Jump to content
GIGN Forum

Kartējais 1. Movie

Zorg`s
 Share

Recommended Posts

Ja kas ta bija mana ideja CSDM, bet lame kedai nepietika pacietiba nemt fragus no pub, un vins ari saka no csdm... Bet tas naw galvenais... Galvenais ka nakosais bus labaks biggrin.gif

taisi publisko filmiņu, es tev iedošu savus fragus no cw. vai arī, ka man būs daudz fragu, varēsi uztaisīt pa mani vienu filmu. wink.gif

Nu jā , teikšu tā kad uzinaju ka tu taisi movie domaju ka tef iznāks kaut kāds sū.. , bet beigās iznāca tīri sakraīgs priekš 1. movie wink.gif . Un par tam sacensībam kuram labāks iznaks tef vai kedam^ Manu prāt tev iznāca labāk . es dodu 8/10 smile.gif Aaaa... Beigas tef forsha dziesma biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Man verteejums viennozimigi pozitiivs. Un sheit ir tas pirmais piemers, kad 1 moviku var uztaisiit skataamu, nevajadzeeja tev tik daudz uzsveert, kad tu taads bots esi, jo taads esmu tikai es biggrin.gif + tu veel forshus fragus esi savaacis smile.gif

Runajot par to muuziku, nu neteiksim, kad baigi jau nu slikta taa bija uz pashaam beigaam, protams cs movikos tadas neliek, bet kaut kaada doma, jau tev tur bija thumbsup.gif

p.s. Malacis par to ko esi izdariijis, veiksmi nakamajos moovikos hooray.gif

• 5 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...