r&r Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 pēc kādas nedēļas turēšu rokās jaunu smartphonu (qtek 8310) un kaut kā pagājušā laikā esmu aizrāvies ar gps, gribas dabūt virsū kaut kādu labu Latvijas karti un gps caur blue tooth aparātiņu. tātad gribēju uzprasīt, kādam nav kāda pieredze ar šo lietu? esmu caurmeklējies visu internetu, bet tomēr nespēju atrast to, ko taisni gribu (neesmu pieticīgs, gribu labu Latvijas karti ar visiem mazākajiem celiņiem). Populārajiem gps softwariem Latvija ir nožēlojamā līmenī. Tā ka esmu nolēmis izmantot tādu softu, kur pašam karte jāeksportē un jānokaligrifē. Optimālais variants būtu oxiexplorer, bet viņš neiet smartphoniem, ir vēl arī tāds gps dash - iet smartphoniem, bet vajag citā formātā kartes (.jpg, .gif, .bmp un koordinātas .gmi .cgx failos). esmu atradis kaudzi ar ļoti labām kartēm priekš ozi explorera, bet tās jau neiet uz smartphoniem. tā kādam nav bijusi kāda darīšana ar šādām lietām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 ja tu to neesi darījis tad uzprasi šito boot.lv forumā, tur moš zinās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 27, 2007 Author Report Share Posted January 27, 2007 nu es tur pats topiku taisījis neesmu, bet nu tur ir bijuši ļoti līdzīgi topiki, kuros atbildes neatradu. ja tā godīgi, es nelieku lielas cerības, ka kāds šeit to zinās, bet nu mēģināts jau nav zaudēts. dabūšu pašu aparātu, gan jau ka paeksperimentēšu pats, vienkārši tagad pagājušās dienās esmu baigi ar to aizrāvies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now