsim 10 vēstules, kuras varēsi sūtīt bez maksas.

Otrs pakalpojums ko esam spiesti pārveidot par maksas pakalpojumu, būs citu cilvēku profilu apskatīšana, kas būs līdzīgs jau esošajam profila statistikas pakalpojumam ? attiecīgi būs jāsūta sms ar kodu DRA2 uz numuru 159. Maksa par pakalpojumu Ls 0.39 (PVN iekļauts) tiks pieskaitīta Tava mobilā telefona rēķinam. Šis pakalpojums ļaus Tev 30 dienas bez ierobežojumiem skatīt savu draugu profilus, kā arī citu cilvēku profilus.

:)

Link to comment
Share on other sites

Tas taиu ir joks? :D

pfff ieрu es maksвt, bijuрi nebijuрi tas draugiem.lv a.k.a. aizgыtв ideja no friends.com un pвrtapрana par friends.com 2 , bыtоbв jau kad parвdijвs man bija doma kad tad tas notiks, jo par brоvu ir tikai siers peпu slazdв :superlol:

bet nu єeвli tam jвbыt ir jokam, nз nu godоgi kвds no jums taisвs maksвt? Piemзram man visi vajadzоgie cilvзki ir skaipв, bet tie kuri nav ir viтu numurs, pвrзjie ir kaut kвdas veci klasesbiedri, pajolоtes no kaut kвdiem tusiтiem un tвdв garв :muahaha: \

Bija tak agrвk pilns ar saitiem, kas ir alternatоvas draugiem.lv, gan jau tagad vel kвda ir palikusi.

Link to comment
Share on other sites

Čau. Pirmdienas rītā plkst. 9:30 mani, lūdzu, netraucēt :D

Par tēmu runājot - tajā feisbukā ir par kaut ko jāmaksā? Es arī laikam dzēsīšos no draugiem.lv ārā, bija tāda doma kādu laiciņu atpakaļ, un ja cash'a posts ir taisnība, tad 100% tā arī darīšu.

Link to comment
Share on other sites

Kas JUms truuukst iepazishanaas saitu? :) vse.lv orb.lv face.lv :) one.lv Tak pa pilno vinji :) one.lv vairak ir krievu, vse.lv vairak ir visadas nogribejushaas ar kailfotkaam, orb.lv tiri civilizeets saits un face.lv malaljetkiem :) bet nu luuk tagad sev piemeklejat ko gribat :) Shodien taads sameraa saguris esmu jo daudz un labi pastradats :)

Link to comment
Share on other sites

:) vse.lv orb.lv face.lv :) one.lv Tak pa pilno vinji :) one.lv vairak ir krievu, vse.lv vairak ir visadas nogribejushaas ar kailfotkaam, orb.lv tiri civilizeets saits un face.lv malaljetkiem :) bet nu luuk tagad sev piemeklejat ko gribat :) Shodien taads sameraa saguris esmu jo daudz un labi pastradats :)

Gudmenul', es tos saitus vairāk izmantoju, lai papļāpātu ar paziņām, ja esmu ārpus mājas, drīz būšu arī ārpus LV.

Bet nu laikam tāpat drīz vajadzēs maksāt arī par draugiem, moby jau minēja par feisbuku. Kaut gan 5$ nav tik liela summa, lai nesamaksātu. Draugiem.lv man gan sāk krist uz nerviem ar visām trulajām fermām un pārējiem sūdiem :fsckinsad:

Link to comment
Share on other sites

starp citu man patika tas cik ljoti kaa haivmaindam kremt tas ka alise ir zilais admins un vinjam tikai loha slava.. atrada alisi kura ir pietiekami mierigs radijums lai vinjam ( lasiit nozhelojama rigas tarpam,kursh uz citu rekjina megjina pacelties) neko dizhi preti neteiktu.

ak dievs cik vinsh ir nozhelojams.. es tik 'loti c'it'igi mekl'eju iemeslu lai vinju nouspendotu, ka gaidu vinja pirmo izbraucienu.. un ieksjiebshu 7 dienas, tad veel tad veel.. un muhhahahaha..dauni - briivs!

nu tas ta.. te parlasot sapratu ka hivis ir daunis, tapec ari rakstiju tekstus.

aa un vell runa par to ka sievietes kriitot uz bagatakiem dzhekiem un vinjam par to parmet.. nez varbut tas ir instinkts ar ideju ka pasargas gjimeni j obagats=droshiba?

Link to comment
Share on other sites

Dyversant ieliec savu peni biksēs un nedomā ar viņu vairs. Mani netracina, ka zilo adminu iedod nahalavu. Mani tracina , ka šoreiz worms nemaz nenoskaidrojot cik mums meitene ir sakarīga, tieši runājot par domāšanu ar galvu ir uzlicis zilo adminu , dziļi iekšēji cerot , kad meitene būs ar galvu uz pleciem. Tā kā muti ciet , un neplāties ar savām iespējām warnot mani , es pārsvarā visu diezgan cenšos sakarīgi uzrakstīt, lai tādi kā tu arī var saprast.

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

tu var irakstit ka gribi.. es apmeram megjinu saprast daunju teikumus, ta ka neparcenties.

aa..tava paraksta ir aizvainojossh teksts.. nonjem vinju..

tev laikam ir mazvertibas komplekss. jo neskatoties uz to ka tu " debatee" tu esi tikpat tizls kaa slieka - ka tik izlist, a smadzenes nezin kur ir - toli dirsaa - toljo galvaaa.

Link to comment
Share on other sites

Ko tu piepisies par viņas spējām domāt, cik esmu ar viņu sarakstījies nekādus debīlismus no viņas nesmu redzējis, salīdzinoši ar to, ko tu visu laiku raksti par citiem un arī par viņu. Savu EGO iebāz sev pakaļā, tev viņš pārāk daudz no turienes spiežās ārā, viss ar sūdiem (Stulbs un vēl stulbāks 2 daļa XD2). Tev ir nopietnas problēmas ar uzmanības trūkumu, un to es neizzīdu no peņa, to es izzīdu no tavām darbībām... es tik nesaprotu, ar ko tu esi nopelnījies nebūt suspendotam tāpat kā citām zemākā mēra, vietējām smadzenēm kā pleasure, garsho alus un vēl dažiem dīvaiņiem... tu jau esi tik pat zemu kā viņi, tikai raksti nedaudz saprotamākā valodā... lecies gan, ne mazāk, pat vairāk,...

Un tas penis tavā profilā ar rociņu, ļoti atspoguļo tavas superspējas inteliģenti "pasmieties" par kādu citu...

Man visu mūžu, lielākā daļa rīdzinieku ir šķituši debīli (kā iedomīgi pilsētnieki, kas nehuja neko nemaz nejēdz) un tu esi viens, kas to atspoguļo, līdz ar to graujot tēlu arī par citiem, kaut gan nesaku, ka visi ir muļķi, tikai tādi, kā tu :)

P.s. Es ar māku tizli jokot nodrāztus tekstus :)

kso-1267471475-U7537.png

Es ceru, ka bilde nav pārāk liela ^_^

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Haha ko tu raudi ? Tev sāp , ka esi no laukiem ? Dzivo tālāk savā čuhņā. Vēl neesi sapratis , ka es pieduros vakaros vienkārši :) ? Skaisti , vismaz izdoma apakšā kādu orģinālu frāzi , nevis izmanto jau lietotu frāzi happens.

Link to comment
Share on other sites

Atbildi uz vienu ļoti konkrētu jautājumu... Kāpēc tu savas problēmas raksturo ar sevis izdomātām citu problēmām.

Es tak uzrakstīju - nodrāztu frāzi, kā gan tu, gudrs puika būdams, vari pēc tam rakstīt, lai es izmantoju kko citu, ja tas tā bija domāts, lai pieairētos tavam intelektam :)

Un pieduršanos, laikam vairāk jādomā ar to, ka tu patiešām vakaros laid vēnā, jo normāls cilvēks tādu sūdu tik bieži neraksta, it kā - fun`a pēc ;)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...