Jump to content
GIGN Forum

Palīdzat ! Zb Problēma.....

rayzel
 Share

Recommended Posts

nezinu no kā un kapēc kaukas nau kā vaig... iepriekš vis bija kārtībā.. tad pašam nemanot kaukas sačakarējās... tagad piemmeram nokačāju filmu dažas iet dažas nē.. un tajā mapē kur tā filma ejot iekšā izmet dont send....... zb kapee.... iepriekš ar to filmu vis bija kārtībā.... nācās izdzēst pusi filmas.. un to arī nebija viegli izdraīt jo visu laiku meta ārā dont send... tad reizēm pie tā dont send izmet vēl kaukādu debuger.... nez kas tas tāds... es nezinu.. vainīgs varbūt ir kāds video codeks ?? ka viņš nenolasa tos filmu un clipu failus ? vrb kauko esmu idzēsis..... damn !!! palīdzat..... huh.gif

Es esmu stulbs vai nesaprotu pilnīgi neko, ko Tu centies pateikt. Konkrētāk, kādi errori, ko rāda, kāds don`t send. Uztaisi screenus un tad runāsim. Kā es varu zināt, kapēc tantiņa, kāpjot no tramvaja ārā, attaisa izpletni un paslīdz zem saldējuma mašīnas, kura brauc pa Daugavu un spridzina mājas.

Es visu sapratu. Es nez man ari ta bija, bet es Re-Install Windows.. new_silly.gif

Es visu sapratu. Es nez man ari ta bija, bet es Re-Install Windows..  new_silly.gif

Ja cilvēki pie katras problēmas pārinstalētu windows, tad viņi lielāko laiku pie datora tā arī pavadītu.

Kas attiecas uz problēmu, novelc VLC, ja domā, ka kaut kas ar kodekiem nav ok.

EDIT (plkst. 20.34)

Aha, laikam sapratu, ka ar "Don`t Send" Tu domā erroru, kas piedāvā aizsūtīt Microsoft info ar Windows faultiem un bug report utt. Visticamāk, ka pleijers feilo. Tad novelc VLC (pāris rindiņas augstāk ir links).

Edited by n0r3k

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...