Domino Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 sveika tauta man vajag dabut web bet es nemaku taisit html es kko caur loti labu progu un templati uz4iniju bet man vajag php tapec man rodas dazi jautajumu un ceru uz atbildem 1*kur var lejupsieladet kadu labu php programu ar kuru var taisit web 2*vai ir tada proga ka man bija uzhtml tikai ka uzlikt var lai kodus nerada bet webu kads vinsh ira un tad editeet nodzesot raxtus paraxtot (jo ta ir 100x vieglak) nav jaskatas uz kodiem nu tas izskatas taka ka freewebs edite 3* kur var dabut php templates > 4*kur var dabut templates kuras ir saistitas ar cs 5* un kas jadara ar tiem kodiem jo es zinu uzraxti kkadu kodu un tad mala bus tew tas kur rada kas tava serv notiek kad atbildiet uzraxtiet uz kuru jaut jus atbildat P.S. Ceru uz atsaucibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricshs Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 ak... Taisi panjem savu pashu veco templete, pieliec paplashinaajumu *php , definee vajadziigo un pieleic klaat paaris scriptus, jo neviens php template tev par velti nedos, un tas nebuus smuki, jo jau kaadiem pacmit tuukstosh purniem buus kkas liidziigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LĪze. Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 ak... Taisi panjem savu pashu veco templete, pieliec paplashinaajumu *php , definee vajadziigo un pieleic klaat paaris scriptus, jo neviens php template tev par velti nedos, un tas nebuus smuki, jo jau kaadiem pacmit tuukstosh purniem buus kkas liidziigs sry pa offtopic, paraa kaads tad tava pasa taisiitais webs izskataas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now