Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Par šodienu-vispār totāls murgs,astoņas stundas bija.Tas ir vnk murgs,tā izbesija mācīties. :fsckinsad:

Tagad jāiet iemācīties ģeogrāfijā par siltuma joslām. :khehehe:

Jūtos noguris,vēlāk treniņš futbolā.

man astoņas stundas ir katru dienu! ceturtdienās pat 9! :khehehe: ...8. klasē.

Link to comment
Share on other sites

Yo.

:khehehe: ...8. klasē.

Es šodien no laimes gandrīz nobučoju blakus sēdētāju.Karoč īsumā kas notika: sēžam algebras stundā un pildam darbiņu kopā ar učeni,ienāk klases audzinātāja un pasaka apmēram šādi: "Piekdien stundas nenotiek!!!!!!!!!!" visi sāka bļaut,lēkāt, kā nu ne,piekdien astoņas stundas.Ar džekiem sarunājam ka dosimies uz kino.. ( :khehehe: )

Astoņas stundas katru dienu???? Omg,labi ka s-pili tā nav. ^_^ Man tikai divas dienas nedēļā ir astoņas stundas :P

es tagad čillošu pie kompja ^_^

Link to comment
Share on other sites

Mums 5. klasē katru dienu 7 stundas..

Mācos: O.K.R.T.D.P vai O. Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolā..

Mums katru reizi šitais uz burtnīcas vāciņa jāraksta :D

Šodien tizls laiks, sēžu mājās klausos mūziku jāiziet pagalmā basi uzraut. Labi, ka man pašam savs grozs un dzīvoju privātmājā..

Link to comment
Share on other sites

Šodien principā forša diena. Nedaudz aizgulējos, pamodos 10:20, aizvilkos uz 5. stundu, kolektīvi visa klase uzrakstīja ķīmijas KD, jo skolotāja nebija, pēc tam latviešu valodā kaut kāds easy darbiņš, battlefields lanā informātikā kopā ar skolotāju un pāris 5. klases uzdevumi fizikā. You gotta love thursdays. Bet rīt atkal defaultais černis.

Link to comment
Share on other sites

Vakar iesāku lasīt Deivida Morela grāmatu "Ložņas" (latviski baigi debīls nosaukums). Tīri interesanta.

Sēžu pavēsā istabā, šo to palasu netā, skan forša mūzika, un vispār, jūtos forši.

Edited by SHARp^
Link to comment
Share on other sites

Lol. Jums stilīgas skolas... man 8. klasē nevienu dienu nedēļā nav vairāk, kā 7 stundas!

Šodien bija sacensības futbolā - sākās vienos, tāpēc izdomājām, ka uz skolu gan jau var neiet.. izrādās skolotāja diezgan normāli psihojusi par to... Sanāca, ka draugs atbrauca un uzmodināja mani 8.30. Nosēdējām pie pc līdz 12:08. Un tad čels jautā : "a, cikos mums bija autobuss?" - es : "divdesmit pāri divpadsmitiem" tad sākām rēkt, jo mums bija 12 minūtes laika sagatavoties un tikt uz staciju, kas ir kilometra attālumā no manas mājas. Par brīnumu paspējām. Līdz ar to bijām jau nedaudz iesildījušies ar tādu krosiņu. Sacensībās diez ko labi nenospēlējām, jo netikām ārpus apakšgrupas, jo zaudējām 2 no 3 spēlēm, kaut gan visi pretinieki bija ņemami... Prieks par draugu(to pašu kas stāsta sākumā), jo viņš dabūja labākā spēlētāja balvu. Nu vot tā vopšem.

Edited by babaac
Link to comment
Share on other sites

Uff šodien tāda jautrāka diena padevās salīdzinājumā ar citām...

Diena sākās ar aigulēšanos 10 min līdz stundas sākumam un došanos ašā solī uz vefiņu uzspēlēt basi...

normāli uzkapājām un tam sekoja došanās uz ķīpsalu uz matemātikas lekciju kur mums skaisti borēja vektoriālo ģeometriju (varēja pat saprast :) )

Nākamā stunda man izraisījā tik lielu sajūsmu (programmēšanas un algoritmizācijas pamati), ka es devos uz koju ēdnīcu pieštopēt savu vēderu un nopirkt tabaciņu ko jau kādu laiku vēlējos izdarīt bet kkā visu laiku piemirsās...

protams tam sekoja praktiskā nodarbība Ievadā datoru arhitektūrā kur bija diezgan elementārs pārbaudes darbiņš par binārajām oktālajām un heksadecimālajām darbībām...

Tad sekoja pats labumiņš jo bija jau pienācis pulksten 16:00 un sākās iesvētības kas kopumā izvērtās par ideālu pasākumu kur gan tika plēstas manas bikses lai uzvarētu garākā apģērba virves konkursā (bija 6as komandas) gan simulēts normāls pālis kanāla malā pieliekot pieri pie slotaskāta un griežoties ap savu asi uz ātrumu gan arī peldēšana pāri šim kanālam alus dzeršana uz laiku (CUBA alus ar DIPI aso mērcīti :D ) kas garšoja diezgan asi bet tomēr uz augšu nerāva utt utjp

katrā ziņā šī pasākuma atzīmēšana gan būs tikai 11ajā datumā pirtī :)

enivey IDEĀLA DIENA :)

nu jā vienīgais stulbums ir tas ka tagad vēl 2i mājasdarbi jāuzraksta un jāmācās HTML

Edited by mader
Link to comment
Share on other sites

Taa luuk tiko pamodos doshos uz darbu :thumbsup: Riit ap sho pashu laiku gaidiet majaas, tad varetu iedzert kaa jau 5dienas vakaraa plaanots :) Diena reali nekaada, aizej uz darbu atnaac majaas, aizej guleet pamosties un atkal uz darbu :) I love this life...

Link to comment
Share on other sites

tikko izlasiiju beefa topiku un hyperboy atsita vecaas atminjas par grupu mixeri...atceros, skolas laikaa gaaju uz hip-hopa nodarbiibaam un saakumaa mees dejojaam pie taadiem hiitiem kaa "esi reaals", "varbuut varam" u.c.

pasniedzeejs bija grupas "100 debija" horeografs un dejotaajs un vinjsh mums izdomaaja ljoti orgjinaalu nosaukumu grupai......."200 debija" tagad tas liekas tik stuulbi, bet tanii laikaa baigi patikaas....:) daudz kur buuts, daudz patiikamu atmijnu...:)

arlabunakti....

Link to comment
Share on other sites

Paga, paga, john, par "Esi reāls " es ieminējos. :D lab, tas tā.

Pašlaik esmu saslimis ar Prison Brake, bļāviens, labākais seriāls ever, tik interesants, ka gribas visu laiku nākošo sēriju un nākošo utt. Pašlaik esmu apstājies pie 2. sezonas 17 sērijas. Vēl 5 sērijas un kačāšu jau 3. sezonu. :) Ja, kas, ja kāds vēl nav ar "Izlaušanos" saskāries, tad iesaku to izdarīt, nenožēlosiet, patiešām aizraujošs, it sevišķi 2. sezonā visu laiku negaidīti notikumi un pavērsieni. Btw, Prišon Brake dēļ neesmu spēlējis CS jau kādu laiku:

Last Played: 2007-09-26 14:28:15
. :D

Pirms nedēļas ar klasi bijām ekskursijā, guess where? Uz Liepāju. :D Uz to kruto cietumu (Liepājas Garnizonas Virssardze) arī bijām, tie kas ir bijuši, zinās par ko ir runa. Normāli mūs tur dresēja, kā armijā: lika staigāt zosu gājienā, pumpēties, tupēt karcerī, taisīt vjetnamas krēsliņu (ja kāds nezin, tas ir prikols, kad sēdi pie sienas, kājas 90 grādu lenķi, ceļgali kopā un rokas priekšā, pamēģiniet kaut vai 1 min izturēt) dažus arī iekaustīja un other stuff, bija diezgan interesanti kopumā.

Ā, un vēl viena lieta kas normāli iekretinē, visi tie kas te raksta: "tikko atnācu mājās no skolas, bija 8 stundas, baigi niez olas, eju gulēt." Yo. Cik gan interesanti visiem lasīt cik tev bija stundu un ka tev sāp mati. Kāds points no tāda smirdīga teksta? (Bet izskatās, ka nav jēgas to pieminēt, jo te tādi aizrādijumi bijuši jau diezgan daudz, bet tāpat neviens neņem galvā). <;) Saprotu, ja cilvēks uzraksta kādu interesantu atgadījumu, kas noticis dienas gaitā, tad vismaz ir vērts lasīt. ;)

Iepostoju, eju gulēt. :D

Edited by vintage
Link to comment
Share on other sites

:)

rīt būs visai interesants maršruts, no rīta ap 9 izbrauksim no Kuldīgas uz Liepāju, Liepajā savāksim cilvēku, tad braucam uz Rīgu boulingu spēlēt, izspēlēsimies un tad brauksim atpakaļ uz Kuldīgu :)

Un šodien sapratu, ka es savam kaķim patīku vislabāk :D vismīļāk viņa pret mani izturas :)

Kā jums patiktu piena pārstrades uzņēmums "Nagla" ? :)

Edited by HyperBoy
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...