Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Esmu jau augshaa (kas man ir neierasti shinii riita stundaa), paspeeju jau noskatiities 900 sekundes un sapratu, ka nekas manas ieveeriibas cieniigs pasaulee pashlaik nenotiek. Seezhu pie datora un taa domaaju pavadiit naakamaas 5 stundas.

Link to comment
Share on other sites

bija doma uz Rīgu aizmaukt, bet pārākais slinkums uzmācās - nebraukšu.

Jau kuro reizi noklausos "Bush - Letting The Cables Sleep (The N.O.W. Remix)", visai nopietni paķer smile.gif

vakar biju pamestā raķešu bāzē, diezgan baisi un iespaidīgi smile.gif bija forši.

Link to comment
Share on other sites

Tikko izvilku ērci no kājas un uzreiz pazvanot ģimenes ārstam, šī man ieteica tikai gaidīt nākamās 10 dienas un novērot vai man nav kādi simptomi parādījušies, tā es uzzināšot vai ērce bija inficēta. Līdz ar visām zvanīšanām nesanāca aizbraukt šodien uz darbu, lai gan šefam beidzot apsolījos paņemt pilnu darba dienu un pabeigt noflīzēt šim v.istabu.

Kā arī ir sastiepts kakls, bet šodien pēcpusdienā vajag braukt uz haltūru. Varētu jau nebraukt, bet nauda šajos laikos (it īpaši šajā laika periodā, tas ir līdz vasarai) ir ļoti nepieciešama, tādēļ gulšņāt mājās nevarētu atļauties.

Tādas domas mani nomāc šajā rītā.

Link to comment
Share on other sites

tikko, pamodos, kavēju no stundas 5 min. pohuj, paēdis esmu, jāsaģērbas, jāitīra zobi un jāiet uz skolu, ārī tas otrs renderējums, kas ilga 1,5h ir sarenderēts un bļed atkal it pa fragmentiem, laikam kaut kas tur jāsabīda kārtīgāk ir, to pēc skolas.

Link to comment
Share on other sites

Tagad seezhu maajaas, peec stundas jaaiet uz skolu. Peec 6-dienas dzimenes skapiitii veel staav apmeeram 0,7 "Lauku degviins"(no litra), kas ir reaali pretiigs. Cigaretes kaadam laikam pietiks, jo man uzdaavinaaja bloku smile.gif Un tagad man pa skaipu naak tas faking spams ar viirusu, uz kuru es jau 1x uzkjeeros.

Link to comment
Share on other sites

Guest spirgala

Labrīt! biggrin.gif

Tiko piecēlos.

Istenība biju piecēlies no rīta , bet secināju man ir neliela temperatura.( laikam ka nepareizi uzrakstiju ) !

Tagad ieshu pabrokastot , palasiishu estules( ja bus ) .

Tad pie TV! smile.gif

Veiksmiigu Dienu visiem!

Link to comment
Share on other sites

Nesen pieceelos un vel nepaedis skatos HOKEJA atkartojumu no TURINAS OLIMPISKAJAM spelem,kur nuujas krusto Latvija-Kazahstana!Pagaidam 2:2 un tiri naidiiga spele,no Kazahu puses,bet taa kaa atceros ka mes shos panjemam,tad ar mieerigu sirdi nepardzivojot varu sekot liidzi un gaidit,nakamos vartus!Laikam pec hokeja bus japaed un jaiziet padzert kads alinsh,jeb ar draudzeni satikties!

P.s. 10min veelak: Esmu shokaa speles rezultats jau kljuvis 2:4 un jaspele 5min!Laikam mes toch esam kaunpilni KAZAHIEM zaudejushi! smiliez.de_2428.gif

P.p.s. vel 5min velak: Ak DIEVS nu jau 2:5 sad.gif Kauns un negods,skjiet ar Italjiem bus kas lidzigs zaban.gif

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Atvelkos mājās priecīgs par 10 ģeometrijas kontroldarbā un 5 ķīmijas.

Pa ceļam simpātiska džusīte palūdza, lai šai nopērku balzāmā sidru. rolleyes.gif blja, jākoļī .. laugh.gif

Tagad sēžu ar tējas krūzi un 3 virtuļiem pie datora gatavojos rakstīt literatūrā darbu. confused.gif Vēlāk jāiet pirkt šorti, kā nekā vasara sākas. smile.gif

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

Atnaacu maajaas, paklausiijos muzonu, apeedu saldeejumu, un tagad jaaiziet CS uzzipaat. Vakaram paredzeets liels plaans, jo riit jaaprezentee biologjijaa prezentaacija... Kādam nav aizķēries kāda prezentācija par cilvēka uzbūvi, iekšējiem, ārējiem orgāniem? Buutu ljooooooti pateiciigs!

Link to comment
Share on other sites

oooh, nesen no skolas. beidszot sagaidiiju normaalu laiku, vismaz starpbriizhos var normaali pasauljoties smile.gif nevaru kaarteejo reizi sanjemties ne maaciities, ne straadaat. besii sad.gif

Mr Pallma, buushu palaidis garaam mirkli, kad uz sauthemptonu paarvaacies sad.gif

Link to comment
Share on other sites

nupat atnacu majas, piegaju pie pc un tagad, uz sabiisha skanot "trance energy" koncerta biitiem, meginu sagaidit klanmeitu kad vins atnaks majas un uzzvanis man skype, lai varetu spelet dotu warcrafta

ak jaa aizmirsu pastastit par savu shoku, kads radas skatoties vienas tiri cieshamas meitenes galeriju draugos. si galerija bija parbazta ar draiska rakstura bildem un, esot tieshi galerijas vidu(tjipa labakais vel naks), man paradijas uzraksts, kurs vestija par to, ka galerijas vairs neesot pieejamas. vnk sad.gif

Edited by Hugo
Link to comment
Share on other sites

Tikko atnaacu no stadiona, kaadas 2 ar pusi stundas speeleeju futbolu. Zekjes smird. Man ir slinkums aiziet uz apmainiit. Eest arii gribas, laikam buus jaaaiziet uz virtuvi un kkas jaauztaisa, pa celjam apmainot zekjes.

Link to comment
Share on other sites

Hmm... vakar aizāju pie draugiem , tie tur dzina matus nost! Kā nu ne , es arī nodzīšu , prikols tāds , ka man nodzina nevis 12mm , bet ~1-2mm, par ko es biju uz viņiem ļoti dusmīgs! gussa.gif Vēlāk spēlēju Bernātos ( ja kāds zin , kur tādi atrodas ) futbolu , galīgi noguris atvilkos mājās! Iegaju vannā , uzpīpēju un atrubījos līdz rītam. Aizgāju uz šuli un nosēdēju tur pilnīgi visas stundas ( kaut kas neticams )..

Atnācu mājās un chilloju un klausos k-kādu smirdīgu krievu repu , rakstu šo postu! smiliez.de_2524.gif

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...