keda2222 Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Nerunā manā vārdā, nevis nepietika pacietības, bet vienkārši spēlējot csdm sanāca daži smuki fragi, kapēc neielikt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Ja kas ta bija mana ideja CSDM, bet lame kedai nepietika pacietiba nemt fragus no pub, un vins ari saka no csdm... Bet tas naw galvenais... Galvenais ka nakosais bus labaks taisi publisko filmiņu, es tev iedošu savus fragus no cw. vai arī, ka man būs daudz fragu, varēsi uztaisīt pa mani vienu filmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 26, 2007 Author Report Share Posted March 26, 2007 Sarunats! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Njāāā, priekš pirmā mūvija perfekti 8/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Nu jā , teikšu tā kad uzinaju ka tu taisi movie domaju ka tef iznāks kaut kāds sū.. , bet beigās iznāca tīri sakraīgs priekš 1. movie . Un par tam sacensībam kuram labāks iznaks tef vai kedam^ Manu prāt tev iznāca labāk . es dodu 8/10 Aaaa... Beigas tef forsha dziesma Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Man verteejums viennozimigi pozitiivs. Un sheit ir tas pirmais piemers, kad 1 moviku var uztaisiit skataamu, nevajadzeeja tev tik daudz uzsveert, kad tu taads bots esi, jo taads esmu tikai es + tu veel forshus fragus esi savaacis Runajot par to muuziku, nu neteiksim, kad baigi jau nu slikta taa bija uz pashaam beigaam, protams cs movikos tadas neliek, bet kaut kaada doma, jau tev tur bija p.s. Malacis par to ko esi izdariijis, veiksmi nakamajos moovikos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 26, 2007 Author Report Share Posted March 26, 2007 Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Zajebuha!JA tas nebutu 1mais moviks tad varetu uzljepiit,bet nu shtiajaa gadijumaa cepuri nost! Kvalitate,muzika,fragi viss biaj pa pirmo!POZITIVS vertejums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 27, 2007 Author Report Share Posted March 27, 2007 (edited) Paldies! Es pat nedomaju kad bus tik labas attsauksmes Edited March 27, 2007 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvex Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Man patika,labi ka nau kkada bota video kas liek prosta shaushanu bez hsiem.Scout Powaaaaaa bij tiiri norm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now