jancis38 Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Iesviediet lūdzu kāds normāli ejošu swds.dll failu. Mans līdz dirsai sajāts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Reinstall cs. Nekur ejošu priekš tava kompja dll failu neatradīsi, izņemot pārinstalētu. p.s. lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 Reinstall cs. Nekur ejošu priekš tava kompja dll failu neatradīsi, izņemot pārinstalētu. p.s. lol Priekškam man pārinstalēt, ja tajā pašā diskā ir tas pats neejošais swds.dll fails? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Da man ar visu parinstalaciju tas fails lien acee,bet nu esmu samierinajies ar vinju un sadzivojis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 Da man ar visu parinstalaciju tas fails lien acee,bet nu esmu samierinajies ar vinju un sadzivojis! Man vnk čakarējas. Ejoš swds.dll fails ļauj ielikt serveri favorītos, bet tad ja konektējas, tad rāda VALVE Validation rejected Bet ja atkal nomainu swds.dll tad var piekonektēties normāli, bez nekādiem erroriem, bet tad nevar ielikt serveri favorītos. Tāpec es prasi, vai kāds normāls cilvēks nevar iemest, savu normāli ejošu swds.dll Es nēesmu prasijis, lai man saka, lai pārinstalēju cs, es prasiju lai iemet ejošu swds.dll failu. Tāpēc lūdzu iesviediet kāds to nolādeto ejošo swds.dll (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Man vnk čakarējas. Ejoš swds.dll fails ļauj ielikt serveri favorītos, bet tad ja konektējas, tad rāda VALVE Validation rejected Bet ja atkal nomainu swds.dll tad var piekonektēties normāli, bez nekādiem erroriem, bet tad nevar ielikt serveri favorītos. Tāpec es prasi, vai kāds normāls cilvēks nevar iemest, savu normāli ejošu swds.dll Es nēesmu prasijis, lai man saka, lai pārinstalēju cs, es prasiju lai iemet ejošu swds.dll failu. Tāpēc lūdzu iesviediet kāds to nolādeto ejošo swds.dll (: Nu paldies ka izskaidroji vinja patieso nozimi!Nu man tavs pirmais variants validation neparadas,bet nu serverus vairak arii nevaru pievienot favoritiem,bet nu lab ka speleju tikai 2vos serveros,man tas dzivi atvieglo!Bet nu arii labprat pietjuningotu savu CS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
edijs14 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 pamekle dc++ xtcs 1.6...maņem get file list un no mapes novel swds.ddl.....xtcs versijam šis fails baigi labais nav nekadu problemu ari viņu...viņš jau sakuma kad ielade ir labais fails!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now