Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Success! Beidzot ir internets desktop kastei. Esi sveicināts cs @ 100fps un pingu zem 20. Šobrīd apdeitoju pusgadu neaiztikto tf2. Redzēs cik tur fps varēs dabūt ar 7300gt miskasti.

Sesija dirsā, bet gan jau kaut kā izķepurošos. Rīt uz kino (pizdu, biļete 4Ls), pēc tam pasēdēšana Vecrīgā vai arī tuss pie čoma mājās (viņam nesen palika 21). Značit ir cerība na šaru pietempties :) Nedēļas nogalē jāmācās (mhm, right..).

Kaut kā tā.

Link to comment
Share on other sites

Esmu dusmīgs. Dusmīgs par to, ka šodien atstāju nedaudz zem 70Ls par brillēm, kuras man nepatīk (rāmji, kuri daudz maz patika vēl +40Ls), dusmīgs par to, ka sava slinkuma dēļ esmu kapitālā dirsā ar sesiju, dusmīgs par to, ka esmu pārāk slinks, lai kaut ko darītu lietas labā, dusmīgs uz sieviešu dzimumu kā tādu, dusmīgs, ka man visu laiku ir par īsu ar naudām un vēl kaudzi sūdu, par kuriem jūs tāpat negribēsiet dzirdēt. Jāuzvelk kaut kas nervus nomierinošs (nē, ne vilnas džemperi) un jāiet gulēt. Pa brīvdienām teorētiski ir jāiemācās kaudze ar lietām, kuras es tāpat neiemācīšos, un nokļūšu vēl dziļākā dirsā. Pīs!

The Who - Eminence Front

Alise

Member title: Nerātna skolniece!

Esmu palaidis garām kādu jaunu fotosesiju? :hrmmm:

Link to comment
Share on other sites

Forši !

No rīta vēl domāju, ka braucu tikai uz čoma 20 gadu jubileju !

Bet kā izrādās, pirmstam vēl ir jāaizbrauc uz bērēm :(

Labi pasākumi vienā dienā ! :ermm:

Bet vakarā būs žopa rupji sakot ! :meele:

P.S. ziema un kalns FTW !!! :sparta:

Link to comment
Share on other sites

Kas ir bļa riebīgi?

Pamosties sestdienā 8, kad esi aizgājis gulēt 2 un nespēt aiziet gulēt tālāk.

Justies poxainam, bet vairāk par alu iepriekšējā vakarā neizdzert.

Zināt, ka šodien ir jāsēžas pie stūres, bet vislabākais - ar instruktoru ( skatīt rindu Nr. 2 un 3 ).

Uzzināt, ka bikses un botes ir cauri slapjas no vakardienas ziemas priekiem ( nē, ne jau vārda zīmēšanas sniegā ).

Un vienkārši trumpis tam visam ir tas, ka šovakar vēl viens alus ledusskapī mētājas :ermm:

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

nē nu tas, ka raksta daudz jau nav nekas slikts, ja no postiem liela daļa nebūtu galīgs sūds :)

izvirzu teorija, ka 90% lietotāju nemaz neielien nakts rīta spamā, ja pēdējais rakstītājs ir good men, jo visi tāpat zin, ka viņš rakstīts par alkoholu :D good men nepārproti, tu esi normāls čalis ;]

grozies kā gribi, neko nedarot un vīkendā sēžot mājās ar draudzeni tāpat tiek iztērēta zināma summa :D vīkends + slinkums, izlaidība - neatņemamas sastāvdaļas =[

Link to comment
Share on other sites

vel piemirsu jau zīmīgu faktu, laikam tas izklausīsies nacionālistiski, bet šodien braucu ar sab. transportu un iekāpj kontrole, nu okej nočeko biļetes un viss ok, bet protams neizpalika bez ''zaķiem'', salasijās pa visu trolejbusu veseli pieci un man kā bez pārsteiguma visi bija krievi, ''rajoņņiki'', nu bļe ja tu nevari samaksāt tad pisies ar kājām kropli(jā man nepiš, ka tev nav darba un knapi ir par ko paēst), viens no viņiem vel mēģināja sarunāt, kontrolieris būdams labs sava aroda speciālists pasūtija viņu un izmeta ar varu, gandarijums. Pret krieviem kā tādiem nekā man nav, man vienkārši besī šada stila pacani.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

"Izdzīvo stiprākais - nelaužams dabas likums."

Šobrīd gan pareizāk būtu teikt - "Izdzīvo tas, kam ir nauda.".

Ja Tu palūkotos apkārt, tad saprastu, ka uz katra stūra kāš nost naudu. Reklāmas, pasākumi u.t.t. ir nemitīga naudas aprite. Pasauli kopā satur nevis cilvēki un pamatvērtības, bet cilvēki, kuriem ir nauda un kuri to tērē. Protams, skan ļoti bēdīgi, bet ar to ir jāsamierinās. Vienīgais, kas visu var salikt visu pa plauktiņiem ir globāla katastrofa vai neiedomājama revolūcija.

Link to comment
Share on other sites

attachment, un kādēļ man ir jāmaksā ar savu biļeti par tiem krieveļiem? Tu uzskati, ka ja no veikala viņš kaut ko zagtu tas ar ir normāli, ne?

Un pikaso, ko Tu iesaki? Veidosim nākotnē katrs savu naturālo saimniecību, katrs pats ražosim elektrību un labosim brīvajā laikā ceļus? Nauda ir un būs, tas ir veids kā tiek novērtēts Tavs ieguldītais laiks un darbs, vienmēr būs cilvēki, kuri gribēs labākus dzīves apstākļus, visi nevar būt vienlīdzīgi un PSRS to pierādija.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...