0xDEAD BEEF Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Karoch, ja kaads no shejienieshiem ir gajeejs, es taisu nelielu iesildishanos pie seviim majas pirms pasakuma Respektivi ja pasakums saksies kaados 10 vakaraa, savacamies pie maniim ap kadiem 6 sadzeram energy drinkus, paric kokchikus un visi maucam uz sensaaciju Ja kadam ir tada gribeshnaa domaju kad noteikti kaut ko taadu noorganizeeshu Ja runajam par Aerosmith arii jaiet, veel gan gribaas arii uz Scorpioniem aiziet blin.... Bet nekas nestaav klaat shitam pasakumam, jo te ir best of the best dj's in the world. Protams par gaumi nestridas, bet shitas ir lielakais, kas noticis muuzikas dziivee Lavijaa O jaa! count me in! Mes varetu pie tevis tadu kopistisku geju pacucesanu uztaisit, lai nenaktu miedzins vakara! (nu normali gulet, bez visam huinjam, ja? ) Beefy p.s. nez, mieziitis miedzins Jancix ari buus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 es jau labprā, tik patreiz nav naudas, un pēc ssw diena brīva un lv eksāmens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Beefy a kurs teica, kad tikai dzeki buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Eu BENCIK LABAIS! Tocna! Panem paris stjuartes liidzi, bet es panemsu paris dienas meitenes no galvenas lapas! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 9, 2007 Author Report Share Posted March 9, 2007 Bencik taa tava doma nav peljama! kad naaks tuvaak tad jau buus skiadrak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Karoch, ja kaads no shejienieshiem ir gajeejs, es taisu nelielu iesildishanos pie seviim majas pirms pasakuma Respektivi ja pasakums saksies kaados 10 vakaraa, savacamies pie maniim ap kadiem 6 sadzeram energy drinkus, paric kokchikus un visi maucam uz sensaaciju Ja kadam ir tada gribeshnaa domaju kad noteikti kaut ko taadu noorganizeeshu Ja runajam par Aerosmith arii jaiet, veel gan gribaas arii uz Scorpioniem aiziet blin.... Bet nekas nestaav klaat shitam pasakumam, jo te ir best of the best dj's in the world. Protams par gaumi nestridas, bet shitas ir lielakais, kas noticis muuzikas dziivee Lavijaa Kur var nopirkt biļeti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Kur var nopirkt biļeti ? biļešu kasēs bencik, man arī uz skorpioniem gribās, bet nav naudas + lielāka daļa apmeklētāju būs mana senča vecumā izskatās, ka uz Aerosmith iešu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 (edited) Bencik taa tava doma nav peljama! kad naaks tuvaak tad jau buus skiadrak! Nee nu tas jau skaidrs savaksimies pie maniim iechilosim un pasuutisim kaadus 10 taksiishus un mauksim uz sensaaciju Da es ceru kad gan uz scorpioniem tikshu gan aerosmith.... Edited March 9, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 10, 2007 Author Report Share Posted March 10, 2007 Kur var nopirkt biļeti ? Biljeshu kasees un statoil biljeti var iegaadaaties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Ieeja pasākumā būs no 18 gadu vecuma. Fak, fiksi jāvilto dokumenti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now