overmind Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Eeuueueueu vēl var līdz 23:59:59 uztaisīt? Es ķeros pie darba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 (edited) Luuk izveidoju vairaakus loti ceru kad tev patiks! ja kko gribi mainiit pasaki nomainiishu! Man vnk loti nodereetu taaa tava piedaavaata balva! Luk te vissi: vai, vai neapvainojies, bet taa galva maskaa tiesham sax hard. cepums slovikam pa vis orgjinalako darbu Edited March 16, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 (edited) Krč mans garadarbs ,hope u' like it - aa var arii buut flaš formātā Nu nu, degu nepacietībā, vēl stunda līdz contesta beigām.. aaarght. Vienkāršāk sakot - man vaig hostu un domēnu Edited March 16, 2007 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Krč mans garadarbs ,hope u' like it - Nu nu, degu nepacietībā, vēl stunda līdz contesta beigām.. aaarght. Vienkāršāk sakot - man vaig hostu un domēnu labakais !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 labakais !!! Aha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 Atvainojos visiem par vēlo atnākšanu šeit! Diemžēl šo pašu biju jau arī ielicis iekš boot.lv foruma kur arī atradu vinnētāju! bet izskatās overmind tavs labs taakaa vari dabuut arii Domeenu un hostu! kaads tev skype niks buutu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 Nu labi Izskatās ka overmind ir vinnējis otro vietu - 1 domēnu un hostu Aizsūtīju tev ziņu! Pārējiem: Sorry, bet gan jau nākošreiz paveiksies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 Gaidu tavu atbildi -overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Atvainojos visiem par vēlo atnākšanu šeit! Diemžēl šo pašu biju jau arī ielicis iekš boot.lv foruma kur arī atradu vinnētāju! bet izskatās overmind tavs labs taakaa vari dabuut arii Domeenu un hostu! kaads tev skype niks buutu? Ev nu PSC, veciit pazeelo mani arii , es loti centos man ta nodereetu tas domeins un hosts nodereetu P.S nevis nodereetu bet vajag obligaati! vai viens no tiem! Luudzu apzheelo mani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 esc- Nu tad atsūti man Privāto ziņu ar savu skype niku nākošo 15min laikā(skaties ka nenokavē) un tad sarunāsim, .org domēnu tev varu iedot +hostu Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Atvainojos visiem par vēlo atnākšanu šeit! Diemžēl šo pašu biju jau arī ielicis iekš boot.lv foruma kur arī atradu vinnētāju! bet izskatās overmind tavs labs taakaa vari dabuut arii Domeenu un hostu! kaads tev skype niks buutu? Psc'īgi ;( Bet tāpat - Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 esc- Nu tad atsūti man Privāto ziņu ar savu skype niku nākošo 15min laikā(skaties ka nenokavē) un tad sarunāsim, .org domēnu tev varu iedot +hostu Itkaa es t ev aizsuutiiju aizgaaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Pārējiem: Sorry, bet gan jau nākošreiz paveiksies! kas tu axujel? man nebuus mierinaajuma balva par originalitaati? k-vai 3Ls paarskaiti uz manu kontu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 (edited) kāda vēl mierinājuma balva? Pirmkārt tavs banneris bija manas lapas nodiršana un kvalitāte nebija no tām labākajām un otrkārt publiska apsaukāšana hhhmmmm neiet krastā Edited March 16, 2007 by hyipzws Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now