Jump to content
GIGN Forum

Cs 1.6 Nejiet ...

sektors
 Share

Recommended Posts

Es kad piekonektējos kādam cs vai css serverim mani izmet no spēles bet lai ko darot tā nav spēles vaina bet kautkas manam pc nepatīk...

Neznu kas pa vainu varbuut juus varat palidzeet ... varbuut kautkas netaa services saspaidiits es nesaprotu :/

http://img471.imageshack.us/my.php?image=cssvo2.jpg - šito man uzmet kad piekonektējos css serverim, bet kad mēģinu cs tad vienkārši izmet laukā no spēles ...piebildīšu ka men pārinsktelēja windowu uz jaunāko xp versiju ...

es saktiijos vienaa suudaa kur raada visus errorus kura prog ir izveidojusi un pa to css bija vainiigs DrWatson bet vaitad vinnu var dzeest aaraa ... vinnss atrodas windows/system32/DrWatson ... es kko paspaidiiju ieks services un tagad 1.6 nemet aaraa bet paraadaas

BUILD 2827 SERVER (0 CRC)

Server # 11

Host_Error: UserMsg: Not Present on Client

nu tā ...

ieinkstelēju jaunu video drauveri likaas ka šoreiz vis ies bet tagad izmet šādu erroru... :/

BUILD 2827 SERVER (0 CRC)

Server # 5

Couldn't find map maps/de_cpl_mill.bsp, server will download the map

Host_Error: UserMsg: Not Present on Client

UN VISBEIDZOT TIK LĪDZ ŠIM:

pārinkstelēju cs(jau kādu 9 reizi un kaķāju no atsevišķām vietām) + ieinkstelēju v21 patchu smile.gif tad restartēju datoru un iegāju cs'a ... piekonektējos serverim un kas par brīnmumu ņem un iejiet tanī serverī iekšā smile.gif nepaspēj pajiet 1 sekunde kad cs ir izslēdzies

kādām ir vēl kādas citas idejās izņemot:

jaunākie video draiveri

cs pārinkstelēšana

izmēģināt kādu citu cs pachu izņemot v21

restartēt pc

pārinkstelēt windowu(nav mans pc to es nedarīšu biggrin.gif )

izdzēst drwatson

atslēgt firewall

izslēgt avg antivirus

pārinkstelēt service pack

uzrakstiit google.lv erroru un meklēt risinājumu ārzemēs

iztīrīt keshu

nozemēt hl.exe/brain.exe

izslēgt hl.exe processu

necensties meklēt risinājumu ...

____________________________________________________________________________ naughty.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...