Dr. Pain Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 nu baigaa probza (kaa tagad stiliigi teikt)!!! tjip speeleeju minesweeper un pele gljuko, taapeec nevaru paarspeet savu rekordu mosh variet ieteikt kaadu daudz maz sakariigu peli, kas pieraadiijusi sevi ilgo gadu laikaa vai arii ne tik ilgo gadu laikaa. Pie reizes variet ieteikt arii paliktni! Un aatri - es to vairs nevaru iztureet. P.S. man no uztraukumiem saap kreisaa kaaja + saak saapeet mazliet arii kreisaa roka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Logitech RX1000 Lāzers (Jāa LĀZERS NE OPTIKA), nav vaidzīgs paliknis, par gļukiem vari aizmirst uz mūžu, nu ... vismaz uz brīdi kamēr pele nenodilss Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 MX510 Pele + Steelpad QcK. Steelpad QcK var pasutit ari pa pastu.. ja ir interese, tad pm me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 MX510 Pele + Steelpad QcK. Steelpad QcK var pasutit ari pa pastu.. ja ir interese, tad pm me. taa jau kaut kaada kroplju pele - vinjai vairaak pogas nekaa man vienai rokai pirkstu. vai arii man buutu vinja jaavada ar abaam rokaam? SICK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Varu ieteikt no popularajam - Logitech G5 vai MX518 . Ir dzirdets tikai tas pashas labakas atsauksmes par shim pelem! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 laikam aizmirsu piebilst - man nevajag n-taas pogas, kuras es neizmantoshu - pietiks ar divaam + rulliiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 da es ar prosto logitech m-sbf90 pa 5 ls rukaju - 2 pogas un skrullis pa vidu ( lazerene) 9 gadu laika 2 tadas ir bijushas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 da es ar prosto logitech m-sbf90 pa 5 ls rukaju - 2 pogas un skrullis pa vidu ( lazerene) 9 gadu laika 2 tadas ir bijushas. nu jaa! bet tu jau speelee cs, kur neko nemaina, ja pele vienu briidi izdomaa un aizlec uz ekraana stuuri vai arii ir vienkaarshi gruuti vadaama, bet man ta lielaakas zivis jaakjer p.s. rekord, es jau naaku p.p.s. kad es speeleeju cs, man arii vienalga kaada pele Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 btw, tev jāizdomā vai tu gribi tādu lielu (kā proiskajam man, vai arī tādu mazāku, tev man liekas tagad tāda). Ja gribi lielāku, tad vari nopirkt no tā čalīša gign bodē g5, ja mazāku tad g3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now