Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Yo!!!

Es esmu uz īstā viļņa- No rīta SW megamix +biezputra DIENA SĀKUSIES IDĒĀLI!!! Uz skolu taisos iet dejošanas ritmā.

Šodienai jābūt interesantai... uhh , es jūtos idieāli.. Vēl tik jauzliek embassy apgreidoties un tad var tīties uz skolu..

Kā jums šī diena??

ByE!!!

Link to comment
Share on other sites

Tiiri laba jaka, man patiik kraasa. Buusi pamanaams uz kalna. Veel tikai deelis jaapieskanjo. ;) Eniivei, cik tas briinums ~ izmaksaaja?

Tikko pabeidzu lasiit Dena Brauna Maldu Zonu. Ehh, vismaz kaut kaa tajaas kojaas laiks jaanosit, cik tad var seedeet pie PC. Un vinja graamatas tieshaam ir izdevushaas, ja nu kaadam ienaak praataa kaut ko palasiit, rekomendeeju izveeleeties tieshi sho te chali. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Šodien normāli pasēdēju webā skins.be skatoties bildes apmēram 1,5h un visu laiku rullejot uz lejo lapas beigu beigās sāka sāpet pirksts no tās nepārtrauktās rullēšanas,... baigi.! :)

Dienā arī īpaši nebij ko darīt jo laiks arā kakains (sasnidzis sniedzīņš kurš izkusa un tagad ir dubļi)

:pizdiblee:

Link to comment
Share on other sites

Laikam sheit rakstu 2 reizi, tapeec es jums pastaastiishu par savu ideaalo nakti, noteikti jums katram taada ir bijusi.. Taa tad, bija pulkstens ~1am kad gaaju guleet, pa TV raadija kaut kaadu shausmeni, parcik vinjas man patiik, domaaju paskatiishos, filma pati par sevi nebija slikta, iipashi skati kur pirksti pa zemi meetaajaas, acis dur aaraa, galvas utt. kaa jau shausmenee pienaakas. Bet mans meerkjis nebija vinju noskatiities, biju domaajis ka normaali kaadas 30min paskatiishos un izrubiishos, kas izraadijaas nesanaaca viena iemesla deelj - man drausmiigi saaka saapeet kakls, paraadijaas forshas iesnas, kas neeljauj elpot, nu domaaju mozh tomeer aizmigshu tikai vaig vairaak pacietiibas(meegjinaaju sevi piemaaniit), ar to pacietiibu bija taa kaa bija..... Meegjinaaju visaadi groziitites, pasleegt Tv skanju klusaak, nu iisaak sakot, meegjinaaju visu lai piedabuutu sevi paguleet(kakla saapes beigaas uzvareeja).. Rezultaats ir taads ka pieceelos ap 3:50am, aizgaaju uz virtvu pakjeeru coldex, bioparax, iesleedzu kompi, seezhu sheit un rakstu.. paraleeli speeleejot travian, izdevaas pacelt normaali cropu augshaa, vairs neesmu taados miinusos, tikai ar resursiem pashvakaak.. Gan jau.. tagad meegjinaashu to pretiigo bioparax iepuust kaklaa and degunaa... Noveelat man veiksmi aizmigt, jo 11:05 jaaceljas :khehehe:

EDITED: Ideaals paveersiens, bioparaxam terminjsh beidzies pirms 7 meeneshiem ^^.. Nepaskatijos 2-3reizes, tagad nevaru vnk normaali paelpot... YES ZHETONS MAN

Edited by Teddy
Link to comment
Share on other sites

visiem labunakti bla bla bla....... sodien iekachaaju tf2, baigais chakars ar vinju bija,kad iekachaaju uzreiz uzliku un iegaaju kaada serverii....jaagaida bija apm. 10 min kameer vis shits no taa servera uzlaadeejas.

Saaku speleet UN NEREAALI LAGOJA! :( laikam to speeli dators nevelk, vai arii ir kaada probleema...riit jaamauc uz laapugaajienu,bet slinkums iet <_<

Link to comment
Share on other sites

Teddy tas labojums par deriguma terminju labs :D

Pats tiko atvilkos no kalku vartiem. Ta ka vakar tika taa pieliets shodien bez alkahola diena :) Un zemaak izstastishu vakardienas piedzivojums - Devamies kaa jau 5dienas vakaraa kaut kur tautaa iziet un atpuusties(sanaca:D) Beigas visi celja saved essential. Bijaam jau nedaudz iemetushi, kad ieradamies klubaa un bij plaans taa arii turpinaat :) Teikshu vienu es aizgaju ar domu dejot, ta vieta es biju piesiets baaaram. Iemteaam vienu otru. Ap kadiem 4 riita bija jau ''Loti'' labi. Ta kaa vilka jau uz majaam, jo kondicija to lika, tomeer nee, izdomajaam ar veel vienu dzeku aiziet uz after 30 zaali. Tur kaa par parsteigumu pie bara stradaaja 2 simpatiksas barmenes. Lai ari es jutu kad pietiek es nespeeju neiedzert ar barmeneem. Luuk sheit mees ieturam nelielu pauzi, jo shis briidi ir svariigs visaa vakaraa. Es peec shiis dzeeriena pazaudeeju filmu... Un es to izdaru reti, bet shoreiz pilniigi un totaali pazaudeeju :D Atceros, kad es padirsu essential toalete(nekad nebiju domajis, kad tas ir reali izdaraam). Atceros, kad es eju araa no Essential, atceros ka sarunaju tax pa 6 ls lidz pur4ikam, atceros, ka kopa ar taksistu nemam naudu no bankomata araa, atceros kaa vemju uz sava ielas. Un tagad saskaitat cik lietas es atceros ? 5 lietas, tas ir vienigais ko es atceros no manas pedejas 1 h, praktiski neko es neatceros :D NE to kaa es jaku no garderobes panemu, ne to kads bija taksis ar ko braucu, ne meiteni, kuras numuru es dabuuju :blelohs: Aroo to kaa es tiku maja, kaa es atradu atsleegu neatceros, taadu bezfilmu dzivee paris reizes man liekas var noraut... Rakstu sho 24 h peec shii jauka vakara, bet joprojam juutu vedera, kad nav viss bumbaas.

Tas kludas ludzu nenemiet veraa es vnk esmu parguris :D

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

A man nekas īpašs naf noticis. Štukoju kā dažos priekšmetos dabūt no 6 uz 7. Laikam būs jāiestājas skolēnu komitejā un tur kaut kas jāsāk muhļīt augšā, jo man vajag uz attestāta atzīmi: piedalījies skolēnu komitejas darbos. Tas tipa esot baigi elitāri.

Es ar biju skolenu padomaa, gan skolaa gan Tjipa biju Rogas Skolenu Domee :) Jeega gan no taa ne paraak liela, tikai pieredze...

BLin tiko pazvanija pateica, kad 4 no riita jabuut darbaa, ats nozimee, kad klubs pa taisno darbs :(

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...