Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Atskaite par šodienu.

Šodien aizgāju uz florbola treniņu.Viss ok,kārtīgi noskrējos,iemēģinaju jauno nūju.Bet viss jautrākais sākās pēc treniņa ģērbtuvēs ^_^ Visi aizgāja prom,palikām mēs trīs-es,LorDs un NoRkIs.Ģērbāmies,un pie reizes runājām par daudzām tēmām.Man vaidzēja aiziet uz zāli pakaļ džemperim,bet pa to laiku džeki paslēpa nūju,un sāka āzēt mani.Vispirms teica apm tā: "Forši mik(LorDs) kā mums lidoja devenes". Es ņepoņel,un teicu: "Nu skaistas tās devenes bija" ( :lol: ) .Tad Norkis kko sāka muldēt,un es atklāju ka nūja ir noslēpta.Nu ok,zināju ka tas bija norkis.Gāju meklet visur,a džeki tik ņirdza par mani.Tad man nekas cits neatlika,kā paskatīties uz ūdens trubām(Kuras ir augstu)Un atklāju ka mana nūja ir tur.Džeki sāka ņirgt pa mani,jo nūja bija virs manis ( :) )

Tad sākās joki.Miks(LorDs) uz Norki pateica "Melnā uzacs" mēs ar norki sākām ņirgt par viņa stulbo joku,un norki izpļāva vēl labāku: "Tik pat labi var eji pateikt "Zilās debesis" ( :lol: )Gari nerakstīšu,bet kopumā bija šādi stulbi joki: "Zivs slīkst" "Norkis māk peldēt" "Putns lido" "Spalvainā acs" Spalvainais zobs" "Melnā uzacs" "Zaļā zāle" "LorDs iet pa ielu un saka meitenei-čau Sergej" "Nēģeris sauļojas".

Nu bija daudzi vēl joki.Kopumā norēcām 1h ( ^_^ )

Tikko pabeidzu mācīties,jo atnācu mājas tikai 19:44 ( :fsckinsad: )

Vēders sāp vēljoprojām no rēkšanas.

Link to comment
Share on other sites

bljadj. es esmu viilies. speleju nhl, iet playoffi, pusfinals, pirmo speli pakashu, labi, whatever, jatriebjas. otraja spele jau pirma perioda beigas ir 7:0. lidz speles beigam 5min, 11:0. kas notiek? protams, ka erors :( nekas, columbus blue jackets laiki ir cauri! RRRR

Link to comment
Share on other sites

šobrīd priecājos par sabīdītajām biznesa štellēm un citām lietām. Ceru, ka kāds tās faking skritulenes paņems. Ak j;a un to ramu ar vaig vienreiz nogrūst pa visiem laikiem. Labi, jādodas gulēt jo rīt atkal sasodītā skola, zāle, satikšu atkal benčiku. Arī Shariganu. Ak jā, klasesbiedram šodien veco 17' CRT atdevu, jo viņam monis saplīsa. ja kādam vajag varu vēl 15' piedāvāt.

Link to comment
Share on other sites

Pēdējā laikā dzīvē iet kā pa kalniem. Daudz kas pārdzīvots un piedzīvots. Bet kas nenogalina, tas padara stiprāku, kā bija arī šoreiz :) Tagad dzīvoju ar moto: "Caur sūdiem ar smaidu". Ziniet - palīdz! OK, pietiks pārdomas..

Šodien normāli norēcu dirsu par nigeriem no Anwil (Polija) pārbaudes spēlē pret Barons/LMT. Tjipa vienam no viņiem pārkāpums pret Šķēli, tiesnesis iedod piezīmi. Pēc tam nigers pieiet pie tiesneša un tāds saka: "It`s only couse I`m black, right?" XD Nu ok, spēlē tālāk.. Nākamajā ceturtdaļā Hlebovickis lecot sprauž un nogāž vienu citu nigeru, kurš centās viņu bloķēt. Nigers ātri pielec kājās, sāk stresaini lēkāt, un pa visu zāli bļaut: "OMG, DID U SEE THAT!?!?!neoenoe". Visa zāle vnk sāk rēkt par viņu :) Spēle caurmērā gāja punkts punktā, bet beigās Barons pakāsa par kādiem 6 punktiem. Btw Šķēle ir debīls pozeris, kurš nejēdz spēlēt. Vismaz šajā spēlē tāds noteikti izskatījās.

Link to comment
Share on other sites

Šodien mēģināju izlasīt Aspazijas (Aspīzdijas) Sidraba Šķidr(p)autu. Ar uzsvaru uz MĒĢINĀJU. Neatceros, kad vēl būtu lasījis TIK LIELU SVIESTU. Man vienkārši tā izbesīja tas darbs, no k-kādām 100 lpp es 20 ar lielām mokām izlasīju, bet tas rakstīšanas stils bija TIK JOBANS, ka es nesaprotu, ko tā trakā vecene bija sapīpējusies kad to rakstīja. Vēl 30 lappusēm ar tādām pašām mocībām pārskrēju pāri, lasot diagonāli (reāli sapratu visu, jo tas teksts ir tāds craps, ka tur lasot katru 10. vārdu tu perfekti zini, kas notiek). Bet tā arī nepabeidzu, tikai beigas izlasīju (prieks, ka viņi visi sadega).

Mana rekomendācija - NELASIET to sūdu!

Link to comment
Share on other sites

shodien darbaa sanaaca visai gardi izsmieties...

tehniskaa menedzhere katru nedeelju iet uz kaut kaadu speeli kur uzdod visdazhaadaakos jautaajumus...vinja tos meedz pierakstiit un panjemt uz darbu liidzi, lai zinjkaariibas peec uzdotu dazhiem cilveekiem...tad nu taa vien jautaajums, ko vinja uzdeva dzekam kursh brauc uz "karinja"(dzekam gadi 23-27):

in 1940 russia annexed 3 baltic states, what were they?

uz ko dzeks pilnaa nopietniibaa peec dazhu miinuushu paaardomaam atbildeeja

south africa, italy and australia

ilgi nevareeju beigt smieties...:)

Link to comment
Share on other sites

Nu lol Johny :D:D:D

Palma tu laikam bez weed sheit neraksti :superlol:

kartejaa neguletaa nakts un diena :)

Mocos ar autoskolu blin vienreiz ir japiebeidz tas suuds, es jau buutu sen pabeidzis, a skolaa forsh exsis 60 jautajumi 2 kluudas :thumbsup: Es uz 30 jautajumiem divas taisu a te 60, nu ko jacinaas :evilmad:

6dien lietu nesola, tas ir labi :)

Link to comment
Share on other sites

Un ielika melno skaistuli :D Es pat neiznu, kurs labaak, uz tiem man negribeejas skatiities a uz shito gribaas skatiities visu laiku :khehehe:

Labriit :fsckinsad:

Esmu dik dusmiigs uz M79 tas ir psc vnk, blin stulbums kaut kaads, mauciba, bleeeeee, suuda braaali, bleeeeeeeeeeee, noshaut vinus visus un aprakt :evilmad: Atceraties biju atdevis remonteet matesplati un vini panema un izmeta manu cieto disku. Parunaaju ar type 44 sakariigs chalis solija dabuut atpakal. Tachu nekaa, izraadaas tas cietais ir aizgaajis taaaalu prom :kill:Idioti. Man vnk nav vaardu... uz cietaa man bija visi mani home video + bildes (uij blin viss mana dziive ir izdzesta) + 200 gb muuzikas, bleed !!! Un tikai nesakata, kad jataisa backup. Kurs vareja iedomaties, kad shitaa var izriikoties, bleeeeed maitas stulbaas. Man likaas vienigais variants kaa es to visu varetu pazaudet, ja man nozagtu cieto disku. Tapeec ari neienaaca prata uztaisiit 250gb backup, lol get real nah man 2 identisku hdd ar 250 gb :violent: Nah to m79, naaaaah ja shitaa var izdariit ar cilveka privaatipashuma, tad lai vini iet di**rst nah. Atvainojos par lamu vardiem, bet man taadas dusmas iekshaa ir, kad es varetu tagad sienaa caurumu uztaisiit.... :sorrrrry:

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Pašlaik esmu ļoti uztraucies,jo hattrickā spēle (draudzības) Cerams jaunais sastāvs labi nospēlēs pret lietuviešu grandiem ( :unsure: ) Samērā arī esmu priecīgs-būs naudiņa vismaz klāt ^_^

Lab ok es eju turpinā skatīties cik vēl laiks palicis līdz spēles sākumam.

P.S. vēlāk pierakstīšu rezultātu :)

EDIT: Tikko pieleca ka mana komanda iesita golu,wuuuhhuuuu,tas ir labi tādiem grandiem iesist golu ^_^

Spēles 11. minūtē viesiem izdevās salauzt mājinieku aizsardzības līniju laukuma labajā pusē, un Normunds Šostaks raidīja bumbu vārtos, izvirzot savu komandu vadībā ar 0 - 1.
Edited by quelyd
Link to comment
Share on other sites

hmm... man tas pats. Uz kurieni tieši braucat?

par tēmu - šodien pēc skolas biju pie kaimiņa - uzcepām divas picas un tās ēdot skatījāmies lielisko šovu "piečakarētie" :) Rīt tātad ekskursija. Pirmo reizi spēlēšu paintbolu. Tad jau varēs arī uz kādu gign pasākumu uzspēlēt aizbraukt, jo vismaz būs kaut kādas minimālas iemaņas... savādāk bail pret šitiem killeriem. :evilmad: hehe :)

Tagad laikam jānoskatās kāda filma.

Link to comment
Share on other sites

:superlol:

?? Domaa slikti !? Dusmiigs . |Relax .

Taisniiba buut - man neko neatcereeties .

Aciim sagurushaam , iepretiim biedriem

Izliekos ka zinos , patiesiibaa guljos

Smaidos , speetu celtos riit

Sevi beidzot attiistiit .

Teica reiz kaads - " Mees visi esam bagaati , jo mums pieder viss , kas ar mums noticis "

Paldies . Buchas .

Link to comment
Share on other sites

heh, Pallma Bournemouth'ā dzīvo, smuka vietiņa, man patika :)

šodien ietestēju ETQW nu so-so, ir spēlētas foršākas spēles :/ tas pats ETRTCW likās labāks.

rīt fukši, pietiek prāta, lai uz tādiem neietu, esmu šo to dzirdējis, kas tur būs un nekas patīkams nav :fsckinsad:

ok, jāpalūr vēl kāda FG sērija

Link to comment
Share on other sites

Beidzot atpakaļ Latvijā un jāpagaida pāris mēnešus, kad varēs atkal braukt prom no Latvijas :)

Šī valsts vienkārši ir drausmīga vieta, zinu kad ir vēl drausmīgākas vietas par dzimteni, bet ārpus viņas ir daudz labāka dzīve!

Link to comment
Share on other sites

Sēžu pie kompīša. Pareizāk sakot pie diviem.

Ņemos ar VirtualDJ un piereiz rakstu kautko šeit.

Tikko atceros ka rīt 3 kontroldarbi. Laikam jāpamācās.

Pa pagalmu staigā aizdomīga paskata.. kautkas, nevar tumsā noteikt dzimumu. Ap viņu daudz kaķu, laikam jau vietējā kaķu tante.

Link to comment
Share on other sites

Palam kaa parasti paarsteidz :D

Hyperboy tu esi vnk noob, ja palaidiisi fukshu garaam, lol tas taapat kaa vecene baidaas matus saslapinaat :D Tas tak ir 1reiz dziivee kaa to var laist garaam :superlol:

Skatos visi septembra beigaas mauc uz peintbolu, laikam suudiigu datumu izveleejos, neviens netiek uz galveno paintbaall pasakumu :D

p.s. laikam atkla buus nakts rits jasagaida...

Nu ko riits jau gandriiz sagaidiits :superlol: Nsoaktiijos resident evil apokalispi :) Man jau nu dikti patika, esmu resident evil fans, kops 1 speles dalas :thumbsup: Japaskatas, veel kaads top gear, japalsa jaunakas zinjas un varbuut uz saules leektu jaiet guleet. Pats stulbakais, kad viis jau gulj nav ar ko parunaat, ne paspeleet

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

fāāāāk,jau biju visu uzrakstijis,un netīšām visu nodzēsu..Neveicas.

Sēžu pie kompja un paralēli mācos.Īpaši ērti nav sēdēt pie kompja un mācīties.Vēl klausos Sensation White Amsterdam (sensation_white_2006-amsterdam_arena-stream-01-07-2006) baigi jautrs prāts pēc visiem lieliskajiem setiem :)

karo4,tagad skan "Sander Kleinenberg" sets.

Ok,bb turpināšu mācīties.

P.S. ā,aizmirsu vakar ierakstīt ka vinnēju to hattrick spēli.2-0 quelyd`s teaM uzvarēja :))

Edited by quelyd
Link to comment
Share on other sites

sodien skola bija gara un nogurdinosa diena. vienigais vertigais, ko izdariju bija iemacities jaunu vardinu - nikotīnamīdadēnīndinukleotīdfosfāts(tads tiesam ir :) )

un tad vel draugos uzrakstiju dienasgramatu ar pazinojumu, ka es nepievienosos karotishu ordenim. sorry me, bet tas tiesam ir stulbakais, ko es jebkad esmu redzejis

Edited by Hugo
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...