Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Pirms kādas pusstundas izlīdu no gultas. Pielīdu pie kompja lai palūrētu, vai filma ir nokačājusies - yē, ir, labā kvalitātē. Tad es ielīdu draugos lai paskatītos vai nav atnākusi kāda vēstulīte (nav), un tad, kā jau totāla atkarībniece, iegāju savā mīļajā forumā un iečekoju visus jaunos ziņojumus (nejau gign). Tad domāju ko vēl padarīt, un nolēmu ieiet gignā (lapā, nejau serverī). Tajā pašā laikā iegāju arī sviesta cibā un ierakstīju kaut ko (otro reizi kopš 2006. gada 19. septembra). Iečekoju gign, atklāju, ka ir atkal topiks ar nosaukumu "Nakts rīta spams". Palasīju ko esat saspamojuši, un pamanīju, ka ANAL-GINS ir (*** tikko pamanīju, ka mamma lūr monitorā) ielicis manas krūtis sev sigā, nelietis! XD.gif Tā, tagad iešu dušā un pēctam jāēd pusdienas.

Rīt atkal skola sad.gif.

Link to comment
Share on other sites

Klausos Pryda - Armed shitainu Set Rip, un mekleeju, kur bez maksas var dabuut shiis dziesmas, kaa arii Pryda - Rymd vakar vai aizvakar iznaakushaas oficiaalaas, origjinaalaas reliizes! Aa veel paliidzu pa skype dzhekam ielikt serverii mp3 dziesmas, par ko vinjsh man draugiem.lv/mp3 pasuutiija +10 dziesmas, kur iemest taas dziesmas (ja dabuushu). aa un no torrentiem kachaaju progu, ko vinjam aizsuutiit!

Link to comment
Share on other sites

Neticami, bet shoriit pamodos jau 7 no riita un viss tikai taapeec, ka viens pazinja, galiigaa pipe*** piezvaniija un saaka uzdot debiilus jautaajumus saustiibaa ar PC. Esot nograabis viirusu, ko dariit, bla bla bla, e.t.c. uz ko es slaidi pasuutiiju vinju nah! Tad piegaaju pie loga un secinaaju, ka aaraa ir superiigs laiks un veel jo vairaak mani prieceeja tas fakts, ka esmu skaidraa - 7dienaa smile.gif Veelaak izliidu aaraa, aizvilkos paaeest un tagad domaaju, ka vajadzeetu mazliet pastraadaat, bet secinu, ka shodien galiigi nestaav uz straadaashanu dry.gif

Link to comment
Share on other sites

es ar flashback`u vēl nesen runāju, ka varētu atkal uztaisīt šitādu 1 topiku smile.gif

šodien piecēlos 13.27 (damn, vajadzēja 10 min vēlāk smile.gif ). paēdu brokastiņas, noskatījos misteru bīnu pa lnt, 10 lieliskākie bumbvedēji pa discovery un tad pielīdu pie pc. ienācu pačolēt, kas gignā jauns, tulīt jaielagojas draugos un jāuzliek k-kāds kalbass winampā.

p.s. ārā beidzot ir foršs laiks, bet es sēžu iekšā sad.gif

edit: novilku "jenny may - bez pušiem nevar" un atkālju, ka viņai ir ļoti jancīga balss

fr0zen`a avatars: neko nedaru - ieraugu beat logo - neko nedaru smile.gif

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Prieks ka kopumaa pozitiiva gaisotne te valda . Sauthemptonaa smuks laiks , biju iepirkties utt , parkaa atluuzu uz stundinju , tas ir normaali prieksh UK , nu vot , tagad diskoju pa maaju ar pozitiivu muuziku un garstaavokli .

Lai veicas !

Prieciigi

Pallma

Link to comment
Share on other sites

Esmu visu vīkendu konkrēti notusojis, šodien ļoti laba pašsajūta, jūtos itkā būtu vakar dzēris(!!!)

Saparatu ka man viss tepiķis ar čipšiem.. Visi ļaunie ciemiņi izārdija māju un aizlaidās dry.gif

Ak jā vakar forši šašliku ēdu .. mmmm cool2.gif

Ā vakar forši paprasijām vienam čubakam lai nopērk šņabi, viņš nopirka ar un naudu neprasija.. Foršs čalis, izskatijās pēc mafiozi, apkrāvies ar zelta ķēdēm utml biggrin.gif

Visa mana pa nedēļu sapelnītā nauda atkal ir nodzerta un noēsta picās ;(

Kopumā-

FAK.

Link to comment
Share on other sites

a es te visu dienu pūstu mājās.. neviena nav.. vecāki aizbrauca uz laukiem smiliez.de_2551.gif .. tagad pildīšu mājasdarbus uz rītdienu 31.gif ... cs neiet dry.gif.. būs jāgaida kamēr vienam čalim būs laiks un viņš pārinstalēs windows, lai varu spēlēt cs smiliez.de_2477.gif .. stfu.gif

Link to comment
Share on other sites

pēc rīta nelielas apšaudes pa serveriem, izlīdu ārā, kur tika sazvanīts čoms ar vāģi un aizbraucām uzbliest vakardien atkrapalīto. aizšāvām uz priežu, skaistu mežu. bija silts, spīdēja saulīte, uzbliezu... aizbraucām atpakaļ uz pilsētu, laidām ielās, satikām džekus, visi šāvām uz parku. tur pačīlojām, ieraudzijām otrā parka galā arī džeki sēž, aizlīdām pie viņiem, jo bija čikses naughty.gif . patusējām tur, vienam čomam portatīvais bija līdz, ielīdu koka ēnā un grasījos uzspēlēt NFS Carbon, zvana telefons, čalis prasa, lai aizšauju pēc zaļā, atšuju, uzzvana vēlreiz, pierunā (gruzons), paņemu, atkrapaliju no viņiem un vēl aizbraucam uzgāzt, uzgāžu, tur kur gāžam, netālu menti brauc - laižamies. aizbraucām uz pilsētu, aizgāju mājās un parubijos, tikko piecēlos un muterīte taisa man pelmeņus, iešu ieēst, vakarā gan jau iziešu ārā uzbliest, papīpēt pa parciņiem, nu kaut ko tādu.

Link to comment
Share on other sites

Blee atkal esmu paalii laugh.gif

Bliin riit uz darbu jau 5 no riita, bliin zb atkal pa nakti lidosta palikshu biggrin.gif

p.s. Galvenais kad visiem jautri  blink.gif

Bliin benciks tik tieshaam ir paaliii.. lol

Atraxta man e-mailu kad es prasiiju ieluuugumu uz trakeriem.. ---> kaads tew e-pasts XD.gif

Veel joprojaam reecu.. uups nokritu no kreesla. smiliez.de_2125.gif

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...