Jump to content
GIGN Forum

Ienac Palidzi Sakara Ar E107

esc
 Share

Recommended Posts

Kr4 lieta taada nesen varbuut es kautko ne taa izdariju, jo man un visiem parejiem izlec kkds errors lapas augsaa! Itkaa jau saprotu kas rakstiits, bet tomeer nesaprotu,kas jadara!

Jo tas fails : \e107_plugins\log\logs ir pilnigi tuksh!! huh.gif

P.S ja tas kautko maina - tikko es ielagojos lapa vin6 pazuud (tas: Log directory is not writable - please CHMOD e107_plugins/log/logs to 777 )

post-17-1174643291.gif

Edited by esc

Kr4 lieta taada nesen varbuut es kautko ne taa izdariju, jo man un visiem parejiem izlec kkds errors lapas augsaa! Itkaa jau saprotu kas rakstiits, bet tomeer nesaprotu,kas jadara!

Jo tas fails : \e107_plugins\log\logs ir pilnigi tuksh!! huh.gif

P.S ja tas kautko maina - tikko es ielagojos lapa vin6 pazuud (tas: Log directory is not writable - please CHMOD e107_plugins/log/logs to 777 )

Pavisam vienkārši.

777 ir ekvivalents rwxrwxrwx

r - read

w - write

x - execute

respektīvi, Tev jāuztāda direktorijai pilnas tiesības (rakstīt, lasīt un izpildīt drīkst jebkurš lietotājs). Šobrīd e107 nespēj failā neko ierakstīt un tas arī viņam nepatīk.

Pavisam vienkārši.

777 ir ekvivalents rwxrwxrwx

r - read

w - write

x - execute

respektīvi, Tev jāuztāda direktorijai pilnas tiesības (rakstīt, lasīt un izpildīt drīkst jebkurš lietotājs). Šobrīd e107 nespēj failā neko ierakstīt un tas arī viņam nepatīk.

Tu baigi gudri iesakies malacs! Bet es taa iisti nesaprotu ko tu ar to biji domaajis

kas man jaapieraksta pie ta jobanaa faila?

Paskaidro skaidraak! wink.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...