chuvax Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 nu saaksim ar to ka shodien noka4aaju beidzot to 1.6 un paspeeleeju gignaa nu redzeeju gandriiz visu laiku kaadu adminu bet un teamplay arii pa briidim paraadijaas nu karo4 taa mans gribeetu kaadas vote pravas jo redzeeju kaa equips izmanto un es izdomaaju ka maaceetu vinjas labak izmanot nu karo4 nekaadas IIPSHAS vajadziibas nava--nevajag man to restartus ! pie dirsas ka kaads aapsis nokempojies visu raundu un iegaazh komandu ! pofig man tas nu prost gribaas man tiesiibas---1.5 versijaa es admin uz vienu servu esu un ir tieshaam patiikami ka tad kad nav adminu un teiksim no riita jaaspeelee kautkaadaa dustaa 1-1 un nevar viens otru atrast tad taisni gribaas nobalsot un citu karti uzlikt un vispaar patiikami buut par adminu kaut ar mazaako acessu--man bija j tai servaa---votes tikai un man teica ka es labs admins nu karo4 admini spriezhat speelee mani esat drusku dazhi redzeejushi un kaa jau te citos topicos saka admin nedod par speeleet prasmi -- neesmu papa un neesu arii peedeejais lamka nu nepaardziivoshu ja nedosit man taas votes bet nu buushu prieciigs un labs admins ja dosiet P.S. NO SPAMMING !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 Hm nuu.. es nezinu bet man teiksim nedaudz aciis duras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 Cik es redzeju , vin6 peec runas [ cik zinu ] izklausijaas normaals + arii normaali vadija T vai cT [ ka nu kuru reizi ] sastaavu . Ja vinam iedos aDm , nedomaju ka to nozeelosiet juus + speeleetaji . Tas arii buutu viss , ceru ka atbalstiisies chX . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 11, 2004 Author Report Share Posted April 11, 2004 macho pie SHITAA esi vainiigs tikai tu nu paspeeleesim un redzeesiet---1.5 essu advanceejies un teamplay jau briizhiem sanaak saorganizeet ! un vispaar ja njem veeraa to ka es tikai vakar to 1.6 noka4aaju un 1. reizi paspeeleeju mans domaat ka es tik slikt nemaz nespeeleeju---fragi gandriiz katraa kartee bija ja ne vairaak par naaveem tad vismaz vienaadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 A nafig tu Topic nosaukumu liki 1.6 rllzz? Kads tam sakars ar admin tiesibam ? ko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 11, 2004 Author Report Share Posted April 11, 2004 A nafig tu Topic nosaukumu liki 1.6 rllzz? Kads tam sakars ar admin tiesibam ? ko ? nu saaksim ar to ka shodien noka4aaju beidzot to 1.6 un paspeeleeju gignaa nu redzeeju gandriiz visu laiku kaadu adminu bet un teamplay arii pa briidim paraadijaas cirvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 Tikai es? Es bez iemesla neko nedaru, taa ka iemesls arii ir vainiigs. *chukst* psst, iemesls esi tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 12, 2004 Author Report Share Posted April 12, 2004 pssst *chukst* esmu mainijies varbut ? the truth is out there Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 jaa varbuut esi... vai arii NEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 Tak iedo puisim taas votes uz paarbaudes laiku un tad jau redzees ir mainijies vai nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 Tak iedo puisim taas votes uz paarbaudes laiku un tad jau redzees ir mainijies vai nav Tur jau taa lieta, kaadu iespadu esi radijis ar taadu buus ljoti ilgi jaadziivo(vai arii visu muuzhu), bet retajam izdodas mainit citu domas par sevi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hippijsss Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 nu ko jus varat dirst augumaa nu kas i jums ja nepatiik kautkas ..... oooooooooooooooops sory sory ka iejaucos ok dirstaies taaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 13, 2004 Author Report Share Posted April 13, 2004 jaa varbuut esi... vai arii NEE sooooooooo ?? give me an answer ! will you watch my playing style ? will you ask about my playing style to people who play with me ? will you say no ? will you give me vote ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hippijsss Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Chuvax man saak no tevis zosaada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts