hero Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 nu bleeviens es to v7 pachu esmu instaleejis tur kur macho teica un C-D atkjeseeju to Use hight proity utt bet kad meeginu ieiet uzreiz met aaraa un taksta Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 Bla tie suudi raadaas visaas malaas. No daudziem serveriem met aaraa kaut ko liidziigu rakstot Link to comment Share on other sites More sharing options...
F|oo|L Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 Man ar tā ir bbijis es izgāju no cs ārā no CD arī un iegāju pa jaunu iekšā un viss kārtībā. Citreiz baigi izbesī gaidu kādas 10 min. lai tiktu kādā serverī beidzot tieku ,a man uzreiz izmet. Un pēc tam atkal jāgaida lai tiktu atpakaļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 4, 2004 Report Share Posted March 4, 2004 bljin tu hero kaa tev liekas NAHUJ es taisiiju FAQ-u? Mani meedz izmest no servera ar mistiskiem erroriem. Kautkaads sv_bad un HostErrorMessage vai kaut kas taads. Nezinu cik biezhi shie shiti paraadaas v7 versijaa bet nu tie taadi gljuki tik ir. Vienkaarshi rejoino serveri un aamen. un kaa tev liekas NAHUJ es rakstiiju sho? Sava slimaa prieka peec? dorks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts