Jump to content
GIGN Forum

Kā Palaist Jau Uztaisītu Serveri?

crushy
 Share

Recommended Posts

es LAIKAM jau uztaisīju serveri nolādējot failu (itkā jau gatavu serveri) ieinstalēju to, bet nekur nav nekādas progas (exe) nekā, tikai config faili un k-kādi dlli un addons mape (tas ir itkā gatavs SH serveris) plzz help? ja man ir nepareizs fails varbut ieliksiet vai pateiksiet kur var dabūt labāku serveri(mans ir no gamehack.stsland.ru) un kā to palaist 31.gif

a ko tālāk? kā iedarbināt tos Sh modus un kā es pats varu spēlēt?a man ar tiem modu failiem k-kas jāizdara lai viņi būtu serverī? ā, ak jā(es nezinu adminu komandas kas konsolē un citas ietas)kāds varētu paskaidrot? smiliez.de_2524.gif

neviens nevar pateikt?

varat taisīt ciet, atradu

Edited by crushy

a ko tālāk? kā iedarbināt tos Sh modus un kā es pats varu spēlēt?a man ar tiem modu failiem k-kas jāizdara lai viņi būtu serverī? ā, ak jā(es nezinu adminu komandas kas konsolē un citas ietas)kāds varētu paskaidrot? smiliez.de_2524.gif

neviens nevar pateikt?

varat taisīt ciet, atradu

Nu veciit kautko stulbaaku es vel nebiju dzirdeejis?? Palasi tak INFu te viss ir`a aprakstiits kas un kaa bet vienu es tef varu pateikt tu ar liblist.gam un server.cfg failiem esi kko raxtijis?? Ja neee tad tur ir vaina pie taa liblist raxti gamedll "addons\metamod\dlls\metamod.dll" <-- protams ja tef vsp ir`a Metamod! nemiiz! biggrin.gifsmiliez.de_2523.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...