crushy Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 es LAIKAM jau uztaisīju serveri nolādējot failu (itkā jau gatavu serveri) ieinstalēju to, bet nekur nav nekādas progas (exe) nekā, tikai config faili un k-kādi dlli un addons mape (tas ir itkā gatavs SH serveris) plzz help? ja man ir nepareizs fails varbut ieliksiet vai pateiksiet kur var dabūt labāku serveri(mans ir no gamehack.stsland.ru) un kā to palaist Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0pE Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 ja tew viss jau ir tad: valve mapee ir hlds iesleedz to shitu tur buus viss IP adrese utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted January 28, 2007 Author Report Share Posted January 28, 2007 (edited) a ko tālāk? kā iedarbināt tos Sh modus un kā es pats varu spēlēt?a man ar tiem modu failiem k-kas jāizdara lai viņi būtu serverī? ā, ak jā(es nezinu adminu komandas kas konsolē un citas ietas)kāds varētu paskaidrot? neviens nevar pateikt? varat taisīt ciet, atradu Edited January 29, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbSyEnE Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 a ko tālāk? kā iedarbināt tos Sh modus un kā es pats varu spēlēt?a man ar tiem modu failiem k-kas jāizdara lai viņi būtu serverī? ā, ak jā(es nezinu adminu komandas kas konsolē un citas ietas)kāds varētu paskaidrot? neviens nevar pateikt? varat taisīt ciet, atradu Nu veciit kautko stulbaaku es vel nebiju dzirdeejis?? Palasi tak INFu te viss ir`a aprakstiits kas un kaa bet vienu es tef varu pateikt tu ar liblist.gam un server.cfg failiem esi kko raxtijis?? Ja neee tad tur ir vaina pie taa liblist raxti gamedll "addons\metamod\dlls\metamod.dll" <-- protams ja tef vsp ir`a Metamod! nemiiz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts