}I{yk_ Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Jaaatziist.... Es vinjiem nedotu pat sviestmaizi peec gaveenja... Jo.. Cilveeks.. Gribat teikt, ka vinjsh neizniideetu klana PW? Kaa tad vinjsh izniideeja pienjemshanu klanaa? Eh - par vinju runaat bezceriigi.. Un jaa - zeona... Nju es GIGN adminu vietaa ja liktu, liktu kaadam norm klanam taas tiesiibas.. p.s. (es iedomaajos, kaa cileeks dubultaa niideetu un baigo 4ali meetaatu, ja vinjsh galu galaa tiktu pie taam tiesiibaam.) Gl zeona... mums shonedeelj buus cw... (un shoreiz no disconeta - labaakaa kluba latvijaa) - taa bija reklaama.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Bet, vai tad cilveeks nav no gign nobanots ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Jaa kaa tad ir ar to cileeku? man arii liekas ka vinjam ta4u bija bans!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 zhik , nevis izniideetu , bet iziideetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 limp nesaac ! tavu viedokli neatceros, ka kaads buutu luudzis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 zhuk tavs posts bija galiigi garaam :/ vieniigi naidu vareeju tajaa saskatiit cilveeks vispaar gariigi un miesiigi ir vidmeejies MU speleshanai ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 es neredzu probleemu ieraxtiit vaardu, tad konekteet un tad nomainiit vaardu uz [whatever]vaards... un man nepatiik doma par slotu uz klanu... mazums visaadu briinumu pasaulee notiek ar taadu pieejas aksesu... lasu tekstu un pirzhu... nepietiek kaukaa motivaacijas likt taadas tiesiibas klanam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted April 13, 2004 Author Report Share Posted April 13, 2004 Taa kaa tas ir maz ticams tad vienkaarshi nobindojiet pogas uz saviem setinfo un buus aatraak... Gadiijumam, ja ir tiesiibas jaalieto piem. slap/slay tad tas nav iespeeejams, jo name nomainaas tikai, kad dziivs. Shii buutu motivaacija, ja arii slots netiek pieskirts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 es neredzu probleemu ieraxtiit vaardu, tad konekteet un tad nomainiit vaardu uz [whatever]vaards... un man nepatiik doma par slotu uz klanu... mazums visaadu briinumu pasaulee notiek ar taadu pieejas aksesu... lasu tekstu un pirzhu... nepietiek kaukaa motivaacijas likt taadas tiesiibas klanam a parasti mirstiigie to it kaa nevarot izdariit aceros "Lirels" mainiija niku uz "kuuku paveelnieks Lirels" un vinju izmeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Aha, Tu man veel "ljaunais" samelojies Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 un kaa buutu ja es piedaavaatu anfisas kailfoto? taa buutu muusu ar anfisas investiicija prieksh klana tiesiibaam. Par slotu - mums visi memberi speele no maajaam un nevis no klubiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted April 13, 2004 Author Report Share Posted April 13, 2004 iznjemot laikam cilveeku, kas takataa gign zem nespeelees Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 (edited) cilveeks no maajaam .... kaugan pasham klanam var jau iztikt bez slota bet k-kaadus slay'us slap' us jau vareetu Edited April 13, 2004 by stumbrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 liekat ko gribat .. taapat es tur vairs nespeleshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 now look what you did Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 poor guy ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 Vieniigaa probleema man liekas , kas ir zeona klanam un kura vairs netraucee deelj bana , bija cilveeks... So lai veicas zeona =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 es neredzu probleemu ieraxtiit vaardu, tad konekteet un tad nomainiit vaardu uz [whatever]vaards... un man nepatiik doma par slotu uz klanu... mazums visaadu briinumu pasaulee notiek ar taadu pieejas aksesu... lasu tekstu un pirzhu... nepietiek kaukaa motivaacijas likt taadas tiesiibas klanam a parasti mirstiigie to it kaa nevarot izdariit aceros "Lirels" mainiija niku uz "kuuku paveelnieks Lirels" un vinju izmeta. varu dereet ka kuuku paveelnieks nebija registrets niks un tas notika laikaa kad serverii var spelet tikai registreetie pidari Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 Nu par to iet runa. Es un tu regjistreetajaa laikaa varam speeleet ar jebkaadiem kuuku paveelniekiem, bet vinji nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 hm a jums nav tiesiibas uz viena ip uzliktas? tipa ka maina nikus un vienmer vienas tiesibas taa domaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted April 14, 2004 Author Report Share Posted April 14, 2004 nuja katram uz vinja home IP uzliktu to, kas vinjam ir, tad arii probleema deljaaji tiktu atrisinaata Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 uz ip nekas nav likts, vienkarshi datubazes ieraxc lirelam izskataas vrodji taa - "Lirels" bet man ir "*worm*" un macho lidziigi... pashi izdomajat ko tas nozimee... esmu meginajis uz ip likt tiesibas, kaukaa negribeja stradaat mauka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted April 15, 2004 Author Report Share Posted April 15, 2004 mkeey, tad varbuut tu buutu tik miiljsh un editeetu Ze0nA memberu nikus pieliekot 2vas smukas * ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 tas buutu paraak daasni P.S. normaali cilveeki saprastu uz ko shis topiks velk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 tas nebuutu ne tikai daasni bet arii mega forshi no tavas puses. bet taa jau ir ka tev jau to nevaig ka mums ir tas tiesibas uz klana nikiem :/ bet ko lai dara taa ir ar visiem gign adminiem, kaa piedabuut tevi tomer uzlikt, kaadi varonjdarbi jaapaveic? aaaij es nezinu uz ko shis topiks saak vilkt vai nu neesmu normaals vai arii pie vainas ir puulkstenis. ( es tos komatus pareizi saliku? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts