iluzz Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Kaujau visi zin kas sez torentos ir paradijies RSS , bet vai kads \in ka vinju uzlikt uz sava trakera ??? pusu loti pateicigs ja kads pateiks vai ari iemetis web kur izlasit bet tikmer es meklesu pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Kaujau visi zin kas sez torentos ir paradijies RSS , bet vai kads \in ka vinju uzlikt uz sava trakera ??? pusu loti pateicigs ja kads pateiks vai ari iemetis web kur izlasit bet tikmer es meklesu pats Kas ir RRS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzz Posted March 31, 2007 Author Report Share Posted March 31, 2007 Kas ir RRS? pastaiga pa torentiem un paskaties , augsa pa sturiem ir mazi roza kvadratinji un tik jasamekle foruma kautkur ka ar vinju rikoties un kam vins ir domats .... es vienkarsi pats isti nezinu ko nozime RSS es tik ta daleji zinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 use google u n00b RSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 (edited) tbdev mājaslapā ir atrodams (Ja esi taisījis trakeri un draudzējies ar smadzenēm zini kur meklēt). Edited March 31, 2007 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts