macho Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 vobšem ierakstot kaut kādu bazaru ar savu foršo MAIKU, man ir nepatīkams FRRRRRR fonā. Kā no tā sūda var atbrīvoties? Provēju video vegasā (ar ko es ierakstu) Track FX čakarēt bet nesūda nesanāca. moš kāds zin kā no tiem šitiem tikt vaļā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Visbiezhaak sastopamais shaada veida trauceeklis ir Microphone Boost, kam noteikti ir jaabuut izsleegtam. Ja nav pie vainas, tad naakoshais, kas naak praataa ir pats mikrofons. Ja arii ar to viss ir kaartiibaa, tad jaasaak domaat par skanjaskarti. Nekaadi citi softa gljuki nevareetu buut vainiigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 man bija tāda pati problēma... es vnk islēdzu mikrafonu, tā lai nedzird tumbiņas ko pats saku. un vis bumbās, čikiniekā, smukiniekā sanāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 man bija tāda pati problēma... es vnk islēdzu mikrafonu, tā lai nedzird tumbiņas ko pats saku. un vis bumbās, čikiniekā, smukiniekā sanāca. man liekas, ka sini gadijuma ir runa par austinjaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 vai tad tas kko maina ka tās ir austiņas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 man ar bi tada problema ! es wnk nopirku jaunu mic Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Lai nebыtu tв rrrrииррєвв utt.. vaig kвrtоgu mikrafonu (ne to mazo kas piestiнзts pie austiтвm vai sazinkur) un labu skaтaskarti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 ok es laikam aizmirsu pateikt pāris lietas 1) tie sūdi ir dēļ sūdīga mikrofona (nav boost uzslēgts) 2) es negribu pirkt jaunu mikrofonu, man vajag atrast veidu kā digitāli apstrādāt skaņas failu, lai to sūdu tur vairs nebūtu. protams ir variants skaļi runāt, taču bļaušana vairs neizklausītos tik labi. Vai nu tiešām tik sarežģīti ir no tādiem sūdiem tikt vaļā? p.s. ā jā, nav tā ka es ar kādu runāju un viņš dzird to frrrr fonā - runāšana būtu po. Kad ieraksta skaņas failu, tad šī fiška traucē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Pamēģini šīs, sen jau pazīstamas pročenes Cool Edit Pro 2.1 arī tas pats Adobe Audition 2 Karoch vari mēģināt veco labo Cool edit, bet Adobe Audition ir tā pēctecis (Cool Edit Pro is now Adobe Audition) Novilkt var šeiten... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now