Guest Pinky Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 *Es cs speeleeju diezgan biezi, bet ne jau taa ka 5h no vietas. *Kaa es varu zinaat ka adminu ir dauzd? *Jaa forumaa es bizei netuseeju! *vbyuer Ko noziimee taadi kaa tu ??? Es sliktaaks pa citiem esmu vai ??? *Un kapeec ti kam ir tiesiibas attiecas pret tiem kas grib tiesiibas ar taadu lielu necienju ??? *Un vispaar ir taadi admini kas izmant tiesiibas galiigi nepareizi, pilniigi garaam. *Ja buus kaada briiva vieta adminam plzz pasakiet man. *Chau !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 *Un vispaar ir taadi admini kas izmant tiesiibas galiigi nepareizi, pilniigi garaam. piemeeram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 As i said- tu esi paaraak nepieredzeejis un par maz speelee uz GIGN Taatad atbildot uz tavu jautaajumu -jaa, tu esi sliktaaks par citiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 *Un vispaar ir taadi admini kas izmant tiesiibas galiigi nepareizi, pilniigi garaam. Kaa tad? nebano un nekiko visus kaa jums to gribeetos. Nemaina mapu, tiko kaa kaadam jampampinjam taa nepatiik. Un tu protams buusi tas perfectais, kas zin kaa riikoties ar tiesiibaam ? Adminiem nava jaaklausa visi speeleetaaji peec kaartas, galvenokaart tas ir vinju zinjaa, kaadu mapu likt un vai banot kaadu vai kikot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 *Un kapeec ti kam ir tiesiibas attiecas pret tiem kas grib tiesiibas ar taadu lielu necienju ??? Tapeec ka tiem kuriem ir tiesiibu ir aizmirsushi kaa ir kad kautko dikti grib bet nedabuuu, un vinji liekaas paaraaaki. *Un kapeec ti kam ir tiesiibas attiecas pret tiem kas grib tiesiibas ar taadu lielu necienju ??? gadaas, jo dazhs veel nesaprot ko noziimee buut adminam - Tasir kad atbildiigie serverim iedod ,cilveekam kuram var uzticeet un neapkaunos serveri, dazhas tiesiibas kuras tu vari izmantot kad vinji neatrodas serverii. Taka diez vai kaads ir paarliecinaajies vai tev var uzticeeties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 *Kaa es varu zinaat ka adminu ir dauzd? Vienkaarshi!!! paskaties citaa topicaa un radzeesi kur macho ir teicis ka adminu par daudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 ja tu speelee uz gign serva *biezhi* , tad noooteikti esi maniijis kaadu adminu , bet daudz ir domaats vispaareejaa noziimee (95 procenti tajaa briidii nespeelee) un kas tad ir ka tu speelee uz gign ilgi ? wooooow Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 ieveertee cik raiba ir shii lapele un palasi arii ko nozimee kraasas Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 nju pinky tas , ka adminu GIGN servaa ir daudz un sakariigi tas ir mums visiem zinaams , bet nah tu vispaar sho te ieliki shajaa vietaaa , pie suudziibaam nevajadzeeja. Es neredzeeju nekaadu "IPASHŪ" pieteikumu Es tikai aakstos " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now