Guest darek Posted March 6, 2004 Report Share Posted March 6, 2004 Man shodien viss gariigais ir uz 0 vienu lielu 0.......Tipa , es shodien tik uzzinaaju , ka mans choms ir iekljuviss auto avarijaa... Vinjsh un visa vinja gjimene.....Shie esot braukushi maajaas no skola 2004 , amp. 18:00 , man choma maate pie stuures , balkaam vinjai , vinjas draugs , aizmuguree man choms un choma maasa...nu braukushi ar aatrumu 100 km/h un gribeejushi apdziit vienu mashiinu nu saakushi dziit un peekshnji priekshaa viens kupejs un tas ar aatrumu 160 km/h un saskreejushies.....maate , maates draugs , maasa beigti....pats Brunis(mans draugs) dziivs , aarsti saka , ka vinjam vienkaarshi palaimeejies...... Vinjam no riita teevs esot zvaniijis , un prasiijis kaa vinjam.....Brunis atbildeeja , ka vinjam vairs nav tolka dziivot....Es vinjam piezvaniiju pirms kaadas pusstundas , un vinjash man apsoliija , ka sev neko nedariis.... Bet man vinjsh zheel , jo vinjam tikai 16. gadi.... Kad notiek shitie suudi ar citiem cilveekiem , tad tas liekas neiipashi noziimiigi , bet kad notika ar paziistamu , tuvu draugu , tad jusha pavisam cita....... Bljed es , shitos suudus kas uz magjistraaleem notiek....man besii un man ir zb......es tos nevaru ciest.... ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted March 6, 2004 Report Share Posted March 6, 2004 Aj, aj, aj... taada nelaime! Tu noteikti juuties gandriiz tikpat suudaini kaa tavs choms... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 6, 2004 Report Share Posted March 6, 2004 (edited) robbins cik tev gadu..laikam tev bija 9.....cik man ir zheel-man ir ljoti zheel , tu pat nevari iedomaaties cik...es vinju un vinja gjimeni pazinu kad man bija kaadi 10 gadi , jau no taa laika , bet tas nav saliidzinaams kaa juutas vinjash....padomaa vinjam maate , maasa kurai ir tikai 6 gadinji ir mirushi.... ...........kad es ar vinju runaaju , es vinjaa vareeju saklaisiit taadas dusmas , bailes pilniigi visu , to kas cilveeku nomaac.... Edited March 6, 2004 by white-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted March 6, 2004 Report Share Posted March 6, 2004 (edited) Psc. Iisteniibaa tu man sabojaaji gariigo bet tas nekas jo padomaaju kaa tu juuties. Gariigais sabojaajaas taadeelj ka atceros kaa slimniicaa redzeeju kaa nomirst viens beerns. Tam beernam bija 2 gadi , un vinju bija sakodis suns. Taa nu aarstiem neizdevaas vinju glaabt. Vienmeer atcereeshos taa beerna maates sejas izteiksmi. Brrr... Iisteniibaa Dziive ir Shausmiigi nezjeeliiga. Un naakas ar to samierinaaties.Tu nekad nevari zinaat kas notiks naakamajaa mirklii. Taa nu ir realitaate. Edited March 6, 2004 by ***limp*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
NakeD Posted March 6, 2004 Report Share Posted March 6, 2004 Es nedomaaju ka gign forums ir iistaa vieta kur vareetu apsriest shaadas teemas! Ja tu protams gribi bojaat nervus lasot dazu [beep] debiilos komentaarus - tad neko dariit. P.s. Luuk shis liecina veel vairaak par to ka droshiiba ir pirmajaa vietaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted March 6, 2004 Report Share Posted March 6, 2004 Es saprotu, ka gribas izkratīt sirdi, bet es atļaušos šim topikam novilkt svītru. Manas līdzjūtības... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts