cash^ Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 tu viens pats nospēlētu labāk, tas nekas, ka viņi palikuši bez sava centra, zāles pīpētāja, Stīva Riča, ne? es basi galīgi hujova spēlēju bet baronam arī ar stīvu neko spīdoši negāja šosezon Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciguzins Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 ble lol vins nokaveeja 20min bet woxix pateica lai pagaidod.. jo vins ir vina kllana members... ubeisa!!! Tu tomeeer neesi diez ko attiistiits :/ 30.03 17:20 - The Adik vs BurN 14:21 UN BURN IERAAAS 17:29 Ja nemaki zaudeet tad ej bekot. 1) es nezinu kadai 0ei - sorr. ir jaabut lai veeletos tikt taalak nemaz nespeleejot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Tu tomeeer neesi diez ko attiistiits :/ 30.03 17:20 - The Adik vs BurN 14:21 UN BURN IERAAAS 17:29 Ja nemaki zaudeet tad ej bekot. 1) es nezinu kadai 0ei - sorr. ir jaabut lai veeletos tikt taalak nemaz nespeleejot. ble es jau nezinu cikos vins ieradaas man to pazinjoja.. i ja kas owerline tu vinju paziisti!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrowing Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Hollow Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Tas pidars,kursh mani salika, ir diskvalificets!Vo pidars Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Tas pidars,kursh mani salika, ir diskvalificets!Vo pidars tāpēc ka viņam pov demkas nebija. tā ka iespējams nekas īpašs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 good men ja vinsh disq. tad sanaak ka tu vinja vietaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 (edited) lol, noteikumos par pov demku nekas nav teikts. aaa jā - kad spēlēju (bija kāds 3raunds) woxix uzrakstīja, lai raksta pov demkas, protams, es to ignorēju un spēlēju tālāk, varu derēt, ka good men arī nav pov demka, tā kā šis zaudējums Tux'am ir galīgi nevietā. opaaa, tiko pamanīju, ka lielākais favorīts (BudgiE) nav ieradies uz spēli, tāpēc tika diskvalificēts (īstenībā es biju to paredzējis). P.S. Nevarētu teikt, ka tas mani neiepriecina. Edited April 1, 2007 by SHARp^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciguzins Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 nevis dsq bet neieradas par POV -ja toch nebiju noteikumos ierakstijis. bet nu spelju laika tapat pateicu. Es to biju ierakstijis spam sadaljaa! HLTV BUUS saakot ar 1/8 vai 1/4 finaliem. Tikmer speletajiem jaraksta pov <c> woxix Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 ka lielākais favorīts (BudgiE) tu sajauci ar mani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 tu sajauci ar mani! Tu gan esi pārliecināts par sevi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Tu gan esi pārliecināts par sevi! nja macho paraak parliecinaats esi .. tapat ka man buus vakar 3paliku del savas parliecinaatiibas kaut vajadzeeja 1palikt.. 1.9-2 vineeju otrajaa nakrilsa jo uzskatiiju sevi par baigo pro sporta...taka tagad vap6e nekad iepriek6 nedomaa6u.. ta saucas zvaigznu slimiiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 ta saucas zvaigznu slimiiba nē, tas saucās reālisms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 nē, tas saucās reālisms. swapy tevi saliks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 swapy tevi saliks man jau sāk apnikt jums visiem stāstīt, ka es vinnēšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Ew labak liekam likmes - es saku ka macho vinnes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 swapy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 swapy tevi saliks swapy jau sen izkrita. nu lūk - kā jau teicu - vinnēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts