esc Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 (edited) Kr4 lieta taada nesen varbuut es kautko ne taa izdariju, jo man un visiem parejiem izlec kkds errors lapas augsaa! Itkaa jau saprotu kas rakstiits, bet tomeer nesaprotu,kas jadara! Jo tas fails : \e107_plugins\log\logs ir pilnigi tuksh!! P.S ja tas kautko maina - tikko es ielagojos lapa vin6 pazuud (tas: Log directory is not writable - please CHMOD e107_plugins/log/logs to 777 ) Edited March 23, 2007 by esc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Kr4 lieta taada nesen varbuut es kautko ne taa izdariju, jo man un visiem parejiem izlec kkds errors lapas augsaa! Itkaa jau saprotu kas rakstiits, bet tomeer nesaprotu,kas jadara! Jo tas fails : \e107_plugins\log\logs ir pilnigi tuksh!! P.S ja tas kautko maina - tikko es ielagojos lapa vin6 pazuud (tas: Log directory is not writable - please CHMOD e107_plugins/log/logs to 777 ) Pavisam vienkārši. 777 ir ekvivalents rwxrwxrwx r - read w - write x - execute respektīvi, Tev jāuztāda direktorijai pilnas tiesības (rakstīt, lasīt un izpildīt drīkst jebkurš lietotājs). Šobrīd e107 nespēj failā neko ierakstīt un tas arī viņam nepatīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 23, 2007 Author Report Share Posted March 23, 2007 Pavisam vienkārši. 777 ir ekvivalents rwxrwxrwx r - read w - write x - execute respektīvi, Tev jāuztāda direktorijai pilnas tiesības (rakstīt, lasīt un izpildīt drīkst jebkurš lietotājs). Šobrīd e107 nespēj failā neko ierakstīt un tas arī viņam nepatīk. Tu baigi gudri iesakies malacs! Bet es taa iisti nesaprotu ko tu ar to biji domaajis kas man jaapieraksta pie ta jobanaa faila? Paskaidro skaidraak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Nekas nekur nav jāpieraksta. Atver mapes properties, kur atrodas log fails un izņem read-only ķeksi. Ja ķekša nav, tad ieliec, apstiprini, izņem un atkal apstiprini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now