iluzz Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Kads var pateikt adresi kur var atrast DC++ HUBA pamacibu ka uztaisit ??? paldies jau ieprieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzha Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 es cik atceros neko dziu neviag vnk maza programina tu palaid un viss un tad iedod citiem savu ip un viss pat laikam nevajadzeja isntalet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzz Posted March 30, 2007 Author Report Share Posted March 30, 2007 Edzha said: es cik atceros neko dziu neviag vnk maza programina tu palaid un viss un tad iedod citiem savu ip un viss pat laikam nevajadzeja isntalet ! nju ja bet ka vinju tad sauc :? ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnizs Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 es nesaprotu, vai tad tik gruti ir pameklet pasham kaut ko arii???? piemeram es tikko iegaju google un uzraxtiiju search dc++ pamaciba, vins man atvera uzreiz un nospiest pirmo logu, un viss buus tik slinks ka pat google atvert nevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzz Posted March 31, 2007 Author Report Share Posted March 31, 2007 arnizs said: es nesaprotu, vai tad tik gruti ir pameklet pasham kaut ko arii???? piemeram es tikko iegaju google un uzraxtiiju search dc++ pamaciba, vins man atvera uzreiz un nospiest pirmo logu, un viss buus tik slinks ka pat google atvert nevar un tu nevareji te iekopet ... kautko izdomajis te tipo ak atradis baigi bla bla bla Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnizs Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 butu iekopeejis, bet netiik tadiem loliem likt priekshaa pilniigi visu, pasham ja gruti pameklet un tad jautaat, tad nemaz neliksu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 arnizs said: butu iekopeejis, bet netiik tadiem loliem likt priekshaa pilniigi visu, pasham ja gruti pameklet un tad jautaat, tad nemaz neliksu... nu tu esi iedomīgss nevari palīdzēt tik tēlo kruto ka visu māki http://mx.danger.lv/manual/index.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzz Posted March 31, 2007 Author Report Share Posted March 31, 2007 (edited) grrey` said: nu tu esi iedomīgss nevari palīdzēt tik tēlo kruto ka visu māki http://mx.danger.lv/manual/index.htm lielsliels paldies arnizs nemaz neko nebija atradis ,tik noblatot gribeja Edited March 31, 2007 by iluzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts