Guest Pinky Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Viens admins, kas reaali nerullee ir sarge. vins ir galiigi iedomiigs. Tiesiibas lieto pa labi un pa kreisi. Vbyure es esmu pieredzeeji, speeleeju cs diezgan biezi, un vispaar kas tu taads esi? Fasists kautkaads HITLER KAPUT, ZIE HAI. Propagandists. Man taa liekas, ka nav nekaa sliktaaka par fasistiem. Dream es neko nepiemineeju par karteem, visas kartes labas, un ja kaads uzliek voti, es neesmu liidzvainiigs tai lietaa, tu jau pac teici, ka adminu zinaa ir kartes mainiisana. Mna var uzticeeties, neesmu nekaads nodeveejs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 njaa Sarge nu buus tas kuram no viena siikalas suudziibas tiks uzlikts sods , vispaar taa pat nac suudziiba, bet .... nu shits - tiesiibas lieto pa labi, pa kreisi, uz augsu, uz leju, pa vidu, pastum, pastum, pietupjoties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 wohoho es esmu fa6ists pikny tu neesi pietiekami pieredzeejis un vispaar tev bija jaaposto sadaljaa -suudziibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 pinky bljedj suudziibu sadalja ir - un arii tur viss ir jaaraksta konkreeti banu parausi pidar par shitaadiem suudiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts