Jump to content
GIGN Forum

1.6 rlzzzzzz

chuvax
 Share

Recommended Posts

nu saaksim ar to ka shodien noka4aaju beidzot to 1.6 un paspeeleeju gignaa nu redzeeju gandriiz visu laiku kaadu adminu bet un teamplay arii pa briidim paraadijaas wink.gif

nu karo4 taa mans gribeetu kaadas vote pravas jo redzeeju kaa equips izmanto un es izdomaaju ka maaceetu vinjas labak izmanot nu karo4 nekaadas IIPSHAS vajadziibas nava--nevajag man to restartus ! pie dirsas ka kaads aapsis nokempojies visu raundu un iegaazh komandu ! pofig man tas nu prost gribaas man tiesiibas---1.5 versijaa es admin uz vienu servu esu un ir tieshaam patiikami ka tad kad nav adminu un teiksim no riita jaaspeelee kautkaadaa dustaa 1-1 un nevar viens otru atrast tad taisni gribaas nobalsot un citu karti uzlikt un vispaar patiikami buut par adminu kaut ar mazaako acessu--man bija j tai servaa---votes tikai un man teica ka es labs admins tongue.gif

nu karo4 admini spriezhat speelee mani esat drusku dazhi redzeejushi un kaa jau te citos topicos saka admin nedod par speeleet prasmi -- neesmu papa un neesu arii peedeejais lamka

nu nepaardziivoshu ja nedosit man taas votes bet nu buushu prieciigs un labs admins ja dosiet smile.gif

P.S. NO SPAMMING !!!

Cik es redzeju , vin6 peec runas [ cik zinu ] izklausijaas normaals + arii normaali vadija T vai cT [ ka nu kuru reizi ] sastaavu . Ja vinam iedos aDm , nedomaju ka to nozeelosiet juus + speeleetaji . Tas arii buutu viss , ceru ka atbalstiisies chX .

macho pie SHITAA esi vainiigs tikai tu

nu paspeeleesim un redzeesiet---1.5 essu advanceejies un teamplay jau briizhiem sanaak saorganizeet !

un vispaar ja njem veeraa to ka es tikai vakar to 1.6 noka4aaju un 1. reizi paspeeleeju mans domaat ka es tik slikt nemaz nespeeleeju---fragi gandriiz katraa kartee bija ja ne vairaak par naaveem tad vismaz vienaadi

A nafig tu Topic nosaukumu liki 1.6 rllzz?

Kads tam sakars ar admin tiesibam ? ko ? smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2551.gif

nu saaksim ar to ka shodien noka4aaju beidzot to 1.6 un paspeeleeju gignaa nu redzeeju gandriiz visu laiku kaadu adminu bet un teamplay arii pa briidim paraadijaas

cirvis violent1.gif

Tak iedo puisim taas votes uz paarbaudes laiku un tad jau redzees ir mainijies vai nav tongue.gif

Tur jau taa lieta, kaadu iespadu esi radijis ar taadu buus ljoti ilgi jaadziivo(vai arii visu muuzhu), bet retajam izdodas mainit citu domas par sevi... new_silly.gif

jaa varbuut esi...

vai arii NEE

sooooooooo ??

give me an answer !

will you watch my playing style ?

will you ask about my playing style to people who play with me ?

will you say no ?

will you give me vote ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...