#Starchaiser# Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 Cau visiem! Mani sauc Andrejs mans nicks ir #starchaser# es speleju CS jau pieteikami ilgi lai zinat playeru uzvedibu! Par siem 3 gadiem es biju admins uz daziem serveriem! es neesmu tik stulbs lai darit tadus prikolus ka slap for fun ! Ban for fun un t.t. ! Es atbildigi attiecos pie admina lomu! Es vispar aizbanoju tikai 4 cilvekus! Visus parejos es kikoju (ja tas bija nepieciesams). Es domaju ka es pieteikami atbildigs lai klut par adminu gign servera! Es neprasu visas tiesibas, uz jusu uzskatibu! Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 Nu nu!!! var atslaabinaaties!! ir bijushi daudzi gribeetaaji (ieskaitot mani) bet neko nav dabuujushi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raicha Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 1. cik Tev gadu? Lai arii man no taa nekas netiks, bet gribeetos zinaat. 2. maziem beerniem teisiibas nedod. Tas nenoziimee ka Tu esi mazs beerns 3. Nicks nav paaraak kritis aciis, taatad avarage pleiya. Taadi nepaziistot kaadu no GIGN vai kaadu veertiigu kadru, kursh dotu REC un buutu draugos ar GIGN tiesiibas NEDABON. tiesiibas nedabuut par skaistaam aciim Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 vareeji rakstiit arii krieviski ,ja taa eertaak taadu niku vispaar nekad un nekur neesmu redzeejis ,tu neesi piemineejis nevienu iemeslu kaadeelj tieshi tev vajadzeetu pieshkjirt tiesiibas Gl in next life 2evil: negribi pievienoties dabas briinumu grupinjai ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 Ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Starchaiser# Posted February 22, 2004 Author Report Share Posted February 22, 2004 Raicha ja interesanti man ir 16 gadi! Un es neesmu mazs! Un nicku #starchaiser# es domaju mainit man tas apnicis! Es mainisu nicku tikai otro reizi! Pirmais man bija Grandmilion otrais #Starchaiser# un tagad es domaju palikt pie Detected* Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 Kaa tad var rasties priekshshtats par cilveeku kursh maina nikus.... taa jau nevienu REc nevar dabuut.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 tipa rec kauko daudz dos. dzhekinj - adminu pietiek - nevajag vairaak. Esi briivs. Ja tik ljoti gribi kljuut par adminu tad piefiksee kursh ar tiesiibaam riikojas kaa palaistuve ar piebriedushu diku un zinjo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts