Jump to content
GIGN Forum

* Vc

jancis38
 Share

Recommended Posts

nee, man nevajag nekaadu chiitu, man vajag kkaadu modu vai kko taadu, draugi teica ka ir kkas taads, bet nez kur lai dabuu, takaa golgee meeeginaaju mekleet,bet neko neatradu.!

tongue.gif A pie saviem uuber gudriem draugiem nemēģināji uzprasīt tongue.gif

Ir tāds mods GTA Vice City Deluxe:

?Visām mašīnām skini nomainīti

?Daži Player skini

?Dažiem ieročiem skini nomainīti

Vobšem noskinots GTA - VC un atbildot uz tavu jautājumu - dažas mašīnas tur nesas zvērīgi ātri, bet ir arī vēl viens risinājums, kaut gan neesmu drošs kā un ko. Krč ir tāds fails iekš "GTA - Vice City\data" saucas handling.cfg un ja tev prāta pietiek, tad pats vari nomainīt mašīnām ātrumus!

Ir tāds mods GTA Vice City Deluxe:

?Visām mašīnām skini nomainīti

?Daži Player skini

?Dažiem ieročiem skini nomainīti

Vobšem noskinots GTA - VC un atbildot uz tavu jautājumu - dažas mašīnas tur nesas zvērīgi ātri, bet ir arī vēl viens risinājums, kaut gan neesmu drošs kā un ko. Krč ir tāds fails iekš "GTA - Vice City\data" saucas handling.cfg un ja tev prāta pietiek, tad pats vari nomainīt mašīnām ātrumus!

ok tnx. pameeginaaashu. smile.gif

EDITEJU SHEIT, TU AKLAIS.!

Tas fails maina tip masinam aatrumus utt. Bet es gribu lai ir taa ka pilseetas mashiinas brauc aatraak.

tongue.gif A pie saviem uuber gudriem draugiem nemēģināji uzprasīt  tongue.gif

es prasiju, tie cuukas nezinaaja. biggrin.gif

Edited by jancis38

Nja tas GTA-VC Delux realais!! Tipa neons mashinai apaksha bet kad mashina ir uz jumta, ta vai ta neons apaksha biggrin.gif !!! smiliez.de_2125.gif Kr4 neons vienmer apaksha!!

Edit: a piemirsu, tankam, mocim,laivam(laikam nebija)...noens!!! Izmeginaji to atrumu saregulet? ja ja pamegini kadai lauku mashinitai uz 450km/h ! tad bus velns!! laugh.gif

Edited by Endijs_Dzerkalis

Nja tas GTA-VC Delux realais!! Tipa neons mashinai apaksha bet kad mashina ir uz jumta, ta vai ta neons apaksha biggrin.gif !!! smiliez.de_2125.gif Kr4 neons vienmer apaksha!!

Man ir bijis GTA - VC DELUXE, bet tur pilseetas mashiinas shaavajtaa aatri nebrauc, bet es gribu lai visaa pilseetaa vaagi nesaas kaa traki pabuiini. smile.gif

Man ir bijis GTA - VC DELUXE, bet tur pilseetas mashiinas shaavajtaa aatri nebrauc, bet es gribu lai visaa pilseetaa vaagi nesaas kaa traki pabuiini. smile.gif

Da lol ja visas mashinas atri teshas kads prikols, tu vinas pat nenokersi biggrin.gif!!!, ja vienigi noblaujies "TAAXIII" un mashinas apkart laugh.gif !!

Nu nez!!! Pamekle citigaak Google 31.gif

EDIT: Bet isteniba google.lv ir slikta lieta jo vina mekle vardu lidzibas nevis konkretulietu... piemeram mekle counter-strike vina viena vieta atrod counter ...... daudzpunktins un pec 5 lpp. strike laugh.gif ! biezhi vina mekle un atrod no counter-strike 5 burtus piemeram c,u,s,t,r lol ko tas man dod biggrin.gif!!

google.lv nav nemaz tik laba ka visi slavē!!!

Edited by Endijs_Dzerkalis

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...