Jump to content
GIGN Forum

Ebay.com


cilveeks
 Share

Recommended Posts

Nav izdevīgāk no k-kāda ebay.de pasūtīt or smth?

perc kada ebaja velies - seit iet runa par dg viltojumiem kas sa vai ta tiek razoti kina un naks no kinas! Nav skirba tad, kada ebaja suti! BTW ebaju ir makten daudz - ir italu ebajs un ir australiesu un jaunzielandiesu! wink.gif

Beefy

Link to comment
Share on other sites

Esmu dzirdējis, ka vācieši baigi čakarējās. Neņem pretī paypalu, neatsūta visu komplektu un t.t. Par ķīniešiem esmu dzirdēji, ka viņiem var nokaulēt cenu un atsūta viņi vienmēr visu un ātri. No amerikāņiem arī nekādas problēmas nav dzirdētas.

Ka nu kurs ebajaer!

Patiesiba vaciesi nav lielakais ljaunums, kaut gan vini doma, ka LV ir lohi un vinus var uzmest. BET vienmer jaskatas no ka perc. Kiniesi loti biezi piestada krietni lielaku shiping costu un megina un to uzvarities! Amishi ari medz but uzmeteji. It ipashi no texasas un ilinoisas! wink.gif

KLAU CILVEEK, NU TAD TEV VAJAG TO JOSTU VAI VAIRAAK NEVAJAG?

Beefy

Link to comment
Share on other sites

es esmu pasacis ieks ES visu sutit caur lbss.de. Ir biski dargak (+5% smile.gif ), bet atkrit chakars ar piegadasanu, debiliem pardevejiem un reali ja kas nojuk var dabu naudu atpakal... Ieks ES cik zinu nodokli nav jamaksaa (vismaz nekad neesu maksajis).

Link to comment
Share on other sites

lbss ta ir ta latviesu firmele, kas aizbrauc, savac preci un atved uz Latviju. Viniem shippings bija leti, bet problema bija, ka ta braukshana pakal precei bija padargaka. Nu - vai ari vacietim bija jasuta uz vina kantori. Tur tas labums bija, ka ja brauca pakal, tad vareja teu kaut vai motociklu atvest! Zinu dzeku, kam ir atvests.

Beefy

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...