jancis38 Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 kaa var izdariit, lai tip Vice City'a mashiinas brauc aatraak, ir kkaads mods vai kkas taads.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 chiits! P.S. Death to all cheaters! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 3, 2007 Author Report Share Posted March 3, 2007 chiits! P.S. Death to all cheaters! nee, man nevajag nekaadu chiitu, man vajag kkaadu modu vai kko taadu, draugi teica ka ir kkas taads, bet nez kur lai dabuu, takaa golgee meeeginaaju mekleet,bet neko neatradu.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 nee, man nevajag nekaadu chiitu, man vajag kkaadu modu vai kko taadu, draugi teica ka ir kkas taads, bet nez kur lai dabuu, takaa golgee meeeginaaju mekleet,bet neko neatradu.! A pie saviem uuber gudriem draugiem nemēģināji uzprasīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Ir tāds mods GTA Vice City Deluxe: ?Visām mašīnām skini nomainīti ?Daži Player skini ?Dažiem ieročiem skini nomainīti Vobšem noskinots GTA - VC un atbildot uz tavu jautājumu - dažas mašīnas tur nesas zvērīgi ātri, bet ir arī vēl viens risinājums, kaut gan neesmu drošs kā un ko. Krč ir tāds fails iekš "GTA - Vice City\data" saucas handling.cfg un ja tev prāta pietiek, tad pats vari nomainīt mašīnām ātrumus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 (edited) Ir tāds mods GTA Vice City Deluxe: ?Visām mašīnām skini nomainīti ?Daži Player skini ?Dažiem ieročiem skini nomainīti Vobšem noskinots GTA - VC un atbildot uz tavu jautājumu - dažas mašīnas tur nesas zvērīgi ātri, bet ir arī vēl viens risinājums, kaut gan neesmu drošs kā un ko. Krč ir tāds fails iekš "GTA - Vice City\data" saucas handling.cfg un ja tev prāta pietiek, tad pats vari nomainīt mašīnām ātrumus! ok tnx. pameeginaaashu. EDITEJU SHEIT, TU AKLAIS.! Tas fails maina tip masinam aatrumus utt. Bet es gribu lai ir taa ka pilseetas mashiinas brauc aatraak. A pie saviem uuber gudriem draugiem nemēģināji uzprasīt es prasiju, tie cuukas nezinaaja. Edited March 4, 2007 by jancis38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) Nja tas GTA-VC Delux realais!! Tipa neons mashinai apaksha bet kad mashina ir uz jumta, ta vai ta neons apaksha !!! Kr4 neons vienmer apaksha!! Edit: a piemirsu, tankam, mocim,laivam(laikam nebija)...noens!!! Izmeginaji to atrumu saregulet? ja ja pamegini kadai lauku mashinitai uz 450km/h ! tad bus velns!! Edited March 4, 2007 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 Nja tas GTA-VC Delux realais!! Tipa neons mashinai apaksha bet kad mashina ir uz jumta, ta vai ta neons apaksha !!! Kr4 neons vienmer apaksha!! Man ir bijis GTA - VC DELUXE, bet tur pilseetas mashiinas shaavajtaa aatri nebrauc, bet es gribu lai visaa pilseetaa vaagi nesaas kaa traki pabuiini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Man ir bijis GTA - VC DELUXE, bet tur pilseetas mashiinas shaavajtaa aatri nebrauc, bet es gribu lai visaa pilseetaa vaagi nesaas kaa traki pabuiini. Da lol ja visas mashinas atri teshas kads prikols, tu vinas pat nenokersi !!!, ja vienigi noblaujies "TAAXIII" un mashinas apkart !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 Da lol ja visas mashinas atri teshas kads prikols, tu vinas pat nenokersi !!!, ja vienigi noblaujies "TAAXIII" un mashinas apkart !! nu vo, tieshi taa es ariii gribu, lai visas mashiinas baigi nesaas, bet nez kur lai dabuu taadu modu.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 nu vo, tieshi taa es ariii gribu, lai visas mashiinas baigi nesaas, bet nez kur lai dabuu taadu modu.! Taja faila ko iedeva nevar to izdariit???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 Taja faila ko iedeva nevar to izdariit???? itkaa nee. bet es zinu ka ir taads mods, agraak man bija kkaads disks uz GTA 3 modiem utt. bet hvz kur lai dabuu taadu prieksh GTA - VC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) Nu nez!!! Pamekle citigaak Google EDIT: Bet isteniba google.lv ir slikta lieta jo vina mekle vardu lidzibas nevis konkretulietu... piemeram mekle counter-strike vina viena vieta atrod counter ...... daudzpunktins un pec 5 lpp. strike ! biezhi vina mekle un atrod no counter-strike 5 burtus piemeram c,u,s,t,r lol ko tas man dod !! google.lv nav nemaz tik laba ka visi slavē!!! Edited March 4, 2007 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Man daleca, ko tu gribi Ja gribi, lai būtu kārtīgs fun, tad ieraksti šos: 1. OURGODGIVENRIGHTTOBEARARMS 2. FIGHTFIGHTFIGHT 3. MIAMITRAFFIC Krč sanāks kārtīgs bezpridels Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now