}I{yk_ Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 Nju taa... saakshu savu saapi... Es atrodos Koyaas.. un man ir i-nets.. (kuram gan muusdienaas nav)... Bet KAADS vinjs ir.... Bet tas PO.. Es uzdoshu paaris jautaajumu GIGN adminu gudrajaam (ceru ka taa) galvaam.. Es atrodos aiz PROXY un WEB serveriem Proxy serveris Kaarteejo reizi ir uz nezinaamu laiku atrubiits (Win Sock Proxy server) (aa un konfiguraacija bija //web) Abi shie serveri atrodas LANaa.. Un Liidz ar shaa servera genoh.. es palieku bez IRC FTP C-S DC++... WORM - varbuut tu zini... varbuut ir kaada proga, kas ljauj paaradreseet pieprasiijumus caur atveertajiem portiem.. (es 4ekoju atveertos - un taadi bija 3.. kautkaadz 35; 143 un veelviens (varbuut es kljuudos) Varbuut izmantot kaadu no publiskajiem PROXY serveriem.. UN - vai vispaar var taadiem piekonnekteet.. Varbuut, ja ne dod risinaajumu, tad vismaz iesaki kaadu progu, ar kuru vareetu meegjinaat... FUUUUUCK THOSE ADMINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now