Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Vopšem tā... Pirms kāda laiciņa ienāca prātā doma samixēt, k pēc 10 min, esam 5, izspēlējām 3 cw, žēl, tikai, ka visus pakāsām :fsckinsad: nebija iekšā, negāja spēle - man it sevišķi, labi apnika, kr4 gg! Izeju laukā ieskeitot flatu(vnk ielu) un ahahahahahhahahahahahahaha iemācījos tree a.k.a. 360flip kuru nevarēju jau 2 gadus iemācīties :thumbsup: ienācu mājās nenormālā starā par paveikto piegāju pie barčika, jo biju šausmīgi nosvīdis and izslāpis, bija 2 sulas pakas, zināju, ka viena ir neatšķaidīta, bet... tā jau nemēdz gadīties, ka paņem īsto izdzeru pusglāzi, psc maita stiprs! Labi okej, apsēžos uz gultas, gribēju nomierināties un izžūt! Kaut kā mūzikai skanot atlūzu - tikko pamodos ieskrēju draugos, statistika 24, bet vēstuļu nav... okej tagad ienācu gignā un rakstu šo stāstu! Pabeidzu! ^^

Link to comment
Share on other sites

Tikko beidzu spēlēt cs (gignā).Domāju ko darīt..Laikam būs jāieiet draugos.Mamma taisa kko garšīgu.Vēl vēders nav atgājis no garšīgajām pusdienām :) (..)Māsa skatās teļuku,pats gribu k-ko uzraxtīt...Laikam būs jaiziet ārā,smuka saule parādijās :)

P.S. Priecīgu jums šo skaisto vakaru :)

Link to comment
Share on other sites

Tikko piemodos. Drausmīgi sāp galva.Mamma uztaisija garšīgas maizītes.Kad atvēru aizskarus,ieraudziju kāda skaista saule... :) Gribas iziet āra ar džekiem uzspēlēt fuci...Jāsakārto māja..O jēē,Mamma ar māsu izgāja staigāt pa veikaliem..Tagad būs miers mājas (uz kādu laiku)

P.S. Novēlu jums skaisti pavadīt šo skaisto dienu :)

Link to comment
Share on other sites

:) Gribas iziet āra ar džekiem uzspēlēt fuci...Jāsakārto māja..O jēē,Mamma ar māsu izgāja staigāt pa veikaliem..Tagad būs miers mājas (uz kādu laiku)

P.S. Novēlu jums skaisti pavadīt šo skaisto dienu :)

aga pa kadam 7dienam šita ir skaista :khehehe:

:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Laikam būs jāiet gulēt.. :khehehe: ap vakar pusi biju frzētavā.Apgrieza man beidzot matus :rolleyes: Rīt braukšu uz Madonas rajonu Lauteri (tur dzīvo mammas krustmate) Ceram rīt būs silta un saulaina diena :)

P.S.Ar labu nakti :)

Link to comment
Share on other sites

Nupat kā (kā šitais vārds pareizi jāraksta?) piecēlos. Laikam būs jāaiziet uz kādu kafejnīcu paēst, slinkums k-ko taisīt :fsckinsad:

Pirms 2 dienām atbraucu no bioloģijas ( XD ) nometnes Vecpiebalgā. Nu labi, bioloģijas ir tikai tāpēc, lai skola no valsts dabūtu finansējumu un nometne cilvēkam izmaksā tikai 40 Ls uz nedēļu ^_^ Tā bija viena no labākajām nedēļām manā dzīve, lai gan likās, ka esmu tur tikai 2 dienas bijis. Laiks vnk lidoja (tāpat kā mēs pa naktīm). Pa naktīm bija vnk tāāda dzeršana :) Pēc nometnes draugos parādījušies 30 jauni draugi :) Krch bija baigi labi!

EDIT: ZB jau lasīt tos sūda spamerīgos poustus "Piecēlos, ēdu/ēdu, sēžu pie pc/piecēlos, tulīt iešu uz skolu," ja nav ko rakstīt - neraksti.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Hey, yo! Tikko esmu sācis Rihhanu klausīties, pats pārsteigts esmu. Bet patīk. Kārtējo reizi nogulēju rīta treniņu, jo patīk man pa vakariem ilgāk pie PC pasēdēt un pačatot ar cilvēkiem vai vienk kaut ko uz PC.. Phh. Vispār no tā jāatradinās, a to ne uz vienu treniņu neaiziešu. Brīdi atpakaļ ienāca jaunais Interpol albums - Our Love To Admire. Vokāls džekam baigi interesants, cik nu pa radio esmu dzirdējis. So.. Drīz jāaizvelk līdz Statoilam pēc hotdoga un kaut kā dzerama - pašlaik notiek hotdogu tests, vēlāk, iespējams, būs neliels pētījums vai vismaz tops. Uz otru treniņu gan es noteikti iešu, kaut kā forma jāuztur, tehnika jāpakačā..

P.S. bencik - kā šitais āksts nokļuva jūsu paintball pasākumā? Skatos bildes - bļa, vecais klasesbiedrs iegadījies! :D

Link to comment
Share on other sites

Tātad.

Pirmais. Kurš šodien apmēram 13:30-14:00 brauca ar 6 tramvaju ( kantainā tipa btw ) un kaut ko runāja, viņam besijot minority un kaut ko par italy_gign mapes spotiem un Jūlija paintbola pasākumu ? Atzīstas !! :evilmad:

Otrais. Tākā šeit visi stāsta, kas ar viņiem notiekas, tad varu pateikt, ka šodien mana meitene aizbrauc uz UK mācīties līdz augustam. 6dien svinēšu savu vārda dienu, kas bija 4ajā jūlijā. ( paldies tiem pāris cilvēkiem, kas mani apsveica no G1GNZ komūna ). ēēē, un vel maz zb jau strādāt, esmu pilnībā izpumpējies. Tas tākā arī viss.

Trešais. Ierosinu izsniegt kādam vārnošanas right'us šajā topikā, jo nezinu kā citiem, bet man jau vnk, ble, ir piegriezušies tādi lohi kā novijas, kuri iepostu 3-9 vārdu teikumu, no kura nekādas jēgas, izņemot +1 post count nav.

Ceturtais. Eju uz darbu atkal.

ps - āā, jā. emm .. aj, neko.

Link to comment
Share on other sites

:evilmad:

:10cm:

Novijas foršs posts! Doma bija, lai citi zinātu, ka tev ir meitene, ja? Prieks par tevi! :)

Vakar samērā vēlu aizgāju gulēt, jo eziic sūtīja savu pārsteidzoši labo video! Līdz ar to pamodos tā vēlāk, paēdu, tad bija jānopļauj mauriņš(velns parāvis, būtu tas pagalms mazāks... =/) and jāizsūc dzīvojamā istaba. 2 stundu laikā esmu ticis ar to galā un jūtos baigais malacis! :) Paspēju aizsūtīt draugiem el vē dāvaniņas(pateicoties wanna be nothing) savai draudzenītei! Kaut kā sagribējās neveselīgu pārtiku, būs jāaizlaiž pakaļ, bet vispirms iejiešu dušā!

pee. es. piekrītu minority, par tiem vārniem, tiešām smagi apriebušies, tādi posti, kā te dažiem labiem!

Edited by babaac
Link to comment
Share on other sites

Šī jau bija ceturtā reize, kad aizeju gulēt kkur pusdivpatsmitos, bet vēl pusdivos nēsmu aizmidzis. Sāku domāt, ka tā varētu būt cs vaina, jo vnk nespēju nedomāt ne par ko, bet no cs saglabājies azartiskums, tāpēc nevaru atslēgties. Tākā būs laikam jāmēģina cs spēlēt pa dienu ar pokemoniem un pa vakaru kādu filmu lupīt. A to gribās tur nošauties 2h beztolkā guļot. Pat skaitīšana 1....2.....1....2 nepalīdz.

Šodien biju uz divām potēm, diftēriju un bērnu trieku. Roka jau smuki uzpampusi, kaut gan pote bija tikai pirms 10min.

Ar nepacietību gaidu 13., kad būs pirmizrāde HP 5. filmai. Tai vajadzētu būt vislabākājām no visām, jo grāmata bija vislabākā.

Link to comment
Share on other sites

nupat 20 minutees nopelniju 20 latus :) tas riktigi uzlaboja omu, kura bija diezgan sabojata pec vakardienas kodiena ar darbabiedriem

vel man sap kajas, jo taja pasa pasakuma bija jaskrien pa mezhu, bet es un vel paris cilveki apmaldijamies un izskraidijam visu fakin brivdabas muzeju

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...