Jump to content
GIGN Forum

* Swds.dll

jancis38
 Share

Recommended Posts

Da man ar visu parinstalaciju tas fails lien acee,bet nu esmu samierinajies ar vinju un sadzivojis! thumbsup.gif

Man vnk čakarējas. Ejoš swds.dll fails ļauj ielikt serveri favorītos, bet tad ja konektējas, tad rāda VALVE Validation rejected

Bet ja atkal nomainu swds.dll tad var piekonektēties normāli, bez nekādiem erroriem, bet tad nevar ielikt serveri favorītos.

Tāpec es prasi, vai kāds normāls cilvēks nevar iemest, savu normāli ejošu swds.dll

Es nēesmu prasijis, lai man saka, lai pārinstalēju cs, es prasiju lai iemet ejošu swds.dll failu.

Tāpēc lūdzu iesviediet kāds to nolādeto ejošo swds.dll (:

Man vnk čakarējas. Ejoš swds.dll fails ļauj ielikt serveri favorītos, bet tad ja konektējas, tad rāda VALVE Validation rejected

Bet ja atkal nomainu swds.dll tad var piekonektēties normāli, bez nekādiem erroriem, bet tad nevar ielikt serveri favorītos.

Tāpec es prasi, vai kāds normāls cilvēks nevar iemest, savu normāli ejošu swds.dll

Es nēesmu prasijis, lai man saka, lai pārinstalēju cs, es prasiju lai iemet ejošu swds.dll failu.

Tāpēc lūdzu iesviediet kāds to nolādeto ejošo swds.dll (:

Nu paldies ka izskaidroji vinja patieso nozimi!Nu man tavs pirmais variants validation neparadas,bet nu serverus vairak arii nevaru pievienot favoritiem,bet nu lab ka speleju tikai 2vos serveros,man tas dzivi atvieglo!Bet nu arii labprat pietjuningotu savu CS!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...